Kasiulka ja to tak serio nie wiem czy taki dziec faktycznie nie rozumie ze kupka i nocnik ... bo moj to z rozmyslem czeka na nocnik zeby zrobic kupke... wczesniej robil kupke zaraz po wstaniu i w trakcie obiadku, a teraz jak wstaje pielucha bez kupy, sadzam idzie kupa od razu, a przy obiadku tez widze ze pod koncowke zaczyna sie wiercic, i jak skonczy sadzam i od razu kupka idzie ... takie dzieci chetniej sie ucza niz nam sie wydaje ...
Alijenka ten artykul mowi glownie o siusianiu
ja siusiania nie ucze jeszcze bo wiem ze mlody sika jak cysterna
i musialby caly czas siedziec albo co 15 minut byc sadzany
siuski czasem zlapiemy ale kupki na nocniku czemu nie uczyc albo przynajmniej sadzaniem przyzwyczajac... ogolnie pozycja na nocniku jest najlepsza pozycja na kupke bo nozki sa lekko podniesione pupa wpadnieta i latwiej kupka wychodzi... a na lezaco czy na stojaco
Pamka jestes jak najbardziej normalna!! ich chyba pogielo ...
Rysica oby szybko odpuscilo !! juz na dobre ...
Muńka przyjezdzajcie do Krakowa
w celu rozerwania
dzieki za kopniaki od razu sie zmotywowalam
MsMickey nie Ty jedna zniklas ale dobrze ze juz wrocilas
Josie niereformowalna istota
dobrze ze wracacie ... mam nadzieje ze mlody szybko dojdzie do siebie to sie zgadamy na jakis spacerek
Tialana trzydniowka zaliczona bedzie spokoj
Andzia jak dzisiaj??
nocka boska
spalam calusienka
mlody spal tez cala... rano pobudka ok 6:30, zrobilam mleko poszlam do dziecia usmiech na twarzy od ucha do ucha, sam wylazl z lozeczka przez dziure bo wyciegnalem szczebelki, i czekal az zdejme pieluche i na nocniczku zrobil kupke ,