reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

co do ubierania ... to ja go nosze w nosidelku i jak np wejdziemy do sklepu to sie przypaca ... albo w samochodzie bo nie chce wlaczac klimy to sie przypoci ... ehhh a ubieram go podobnie do mnie bo tluszczyku ma jak jego narzeczona :p duuuzo :D

Josie przymierzalismy te buciki ale Nikos jakos tak do srodka kladl stopki ... jak przymierzycie daj znac jak bylo u Was ... piekne pierwsze kroczki :D

Sunshine u nas czapa jak wialo ale bylo chlodniej no i jak wczesniej sie przypocil

Muńka pakuj pakuj bo my tu na parapetowe czekamy :D
czy takie sandalki sa odpowiednie ?? bo duza dziura na paluszki jest
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/98/19/84/3198198445

Aylin moze obedzie sie bez palta :D jak zacznie chodzic to nie bedzie potrzebowac bo bedzie sie grzac przez ruch

Ostatnia edycja:
reklama
[FONT=&amp]Pola dziś w body z krótkim rękawkiem i na to tylko cieniuteńkie rajstopki + sandałki. No i chustka na głowę:)

Nie wiem czy znajdę czas więc laseczki ŻEGNAM SIĘ!!! Do pogadania za tydzień! Będę tęsknić i myśleć o czym tu plotkujecie:)[/FONT]

Lecę pakować nas, no i psa, bo ten też zawsze wszędzie z nami jeździ:D

[FONT=&amp]Sunshine [/FONT][FONT=&amp]super, że trafiliście na fajna opiekunkę. Trzymajcie ją rekami i nogami:p[/FONT][FONT=&amp]

Kasienka [/FONT]
[FONT=&amp]hmm, nazwałabym to przerzucanie klocków, gryzienie, wrzucanie do pudła i wyrzucanie itp.:D Tata dzielnie uczy układania. Póki co ważne, że sie nimi interesuje:p[/FONT][FONT=&amp]

Agaundpestka[/FONT]
[FONT=&amp] 800km sama! Jesteś moją bohaterką i wzorem do naśladowania!!! Powodzenia na wyjeździe i obyśmy miały słoneczną pogodę (zgodnie z prognozą). No i do zobaczonka po weekendzie majowym! A i wydaje mi się, że sandały to te pierwsze:)[/FONT]

Ostatnia edycja:
josie - no pięknie sobie chłopak radzi :-) w ogóle, to chcę Ci powiedzieć, że on ma przesłodką buźkę!

hmmm czyli moją w palto będę musiała cale wakacje ubierać. Bo tłuszczyk u niej występuje na kromeczce z masłem jak je....

:-D:-D:-D:-D

co do ubierania ... to ja go nosze w nosidelku i jak np wejdziemy do sklepu to sie przypaca ... albo w samochodzie bo nie chce wlaczac klimy to sie przypoci ... ehhh a ubieram go podobnie do mnie bo tluszczyku ma jak jego narzeczona :p duuuzo :D

hehehehehehehe!!!! razem nawet na Syberii będzie im ciepło :-D:-D

Muńka pakuj pakuj bo my tu na parapetowe czekamy :D
czy takie sandalki sa odpowiednie ?? bo duza dziura na paluszki jest
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/98/19/84/3198198445

myślę, że nie są złe, ale musisz sprawdzić, czy podczas chodzenia nie będą mu paluszki wychodziły do przodu przez tą większą dziurkę, bo wiem, że tak się zdarza.

:-):-)

Szwagierka zadzwoniła, że przyjdzie trochę do Gabi :-):-) nooooo, to może uda nam się spakować :-D:-D

kasiekz - udanego wypoczynku, do zobaczenia!!

co zrobic zeby moje dziecko chcialo samodzielnie chodzic a nie od razu biegac ?? grrrrr

Muńka ale moze na Syberie to ich nie wysylajmy :p butki moze zmierze

Kasiek spokojnej podrozy

czy myslalyscie ze moze sie tak stac kiedys: ze nasze dzieci, starsze juz, w przyszlosci np poznaja sie, beda para moze malzenstwem a ktores z nas beda tesciowymi :p taki zbieg okolicznosci ... a wtedy dwie swatowe siada sobie i przypomna ze siedzialy kiedys na forum bb i plotkowaly nt kupek bucikow i innych rzeczy :p

Munka - no widzisz, a ja juz nasze dzieciaki po roczniaki podciagnelam. Cale szczescie to nie zima, wiec krzywdy raczej bym im nie zrobila.:zawstydzona/y: Dzieki za sprostowanie.
Pakuj sie pakuj, bo on parapetowki jutro sie nie wywiniesz:-D

Josie -zdolny twoj Jas.
Kasiek udanego wypoczynku.

A jednak Tusk sie ugial.:szok:

Kasienka - to bardzo prawdopodobne. Gorzej bedzie jak ci sie synowa nie spodoba, a bedzie to corka ktorejs z dziewczyn;-);-)

Swiat jest maly. Moj maz swojego czasu byl w GB, w pracy poznal kolesia, z ktorym jak sie zgadali to wyszlo, ze mieszka w tej miejscowosci co ja, a do tego DOBRZE MNIE ZNA. :szok: Teraz sa przyjaciolmi, a Marek wyciaga na wierzch rozne fakty z mojej przeszlosci. :-D

Ostatnia edycja:
czy myslalyscie ze moze sie tak stac kiedys: ze nasze dzieci, starsze juz, w przyszlosci np poznaja sie, beda para moze malzenstwem a ktores z nas beda tesciowymi :p taki zbieg okolicznosci ... a wtedy dwie swatowe siada sobie i przypomna ze siedzialy kiedys na forum bb i plotkowaly nt kupek bucikow i innych rzeczy :p

ja miałam taką wizję dokładnie po tym jak napisałaś o narzeczonej :-D:-D i pomyśleć, że to my mogłybyśmy być tymi teściowymi, które będą objeżdżane przez nasze dzieci :-D:-D

andzia - nasze maluchy to już prawie roczniaki ;-)

Dziewczyny - szczególnie December i Kasieńka, i te dziewczyny co mają/będą miały dzieci w żłobkach - dostałam wiadomość od mojej pediatry, ze dzieci które chodzą do żłobka mają darmową szczepionkę na ospę wietrzną!!! :)
Tylko moja się do żłobka nie dostała, ale będę walczyć...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za odpowiedzi w sprawie butków :tak: Decyzja jest taka, że na razie biegamy w "trampkach", a jak zacznie chodzić, kupię mu coś lepszejszego ;-)
A tak w ogóle, to jestem wkurzona, bo mały miał super buciki, rozmiar idealny i kilka dni temu zgubił jednego buta podczas spaceru w parku :baffled: Musiał smyrać tą nogą po wózku na tyle mocno, że spadł. A mamuśka nie zauważyła :rolleyes2:

Katrina ja nie olałam, tylko wpadłam wczoraj na moment na BB i już mnie nie było ;)

Dziewczyny czy jak jest tak ciepło, to ubieracie bąblom kurteczkę na spacer? Ja dzisiaj szłam o 17-tej, ale było tak ładnie, że ubrałam mu sam cieplejszy bezrękawnik.

I jeszcze jedno - jak dajecie bąblom np. bułkę z szynką czy jajecznicę, to traktujecie to jako osobny posiłek (jeśli tak, to zamiast czego) czy tak tylko jako dodatek pomiędzy?

He, he dzisiaj mam fazę na pytania ;-)

I dementuję rodzącą się plotkę - nie, nie szykuję rodzeństwa dla moich chłopaków :-D

Ostatnia edycja:
Do góry