reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie to Ci Jasiek spalił niespodziankę :)

Z racji wizyty u dermatologa szukam dobrego lekarza ginekologa-endokrynologa. Zdaje sie ze mam koszmarne wahania hormonalne po ciąży i muszę sie tym zająć bo z jednej strony robia mi sie plamy na twarzy to i mogę mieć problemy z druga ciążą. No i moje tycie teżchyba od tego jest......

reklama
Hejka!!

Pisze z telefonu,bo nie wiem gdzie moj laptop :-) cale bety zgromadzone glownie w sypialni,wiec gdzies tam pewnie sobie lezy. Mam nadzieje,ze mi sie nie zawiesi BB,bo niestety, ale co zagladam to nie moge doczytac,bo mnie wywala.

Zakonczylismy przewozenie gratow i teraz ogarniam wsio na nowym. Duuuzo tego,a Gabioszka przez chorobe mega marudna,wiec jak jestem sama z nia,to malo moge zrobic. Przed chwila w taka histerie wpadla,ze zakrztusila sie ta gardziołkową wydzieliną i nie mogla złapać oddechu. Zaczełam ją klepac po pleckach glowka w dół,zwymiotowala i przeszlo,ale stresa mialam niezłego. To jej pierwsza taka infekcja,ale nie goraczkuje wysoko. Na szczescie noce tez ładnie przesypia mimo choroby.

Wczoraj z mężem po prostu nie wiedzielismy jak mamy na imię. Posprzatałam calą tamtą chate,przewiozłam troche rzeczy i potem pojechał S. Wrócił o 22, a ja mialam jeszcze jechać na zakupy. Nie dałam rady,bo oczywiście migrena :-/
W lodówce pusto,wyjadamy jakies resztki,dla Gabi zabrakło mi pieluch i chodzi dzisiaj w tych na basen,mąż w zrobionej przeze mnie herbacie znalazł zszywkę.....Komedia po prostu. Dziś jak S wróci jadę na zakupy.

Nie pamietam za duzo,bo w telu nadal nie wiem jak sie cytuje :-/

Iwon- fotki..hhmmm...zapraszam do nas,zobaczysz jak mieszkamy ;-) nie masz jakiegoś szkolenia?? ;-)
Jeszcze chwilka i Julek zrobi pierwszy krok,skoro nabiera odwagi w samodzielnym staniu:-)

MsMickey- my mamy w Wawie podobne turystyczne jak to brązowe i jest ok. Bez problemu sama rozkladam.Rodzice moi maja droższe, wypasione ze wszystkim i juz po jednej reklamacji.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!! Widze,ze nie tylko moja ma chore gardziołko.

Aga - szerokości,choc pewnie juz za późno. No i miłego pobytu.

JULIANIE - spóźnione,ale mocne uściski ode mnie i Gabi!!!!!!!!! Rok!!! O ja nie mogę!! :-D

Rysica to juz chyba zupelnie o nas zapomniala...
A hatszept?? Claudette?? Kifsi??? Kogo jeszcze dawno tu nie bylo??

Waris- powodzonka w urządzaniu:-) uściśnijmy sobie dłonie!!

Alijenka - jak długo będziesz bez męża??

Ostatnia edycja:
Waris- milej zabawy w urzadzanie :tak: echhhh jak ja bym chciala swoje M:-(
Mlodak- dobrze, ze dbasz o swoje zdrowie :tak:
Niespodzianka- u nas tez pogoda paskudna :confused2: , kiedy wracasz ??
Munka- wspolczuje zakrztuszenia to mosialo by koszmarne uczucie :-( i duuuuzoooo sil w rozpakowywaniu :tak: a ta zszywka to by zamach na meza? :-D
Aga- mam nadzieje, ze szczesliwie dojechaliscie, daj znac :-)
Josie- sto lat dla meza :tak: i to synek zrobil niepodzianke tatusiowi :-D pewnie nie mogl sie doczekac kiedy dasz tacie prezent :-D

Ale ciszaaaaa :eek::-D

Dziewczyny chciałam złożyć Wszystkim spóźnione życzenia.
Katrina Wszystkiego Najlepszego, duzo zdrowka i miłości :-)

Pamka dla Julka rownież wszystkiego Naaajj, zeby uśmiech z buziaka mu nie schodził :tak: I dla Wszystkoch 10miesieczniakow sto lat.

Przepraszam za opóźnienie ale ostatnio mam taki "super" humor, ze nie mam ochoty nic pisać...:-(

Sunshine - nie miałabym sumienia robić mu takiego psikusa po tym jak bez marudzenia nas przeprowadzał :-) podziwiam go,bo praktycznie wsio sam poprzewozil i nawet slowa narzekania nie usłyszałam. Kocham go za to jaki jest ;-) a zszywka pewnie wpadła z gazety,którą była owinięta szklanka :-/

Polaa - co jest, ze taki kiepski humor??

Munka- kochanego masz meza :tak::-) i cierpliwego :tak: moj sobie dorabia przeprowadzkami ;-)

Polaa- biedulko, tulaski i mam nadzieje, ze ten stan szybko przejdzie :tak:

Moja Perla na byla dwie nowe umiejetnosci: siedzac na tylku sie obraca dookola :-) smiesznie to wyglada :-D i nauczyla sie klasc przykrywki np na butelki po mleku czy sloiczki :tak: Ostatnim jej ulubionym zajeciem jest wyjmowanie z szafki sloiczka i przykrywki i probowanie umiescic ja na gorze :-D
Nie wiem czy pisalam wczesniej, ze wstaje przy czym sie da i trzymana za raczki chodzi :-) i gada jak najeta :-D

To chyba nadrobilam zaleglosci zwiazane z jej rozwojem :-p

Munka :szok::szok::szok: i te pampersy basenowe :-D no ale teraz juz z gorki, oby szybko wrocic do normy...

Sunshine u mnie identyczna faza na nakladanie nakretek, do tego probuje tez sam zalozyc skarpetki, buty i czapke - oczywiscie na probowaniu sie konczy:-D:-D dzis nawet mi probowal mojego kapcia nalozyc na noge

co z ta pogoda... jeszcze u tesciow 17 stopni w domu bo juz nie grzeja...obawiam sie ze wszyscy wyjedziemy przeziebieni

no a ja Was nie nadrobię nie mogę za chiny ludowe wejść na poprzednie strony, antywirus mnie blokuje i wywala komunikat że jest jakieś złośliwe oprogramowanie o takie coś Na tej stronie została umieszczona treść od dzidziusiowo.pl – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania. Wejście teraz na tę stronę najprawdopodobniej zainfekuje Twój komputer złośliwym oprogramowaniem.

mlodak nieciekawie :( koniecznie doprowadź leczenie do końca, powodzenia w szukaniu lekarza! i nie chcę słyszeć, że sobie odpuściłaś...

muńka no ładnie:-D pampersy kąpielowe i zszywka:-D zdrówka dla Gabioszki

a tak w ogóle to w poprzednim poście zapomniałam o:
1) Aga - również tobie udanego pobytu życzę!
2) Katrina wszystkiego naj naj najlepszego!!!
3) Kasia.natka również dla misi zdrówka!!!

josie może się nie przeziębicie, za to się zahartujecie ;)

sunshine gratuluję nowych umiejętności i postępów!!!
nakładanie zakrętek też jest u nas od kilku dni na tapecie, ale z marnym skutkiem ;) :) ale obracanie to już dawno się S nauczył i jak złapie coś "zakazanego" to się tak cieszy, że się kręci w kółko :-D

alijenka ja też mam taki komunikat, ale skorzystałam z opcji "wchodzisz na własne ryzyko" ;-)
poza tym podejrzewam, że to któryś mąż zazdrosny o BB nam forum zainfekował, a z tego co kojarzę to kilku mężów informatyków jest wśród czerwcówek:-D

reklama
Munka zdrowka dla Gabi i wytrwalosci w rozpakowywaniu. Ciesze sie, ze nowe lokum sie podoba :) Jak Gabi lepiej sie poczuje, to na pewno pomoze Ci z rozpakowywaniem :D

Mloda K nie pomoge niestety w poszukiwaniach lekarza, ale mam nadzieje, ze szybko Cie "naprawia". A tak z ciekawosci - kiedy planujecie rodzenstwo dla Szymka?

Polaa oby humor sie poprawil. Tulaski

Sunshine gratuluje nowych umiejetnosci :) Pewnie super to wyglada jak Aurelka probuje nieporadnie nakladac zakretki :) My wracamy w nd wiec juz niedlugp. Swoja droga, to nie myslalam, ze az tak bede tesknila za domem :/

Alijenka jak nastroj? Twoj antywir to jakis zlosliwy, ze bb ogranicza :p

U nas byli sasiedzi i w sumie fajnie, ale zalapalam dolek, ale o tym gdzie indziej :)

Ostatnia edycja:
Do góry