reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja też jestem ciekawa jak sobie poradziłaś bo na bank nie wytrzymałaś ;-)
Miałam 3 babcie i 2dziadków w przedziale i jak Antek spał to z duszą na ramieniu zostawiałam go z nimi, a potem chodziłam z małym :/ mam nadzieje, ze syfa jakiegoś nie załapiemy po tych wizytach :no: łatwe nie było, bo na korytarzach były tłumy.

Hej. Ja nie wiem kedy wy macie czas pisac. Ja zagląda, do was , podczytuję ale nie wszystko. Staram się być w miarę na bieżąco :)
Co do bucików te są ekstra moim zdaniem i nie drogie. Co sądzicie?
Buty baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon dla chlopca

G 3 Light skóra różowo-szare DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon i dla dziewczynek
jest lzejsza wersja na lato
Buty Baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon
My dostaliśmy takie buciku co prawda jeszcze za duże, ale te podeszwy są bardzo miękkie i nie wiem czy się nadadzą na chodzenie codzienne.

Spędziliśmy dziś od 15-19:30 na spacerze :) dwa place zabaw i spacerki na rowerze, a na koniec A dorwał koleżanki wózek dla lalki i nie chciał go oddać.

reklama
Witam slonecznie dla mnie majowka dopiero sie skonczyla :tak::-) opalona, wygrzana i spragniona wiedzy co u Was :tak::cool2:

Z tego co pobierznie przejrzalam to wyglada na to ,ze majowki sie udaly :tak::-) i super!!!

Pozniej wpadne nadrobic ;-)

wiem, że dopiero wtorek, ale ja juz popijam gruzińskie winko;-) któraś dołączy? :-p

claudette zdrówka dla Ciebie! powodzenia z komórka, mnie jednak net z telefonu nie bawi ;)

sunshine a gdzie ty się tak wygrzałaś? jakoś przegapiłam chyba (albo zapomniałam:zawstydzona/y:) gdzie się wybieraliście...

Aga nie zazdroszczę dylematów:no: ale przynajmniej dziecko będziesz miała zahartowane na cięzkie, polowe wręcz warunki;-)

Ja z wodą i swoja drogą powinnam żyć teraz na wodzie tylko, bo z każdym dniem jestem coraz grubsza i nie piszcie mi, ze tak nie jest- bo niestety jest :no::no::no:

heeeeeeeej :)))))
wiem......wiem.....nalezy mi sie lanie pewnie....:cool2: ale mam nadzieje, ze jeszcze kochacie ;-)...
no wiec tylko chcialam dac znac, ze obecnie wygrzewamy dupki w turcji ;-)
a jesli chodzi o butki to Piter jeszcze nie biega samodzielnie, wiec wstrzymalismy sie na chwilę z zakupem, ale pani ze sklepu mivo kolo MsMickey ;) -bluecity - polecala nam tzw."emelki". nie wiem, czy o nich slyszalyscie...ja dopiero teraz...ale w sklepie wydawaly sie bardzo mieciutkie i sensowne.
http://www.mivokids.pl/firm-pol-1269821353-EMEL.html
ps. Nie nadrobilam Was i pewnie juz nie nadrobie...ale mam nadzieje, ze u wszystkich ok!!!!!!
kisssss...:)))

Ostatnia edycja:
Agus to na bank nie było Ci do śmiechu. Mnie kiedyś dopadło gdy wracałam z pracy - myślałam że nie wytrzymam i dosłownie siódme poty mnie oblewały.

Zaza to ja dołączam z drinem cola+cytrynówka :-)

Przepraszam, ze tylko tyle ale maz mnie wygania bo musi prace zrobic, jutro rano w pracy nadrobie :sorry:

sunshine a gdzie ty się tak wygrzałaś? jakoś przegapiłam chyba (albo zapomniałam:zawstydzona/y:) gdzie się wybieraliście...

hehehe spokojnie :-p nie zapomnialas :-p nie mielismy planow a wyladowalismy w Walii nad morzem i w Bolton Abbey (urocze miasteczko na rzeczka gdzie mozna robic grille) w UK malo takich miejsc. pogoda dopisala wiec korzystalismy ile sie da ze sloneczka bo od jutra juz ma znowu padac :-(

Milego wieczorku :*

Hatszept - słyszalam o emelach - sliczne i mięciutkie. Ja takie nunie kupuje. Tj kupie jak zacznie juz chodzić. Na razie tylko te od dekabu kupie

hatszept milo cię "widzieć" :) a te butki EMEL juz widziałam , sliczne są i na prawdę wydają się być sensowne

Waris zdrówko!!! ja już skończyłam ;)
i idę spać...

sunshine uff czyli tym razem to nie moja skleroza ;)

Aga w takim razie na co czekasz? trzeba się zawziąć i do dzieła!!!
wiem wiem łatwo się mówi, ale może porządny kopniak cię zmotywuje

reklama
Aga w takim razie na co czekasz? trzeba się zawziąć i do dzieła!!!
wiem wiem łatwo się mówi, ale może porządny kopniak cię zmotywuje

Dzięki, ale na nic nie czekam pilnuje się (poza tym tyg) jem przeważnie gotowane, parowane razem z A, do tego spacery 3-7h dziennie, a jest coraz gorzej :( nie smęcę się, bo i tak wyc mi się chce i odechciewa wszystkiego.

Do góry