katrina115
Potrójna Mama
Aga - dobre, ale strasznie czasochłonne, a na jakieś 12 osób dorosłych, to trochę trzeba by ich zrobić (nie mówiąc juz o dzieciach)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś wielkie pranie, jutro pakowanie i w nocy wyjazd nad morze....I'm so happy! Kurde teraz musze więcej rzeczy spakować niż jak była maluśka. Wtedy wystarczyły 2-3 zabawki do gryzienia, a teraz cały worek muszę taszczyć ze sobą, aby się nie nudziła No i butelki, kaszki - masakra
Iwon ja od kotletów z kaszy gryczanej Przepis był w jakimś miesięczniku dla Mam Moja wciąga smażone, jajecznicę też smażę, bo nie chciało mi się bawić z parą Naleśniki smażę itd.
Agaundpestka mi pasuje cafe inspiracje Nawet nie wiedziałam, że jest taka kawiarnia Teraz reszta musi potwierdzić!