Josie Aylin sto lat dla dzidziolkow
jeszcze tylko miesiac
Hatszept milego wygrzewania dupek
i spoznione sto latek dla Piotrusia
Aylin no to udanych przymiarek ... szkoda ze bez corci ale trzeba chronic przed ospa
Aga a jak hormony ?? moze tarczyca... moja znajoma po ciazy tez dlugio zrzucic nie mogla poszla do lekarza zaczela leczyc tarczyce i chwila moment spadlo
Zaza super ze mlesio sie znalazlo
Josie z tym jedzeniem ja zauwazylam u Nikosia tez pewna zmiane ... jak cos co jadl pamieta to zje bez gadania, ale ma tez tak ze buzia zacisnieta jak widzi cos nowego i najpierw minimalnie otwiera buziola zeby sprawdzic czy bedzie mu smakowac i jak posmakuje to zje ladnie, a jak nie posmakuje to za chiny nie chce otwierac dziubka, moze Jas tez podobnie ma ... stac sie wydaje ze jesc nie chce
Sunshine takie wypady najfajniejsze
Muńka jaki serial ogladalas :>? a czemu takie okreslenie smieszy??
Waris czasem takie zabieganie wystarczy
w trakcie mozna cwiczyc
w pracy napinac miesnie i rozluzniac i juz jest cwiczenie
Andzia mozna pomyslec o trzecim
ale tez szybko urosnie
Claudette mnie ceny ecco zabily
co do jedzenia to ja staram sie nie latac ... sadzam w krzeselku i ma jesc ... kreci sie czasem ale wiem ze jak zaczyna sie krecic to juz sie najadl ... a takto ladnie siedzi, otwiera buzie jak mu smakuje jak mu nie smakuje zaciska i w zaden sposob nie da sie wcisnac
kiedys wlaczalam bajki albo dawalam zabawke teraz juz nie robie tak ... czasem mu daje zeby sam sobie jadl bardzo mu sie to podoba, trzymajac mu raczke w ktorej ma lyzeczke i kieruje do buziolka, albo klade stale jedzonko, ziemniaczki jakies miesko w kawalkach plus marchewa groszek na talerzyku i na tacce to sam wklada do buzi i sie bawi przy okazji
a z rzeczy ciekawych
moj syn mnie gryzie .... JAK MAM GO TEGO ODUCZYC??????????? wczoraj ugryzl mnie w policzek i warge :| pomijam ramie noge i nawet kiedys brzuch :|
ze smiesznych...
wczoraj siedzac na nocniczku znalazl swojego siusiaka, po tym jak wrzucil cos do nocnika miedzy nozkami i probowal wyciagnac, no i zawadzil o niego... zaczal go smyrac i smiac sie tak w glos ze ja zer smiechu turlalam sie po podlodze
przy odkurzaniu postanowil klasc sie na odkurzac i z nogami i rekami w gorze jezdzil sobie na nim ... komedia ;D