reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Uff w koncu w drodze ciekawe o czym zapomnialam.....
Sunshine Aura w torbach rzadzi:)))
Munka zazdroszcze nocnika!
Rysica zdrowka dla monisi, biedactwo...
Nanulika to juz tuz tuz:))) &&&

Ja do deichmana pewnie jutro skocze poogladac butki. Zrobilam tez przeglad letniej garderoby janka i musimy uzupelnic braki:))

Acha. Moj maly ma okropny nawyk gryzienia zebami nakretek kapsli i innych twardych rzeczy.. Zahacza sobie dolnymi jedynkami o krawedz i puszcza z impetem... Trwa to juz pare tygodni i normalnie jak nerwica natrectw, jak tylko widzi cos z nakretka a nie dostanie to ryk na calego. A jak dostanie to moze tak godzinami.... WRRRRrrrrrr czy wasze dzieci tez sobie tak niszcza zabki??

reklama
Moje gnaty lepiej tzn mogę chodzić. Ale ciągnie mnie ciągle...

Josie G gryzie twarde rzeczy ale nie aż tak. Tzn np drewniane klocki, nakretki od sloiczkow ale bez strzelania.

Muńka fajnie, że G lajtowo tylko gardziolko:-) ale nawilzaj powietrze to pomaga przy zaczerwienieniach.

Te zabawki to efekt przeglądania gumtree.
Szukam taniego i fajnego lozeczka turystycznego. Na majowke. A że nie podobają mi się ogólnie mówiąc to tak chyba szukam, żeby nie znaleźć...

Te posty pod postami to dlatego, że chyba sama siedzialam na forum...

Aha i gratki dla Gabioszki:-):-):-):-) po kim ona taka zdolna ... ot, zagadka:p

Hej babki z wieczora!

Dzisiaj były zakupy w Lidlu i wieczór francuski (bagietka, oliwki, ser, salami, wino). Fajowo, tylko mnie mdli teraz :eek:

A wczoraj poszłam do mojej szefowej ze sprawą, siadam i mówię: asiu, bo jest taka sprawa. A ona do mnie: jesteś w ciąży?! :szok::-D:-D:-D:-D

Rysica, muńka zdrówka dla dziewczyn!
Czy ja wam pisałam, że Kornel chory i na zwolnieniu? Ciekawe, kiedy przyjdzie kolej na mnie :confused2:

Kasieńka dzięki za odp. w sprawie jogurtów itp. ;) Byliśmy dziś na zakupach i kupiłam młodemu jogurciki, ale na razie takie dzieciowe :sorry:

Josie
miłego weekendu u rodzinki :-)

Muńka a niech Ci będzie na zdrowie z tym kebabem ;)

Kasiek fajnie te klocki, chyba zamówię!
Sunshine zając się mężem? hmmmm :cool2::-p:-D

hellllllllllllllloooooooooooooo

gratulacje Munka - wow pierwsza 10
;)

Aylin ja wlasnie patrzylam na miarke i wyszlo nam ze 20 a potem zmierzylam 20 i wydawaly sie duzo za duze ale zauwazylam ze Nikos paluszki podwinal nie mial wyprostowanych i moze stad tez u Was wygladalo jakby bylo dwa centymetry ??

A

nie podkula. rozne rozmiarowki. Emel rozmiar 18 sa ok

Aylin no właśnie, miałam spytać o ten kefir. Dajesz już? I taki "normalny"? Nie będzie to po tym rewolucji? :eek:
A co z jogurtami i twarożkiem, dajesz takie dzieciowe czy "dorosłe"? To pytałam ja, matka dwójki dzieci :sorry::rolleyes:

hej matko dwójki dzieci :)
tak dorosły ser. Ale nie zadne bieluchy i almette tyko zwykła kostka umieszana z odrobina smietany.
jogurt naturalny zwykly dałam. Bo z owocami jest beeeee

A kefir - przed nami :)

nie no, bez przesady :-) wyszłoby, że mam nad wyrost zboczenie zawodowe ;-) polecam, ale do użytku z głową. Na pewno nie na górskie wertepy.

.
N i dobrze bo własnie kupiłam.

Pojechałam do kolezanki - i odkupiłam od niej ciuszki dla małej.... jestem zakupocholiczką....

ide prasować

paaaaaaaaaaa

Iwon ja zaczęłam od serków kozich, bo skaza była. Teraz minęła i młoda wciąga polecany przez dziewczyny serek Bieluch:) Mieszam jej z owockami:p Klocki są w wersji dla chłopca i dziewczynki. Mała ma na prawdę giga radochę!

Agaundpestka po majówce, bo ja dopiero 4.05 wracam. I przypilnujemy razem, aby na pewno się spotkać! Poza tym jesteś moją bohaterką!!! Na majówkę sama z młodym i na dodatek pociągiem...respekt. Po prostu jesteś silna i odważna babka, bo ja wymiękłabym. Zmieniając temat moja też zrobiła się straszną przylepą. Tylko mama i mama i na ręce:( A jaki to mały wymuszacz! Mam nadzieję, że to etap przejściowy!

Josie moja ma etap otwierania zębami wszystkich nakrętek np. od szamponu, pasty do zębów, kremu itp. Poza tym ona ciągle coś trzyma w buzi i gryzie!

Miałam jeszcze coś którejś napisać, ale już zapomniałam...

No wlasnie kasiek a ja zapomnialam tobie napisac ze zazdroszcze morza i czekam na relacje bo mu na koniec maja sie wybieramy tyle ze na teneryfe chyba:) jak znam zycie to bedzie jedzenie piasku....

A wiecie co moj jest od dwoch dni odpukac aniolkiem i mysle ze te hardkorowe dni to rzeczywiscie byl skok. Bo na pewno nie zeby-dwojek brak. A wczoraj znienacka zaczal chodzic z pchaczem:)

Helloooooooo!!!!!!!!

Pytanie było - ja dzis delikatnie piffko, bo jutro mam full roboty. Ale mogłybyście mnie tak nie zlewać..... nie dziś.....:sad::sad::sad::-:)-:)-(

reklama
Do góry