reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Howdee :-):-):-):-)
słoneczko świeci, zapowiada się piękny dzień:-) idziemy z G odnieść siki na posiew;-)
Miłego:-)
słoneczko świeci, zapowiada się piękny dzień:-) idziemy z G odnieść siki na posiew;-)
Miłego:-)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Hej ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywamy na zakupy, no i mój K jednak w niedzielę wyjeżdża na 3 tyg :----(, nie wiem jak ja sobie dam radę sama
Aga, Kasiek spokojnie może być po weekendzie majowym i jak coś to naprawdę zapraszam do mnie
Dorota znalazłam ten rowerek na allegro ROWER RAMIZ ROWEREK TRÓJKOŁOWY ROŚNIE DZIECKIEM (3184173219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Aga, Kasiek spokojnie może być po weekendzie majowym i jak coś to naprawdę zapraszam do mnie
Dorota znalazłam ten rowerek na allegro ROWER RAMIZ ROWEREK TRÓJKOŁOWY ROŚNIE DZIECKIEM (3184173219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
xdorotaa
Załączniki
Dzień dobry
popiły wszystkie i dziś nie ma nikogo
słodziak
popiły wszystkie i dziś nie ma nikogo
Alijenka - też go widziałam(na zywo tez) ale ten ma troche inna trobe z tylu i troszke gorzej wykonany ;-) Ale jak nie uda mi się zdobyć tego szaro-srebrnego to bede brala zielony
A my wczoraj pierwszy raz u fryzjera byliśmy Pozbyliśmy się dlugiej grzywki i ogolnie calosc skrócona Oto efekt
Zobacz załącznik 554626Zobacz załącznik 554627
słodziak
Sunshine6
Sunshine zając się mężem? hmmmm
a co ostatnio go troszke zaniedbalam
Alijenka- dasz sobie rade, jeszcze zobaczysz, ze lepiej Ci to wychodzi jak go nie ma wtedy czlowiek musi liczyc tylko na siebie i jakos sie bardzej spina i daje rade
Dorota- eee noooo teraz to taki przystojanik, ze kazda sie za nim obejrzy
Aylin- ty zakupoholiczko
Josie- moja od kiedy ma drugiego zabka to wszytsko wklada do buzki i trzyma w "zebach" np chodzi na czworaka albo staje a z buzi wisi jej kubek, a czesem trzyma w zebach i ciagnie... wszystkie butelki z nakretkami sa jej
Polaa- wyglada na to ze brak weny Cie dopadlo
Katrina- a co sie stalo? nie zlewalysmy Cie poprostu puchy na forum wczoraj byly
MsMickey- oby wyniki byly w porzadku &&&&&&&&
A my wczoraj podjelismy powazna decyzje odnosnie Aurelki..... zostanie z Claire (opiekunka) od Lipca miala isc do zlobka ale wydaje sie byc szczesliwa z nia to raz, po drugie jest taniej, a po trzecie Claire moze poswiecic jej wiecej czasu a w zlobku bylo by wiecej dzieci w jej wieku i tego kontaktu 1to1 nie bylo by.... Tak wiec zostanie z nia az urodzi sie jej braciszek
A o to dowod (mam nadzieje, ze zobaczycie zdjecia) Aurelka u opiekunki.
http://www.facebook.com/claires.car...48340072.23927.100002760428214&type=1&theater
Ostatnia edycja:
agaundpestka
My wracamy 5-6.05 i juz sie cieszymy na spotkanieAgaundpestka po majówce, bo ja dopiero 4.05 wracam. I przypilnujemy razem, aby na pewno się spotkać! Poza tym jesteś moją bohaterką!!! Na majówkę sama z młodym i na dodatek pociągiem...respekt. Po prostu jesteś silna i odważna babka, bo ja wymiękłabym. Zmieniając temat moja też zrobiła się straszną przylepą. Tylko mama i mama i na ręce A jaki to mały wymuszacz! Mam nadzieję, że to etap przejściowy!
A co do samotnej podróży to wolę się przemęczyć i zmienić klimat niż siedzieć tylko w domu.
Ale powiem, ze mnie się stresowałam jak jechałam z A który miał 4miesiące te 800km.
Dasz radę my Cię nawiedzimy i szybciej czas minieHej ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywamy na zakupy, no i mój K jednak w niedzielę wyjeżdża na 3 tyg :----(, nie wiem jak ja sobie dam radę sama
Helloooooooo!!!!!!!!
Pytanie było - ja dzis delikatnie piffko, bo jutro mam full roboty. Ale mogłybyście mnie tak nie zlewać..... nie dziś.....:---(
Ja nie zlewałam, a juz spałam
Aylin ja też prasuję i końca nie ma, a patrząc na prognozę pogody długoterminową to chyba muszę młodemu zabrać krótkie spodenki
Dziewczyny powiedzcie mi czy takie sandały się nadają ? Młody jeszcze sam nie chodzi więc czasami jak go wyciągnę z wózka, bo ja zacznie chodzić to mu kupię jakieś porządniejsze.
A gdyby któraś była zainteresowana mam do sprzedania sandałki rozmiar 19- Nowe za 100zł. Moje złe wycelowanie Antka rozmiaru na wakacje.
edek:
Sunshine widziałam ostatnio już zdjęcia Aurelki i niani i miałam pisać, ze wygląda na zadowoloną fajnie mała nie będzie miała stresu, ze zmianą itp. Myslę, ze to dobra decyzja!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Teraz ja sobie sama popisze
Czy jutro Król Julian kończy rok?? Bo nie wiem czy sie na imprezke szykowac
Dobra młody usnął wiec ide balkon wymyc.
Czy jutro Król Julian kończy rok?? Bo nie wiem czy sie na imprezke szykowac
Dobra młody usnął wiec ide balkon wymyc.
Sunshine Aurelka wyglada na bardzo zadowolona fajnie ze trafiliscie z ta opiekunka!
Aga dokladnie, moj ma jedne krotkie spodnie i zadnych sandalkow. dzis musze pracowac ale jutro koniecznie zakupy bo mi sie dziecko w trampkach poci
pocieszylyscie mnie z tymi zebami, myslalam ze to tylko moj jakas faze zlapal. a najlepiej jak uslyszy pstryk jak otwieram szampon w kapieli, oczywiscie butelki mu nie daje bo juz sie raz napil szamponu, wiec jest histeria. teraz butelki nie zamykamy w ogole a szampon nalewamy poza zasiegiem jego wzroku
Aga dokladnie, moj ma jedne krotkie spodnie i zadnych sandalkow. dzis musze pracowac ale jutro koniecznie zakupy bo mi sie dziecko w trampkach poci
pocieszylyscie mnie z tymi zebami, myslalam ze to tylko moj jakas faze zlapal. a najlepiej jak uslyszy pstryk jak otwieram szampon w kapieli, oczywiscie butelki mu nie daje bo juz sie raz napil szamponu, wiec jest histeria. teraz butelki nie zamykamy w ogole a szampon nalewamy poza zasiegiem jego wzroku
reklama
Kasienka_
hahaha Muńka nie badz taka skromna mam nadzieje ze pomoze na gardelko ... gratuluje siusiania
Kasiek uklada klocki czy tylko burzy ??
Andzia zadna konkurencja ja tylko napisalam co ja daje
MsMickey ja bym sie nie przyznawala bylby karny
Iwon ja tez dzieciowe kupowalam truskawkowe ... bo takie zwykle po przeczytaniu skladu zal mi brzuszka Nikosiowego... zdrowka dla Kornelka ... to szefowa ma poczucie humoru
Aylin kurcze to ja tez bede musiala poszukac w takim razie ... ale jak zacznie chodzic bo znowu przestal...
Aga ciekawe po kim to ma ... a tak serio to mysle ze to skok bo moj tez zlosci sie ile wlezie na kazdy zakaz na wszystko ... piszczy i nawet piszczac gada .... fajne sandalki ale moj tez juz 20
Sunshine stokrotne dzieki za ksiazki ale bedzie czytansko ja staram sie "nie" powiedziec za kazdym razem i zabrac to co chce a czego ma nie brac... czasem sie poplacze ale zaczyna reagowac, choc jeszcze sprawdza ... i "nie" jest inne zdecydowanym glosem bez wahania ... wtedy wie ze nie mozna ... super ze moze zostac z opiekunka
Xdorotax super wyglada ... a z wlasnego doswiadczenia polecam maszynke do strzyzenia Nikosia tak strzyzemy szybko i bezbolesnie
Alijenka czas rozlaki szybko minie ....
Josie moj tez gryzie wszystko i nakretki uwielbia ...a zahaczanie to ulubiona zabawa
a u nas rano cos mlody pokaslywal ... chyba go zawialo :| kurde ciagle nie wiem jak go ubierac ... on sie poci ... czy Wasze dzieci tez sie jakos mocno poca ?
Kasiek uklada klocki czy tylko burzy ??
Andzia zadna konkurencja ja tylko napisalam co ja daje
MsMickey ja bym sie nie przyznawala bylby karny
Iwon ja tez dzieciowe kupowalam truskawkowe ... bo takie zwykle po przeczytaniu skladu zal mi brzuszka Nikosiowego... zdrowka dla Kornelka ... to szefowa ma poczucie humoru
Aylin kurcze to ja tez bede musiala poszukac w takim razie ... ale jak zacznie chodzic bo znowu przestal...
Aga ciekawe po kim to ma ... a tak serio to mysle ze to skok bo moj tez zlosci sie ile wlezie na kazdy zakaz na wszystko ... piszczy i nawet piszczac gada .... fajne sandalki ale moj tez juz 20
Sunshine stokrotne dzieki za ksiazki ale bedzie czytansko ja staram sie "nie" powiedziec za kazdym razem i zabrac to co chce a czego ma nie brac... czasem sie poplacze ale zaczyna reagowac, choc jeszcze sprawdza ... i "nie" jest inne zdecydowanym glosem bez wahania ... wtedy wie ze nie mozna ... super ze moze zostac z opiekunka
Xdorotax super wyglada ... a z wlasnego doswiadczenia polecam maszynke do strzyzenia Nikosia tak strzyzemy szybko i bezbolesnie
Alijenka czas rozlaki szybko minie ....
Josie moj tez gryzie wszystko i nakretki uwielbia ...a zahaczanie to ulubiona zabawa
a u nas rano cos mlody pokaslywal ... chyba go zawialo :| kurde ciagle nie wiem jak go ubierac ... on sie poci ... czy Wasze dzieci tez sie jakos mocno poca ?
Ostatnia edycja: