reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Josie to Ci Jasiek spalił niespodziankę :)

Z racji wizyty u dermatologa szukam dobrego lekarza ginekologa-endokrynologa. Zdaje sie ze mam koszmarne wahania hormonalne po ciąży i muszę sie tym zająć bo z jednej strony robia mi sie plamy na twarzy to i mogę mieć problemy z druga ciążą. No i moje tycie teżchyba od tego jest......

reklama
Hejka!!

Pisze z telefonu,bo nie wiem gdzie moj laptop :-) cale bety zgromadzone glownie w sypialni,wiec gdzies tam pewnie sobie lezy. Mam nadzieje,ze mi sie nie zawiesi BB,bo niestety, ale co zagladam to nie moge doczytac,bo mnie wywala.

Zakonczylismy przewozenie gratow i teraz ogarniam wsio na nowym. Duuuzo tego,a Gabioszka przez chorobe mega marudna,wiec jak jestem sama z nia,to malo moge zrobic. Przed chwila w taka histerie wpadla,ze zakrztusila sie ta gardziołkową wydzieliną i nie mogla złapać oddechu. Zaczełam ją klepac po pleckach glowka w dół,zwymiotowala i przeszlo,ale stresa mialam niezłego. To jej pierwsza taka infekcja,ale nie goraczkuje wysoko. Na szczescie noce tez ładnie przesypia mimo choroby.

Wczoraj z mężem po prostu nie wiedzielismy jak mamy na imię. Posprzatałam calą tamtą chate,przewiozłam troche rzeczy i potem pojechał S. Wrócił o 22, a ja mialam jeszcze jechać na zakupy. Nie dałam rady,bo oczywiście migrena :-/
W lodówce pusto,wyjadamy jakies resztki,dla Gabi zabrakło mi pieluch i chodzi dzisiaj w tych na basen,mąż w zrobionej przeze mnie herbacie znalazł zszywkę.....Komedia po prostu. Dziś jak S wróci jadę na zakupy.

Nie pamietam za duzo,bo w telu nadal nie wiem jak sie cytuje :-/

Iwon- fotki..hhmmm...zapraszam do nas,zobaczysz jak mieszkamy ;-) nie masz jakiegoś szkolenia?? ;-)
Jeszcze chwilka i Julek zrobi pierwszy krok,skoro nabiera odwagi w samodzielnym staniu:-)

MsMickey- my mamy w Wawie podobne turystyczne jak to brązowe i jest ok. Bez problemu sama rozkladam.Rodzice moi maja droższe, wypasione ze wszystkim i juz po jednej reklamacji.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!! Widze,ze nie tylko moja ma chore gardziołko.

Aga - szerokości,choc pewnie juz za późno. No i miłego pobytu.

JULIANIE - spóźnione,ale mocne uściski ode mnie i Gabi!!!!!!!!! Rok!!! O ja nie mogę!! :-D

Rysica to juz chyba zupelnie o nas zapomniala...
A hatszept?? Claudette?? Kifsi??? Kogo jeszcze dawno tu nie bylo??

Waris- powodzonka w urządzaniu:-) uściśnijmy sobie dłonie!!

Alijenka - jak długo będziesz bez męża??

Ostatnia edycja:
Waris- milej zabawy w urzadzanie :tak: echhhh jak ja bym chciala swoje M:-(
Mlodak- dobrze, ze dbasz o swoje zdrowie :tak:
Niespodzianka- u nas tez pogoda paskudna :confused2: , kiedy wracasz ??
Munka- wspolczuje zakrztuszenia to mosialo by koszmarne uczucie :-( i duuuuzoooo sil w rozpakowywaniu :tak: a ta zszywka to by zamach na meza? :-D
Aga- mam nadzieje, ze szczesliwie dojechaliscie, daj znac :-)
Josie- sto lat dla meza :tak: i to synek zrobil niepodzianke tatusiowi :-D pewnie nie mogl sie doczekac kiedy dasz tacie prezent :-D

Ale ciszaaaaa :eek::-D

Dziewczyny chciałam złożyć Wszystkim spóźnione życzenia.
Katrina Wszystkiego Najlepszego, duzo zdrowka i miłości :-)

Pamka dla Julka rownież wszystkiego Naaajj, zeby uśmiech z buziaka mu nie schodził :tak: I dla Wszystkoch 10miesieczniakow sto lat.

Przepraszam za opóźnienie ale ostatnio mam taki "super" humor, ze nie mam ochoty nic pisać...:-(

Sunshine - nie miałabym sumienia robić mu takiego psikusa po tym jak bez marudzenia nas przeprowadzał :-) podziwiam go,bo praktycznie wsio sam poprzewozil i nawet slowa narzekania nie usłyszałam. Kocham go za to jaki jest ;-) a zszywka pewnie wpadła z gazety,którą była owinięta szklanka :-/

Polaa - co jest, ze taki kiepski humor??

Munka- kochanego masz meza :tak::-) i cierpliwego :tak: moj sobie dorabia przeprowadzkami ;-)

Polaa- biedulko, tulaski i mam nadzieje, ze ten stan szybko przejdzie :tak:

Moja Perla na byla dwie nowe umiejetnosci: siedzac na tylku sie obraca dookola :-) smiesznie to wyglada :-D i nauczyla sie klasc przykrywki np na butelki po mleku czy sloiczki :tak: Ostatnim jej ulubionym zajeciem jest wyjmowanie z szafki sloiczka i przykrywki i probowanie umiescic ja na gorze :-D
Nie wiem czy pisalam wczesniej, ze wstaje przy czym sie da i trzymana za raczki chodzi :-) i gada jak najeta :-D

To chyba nadrobilam zaleglosci zwiazane z jej rozwojem :-p

Munka :szok::szok::szok: i te pampersy basenowe :-D no ale teraz juz z gorki, oby szybko wrocic do normy...

Sunshine u mnie identyczna faza na nakladanie nakretek, do tego probuje tez sam zalozyc skarpetki, buty i czapke - oczywiscie na probowaniu sie konczy:-D:-D dzis nawet mi probowal mojego kapcia nalozyc na noge

co z ta pogoda... jeszcze u tesciow 17 stopni w domu bo juz nie grzeja...obawiam sie ze wszyscy wyjedziemy przeziebieni

no a ja Was nie nadrobię nie mogę za chiny ludowe wejść na poprzednie strony, antywirus mnie blokuje i wywala komunikat że jest jakieś złośliwe oprogramowanie o takie coś Na tej stronie została umieszczona treść od dzidziusiowo.pl – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania. Wejście teraz na tę stronę najprawdopodobniej zainfekuje Twój komputer złośliwym oprogramowaniem.

mlodak nieciekawie :( koniecznie doprowadź leczenie do końca, powodzenia w szukaniu lekarza! i nie chcę słyszeć, że sobie odpuściłaś...

muńka no ładnie:-D pampersy kąpielowe i zszywka:-D zdrówka dla Gabioszki

a tak w ogóle to w poprzednim poście zapomniałam o:
1) Aga - również tobie udanego pobytu życzę!
2) Katrina wszystkiego naj naj najlepszego!!!
3) Kasia.natka również dla misi zdrówka!!!

josie może się nie przeziębicie, za to się zahartujecie ;)

sunshine gratuluję nowych umiejętności i postępów!!!
nakładanie zakrętek też jest u nas od kilku dni na tapecie, ale z marnym skutkiem ;) :) ale obracanie to już dawno się S nauczył i jak złapie coś "zakazanego" to się tak cieszy, że się kręci w kółko :-D

alijenka ja też mam taki komunikat, ale skorzystałam z opcji "wchodzisz na własne ryzyko" ;-)
poza tym podejrzewam, że to któryś mąż zazdrosny o BB nam forum zainfekował, a z tego co kojarzę to kilku mężów informatyków jest wśród czerwcówek:-D

reklama
Munka zdrowka dla Gabi i wytrwalosci w rozpakowywaniu. Ciesze sie, ze nowe lokum sie podoba :) Jak Gabi lepiej sie poczuje, to na pewno pomoze Ci z rozpakowywaniem :D

Mloda K nie pomoge niestety w poszukiwaniach lekarza, ale mam nadzieje, ze szybko Cie "naprawia". A tak z ciekawosci - kiedy planujecie rodzenstwo dla Szymka?

Polaa oby humor sie poprawil. Tulaski

Sunshine gratuluje nowych umiejetnosci :) Pewnie super to wyglada jak Aurelka probuje nieporadnie nakladac zakretki :) My wracamy w nd wiec juz niedlugp. Swoja droga, to nie myslalam, ze az tak bede tesknila za domem :/

Alijenka jak nastroj? Twoj antywir to jakis zlosliwy, ze bb ogranicza :p

U nas byli sasiedzi i w sumie fajnie, ale zalapalam dolek, ale o tym gdzie indziej :)

Ostatnia edycja:
Do góry