reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
[FONT=&amp]

Muńka [/FONT]
[FONT=&amp]więc nie polecasz w ogóle siodełka dla dziecka na rower? Zdrowia dla małej![/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]

nie no, bez przesady :-) wyszłoby, że mam nad wyrost zboczenie zawodowe ;-) polecam, ale do użytku z głową. Na pewno nie na górskie wertepy.

MsMiceky - jak się czują Twoje gnaty??
Widzę, że się nudzisz :-p

Z Gabioszką nie jest źle. Ma czerwone gardło i w zasadzie tyle. P/zapalnie paracetamol, syrop prawoślazowy i tantum verde (Kasienka i po co ja jechałam do lekarza ;-)).

Dzięki

Kasiekz - w przychodni raczej nie, za szybko się pojawiło, 12h po szczepieniu, poza tym u nas osobno przyjmują dzieci chore a osobno zdrowe... Ale podobno jakieś świństwo panuje w powietrzu... I weź tu człowieku bądź mądry. Wieczorem dziś była masakra, najpierw 10 pieluch mokrych plus dwa razy w wannie :/ (wodę zmieniać musiałam) plus pawik, a potem wypiła ok 500 ml elektrolitów!!! i 120 ml mleka i poszła spać.....

Kasiek - wierze ze masz wprawe:tak: Mozemy sobie ponarzekac razem na tesciowa:-);-)

MsMickey- co ty tak post pod postem. Cos ostatnio nie rozdaja karnych .... No przynajmniej ja nie dostalam, a zasluzylam:rofl2::-D

Munka jak Gabi ???? No juz doczytalam. Super, ze lepiej.

Rysica - oby juz uciklo to swinstwo, dobrze chociaz, ze duzo pije. Zdrowka jeszcze raz

edek. Kasienka widze, ze robisz konkurencja Rysicy

Ostatnia edycja:
Gabi, Monia zdrówka dziewczynki :)

Kasiekz mi bez różnicy gdzie się spotkamy tylko weźcie pod uwagę, ze ja bez auta jestem :)
a spotkanie co po weekendzie majowym??

Andzie czyli wszyscy jesteście jedna wielka rodzina :D

Przepraszam, ze nie odpisuję Wszystkich, ale Antek mnie wykańcza tak mi przykro jak on się drze- piszczy i jestem pewna, ze mu nic nie jest tzn. nic go nie boli, ale chce mną rządzić. Az się boję jak to będzie na wyjezdzie z nim.

Agaundpestka - tak, jedna wielka rodzina. Nasi rodzice znaja sie prawie od urodzenia, wiec mozna tak powiedziec. Moi synowie tez probuja mnie ustawiac. A jak zacznal sie przekrzykiwac, to tez czekam kiedy wkroczy policja. :zawstydzona/y:

Kasiek mam takie klocki. Chlopaki super sie nimi bawia.

Ostatnia edycja:
Kasiekz- jak szalec to szalec :-p zaparlam sie i w weekend bede kuchcic dla mlodej :tak: super zakupy :tak:

Rysica- rzeczywiscie sie narobilo z Monisia, i najgorsze, ze nie jest sie pewnym od czego to..... mam nadziej, ze szybko jej przejdzie :tak: duzo zdrowka :tak:

Munka- taki sekret w tajemnicy trzymalas..... :eek: nie ladnie :-D Zdrowka dla Gabi a nastepnym razem posluchaj sie kolezanki :-D

Andzia- moja tez tak reagowala na slowo nie a teraz jak wie ze czegos nie moze to napierw sie na mnie patrzy z diabelskim usmiechem a potem rusza a jak powiem nie to szybko to bierze i sie smieje :confused2:

Aga- Antek na wyjezdzie bedzie mial co robic wiec nie bedzie my meczyc :tak:

MsMickey- jak sie czujesz? fajne te pchaczki i kolyska :tak:

katrina- oooo taka zapiekanka to kazdy sie na je i szybo ja zrobisz :tak:

Josie- fajny ten bidon zwlaszcza ten z sowka ;-)

Uciekam sie kapac i zajac sie mezem......

Wiecie co?? dobrze, że się stąd wyprowadzamy, bo dziś znów na kolację wciągnęłam kebaba!!!:cool2: Jakbym tu została to po plaży bym się kulała...

Gabi nadal przed kąpielą robi siku na nocnik, więc to nie był incydent :-D kurna no, dumna jestem nie ma co!!!:-D

reklama
Do góry