reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Pamka wspolczuje!!!
ja mialam taki atak jak twoj Julek tuz przed ciaza i do dzis nie wiem po czym to bylo. Cos trasznego, czulam sie jakbym miala dostac zawalu zaraz...
No a wlasnie dzis pisalam ze moj chyba tez ma alergie na pylki :sad:

reklama
Helloł!
Dawno mnie nie było no ale wiecie... wiosna przyszła i trza wykorzystywać każdą chwilę na spacer:-D

Kasiek- myślałam, że jakimiś perfumami się raczysz:-D
to chyba do mnie????????????

Wspolczuje przezyc.
Ja narazie jajecznicy nie daje, bo przy testach alergicznych najwieksze miano wyszlo wlasnie przy bialku jajka kurzego:-(

Munka fajne te instrumenty, halasu bedzie co niemiara. Moi dostali kiedys caly zestaw od jakiejs ciotki, i zabawa jest przednia. Glowa peka.

Ostatnia edycja:
munka ryzykowne te twoje prezenty :laugh2::laugh2::laugh2: ja mojemu dalam dzis do zabawy pokrywke i po 40 sekundach juz blagalam zeby ja oddal....

hahahaha, miałam podobnie z małym garnuszkiem, jak chciałam dokończyć mycie naczyń i dałam jej żeby się pobawiła. Umyłam dwie szklanki i dałam za wygraną !! :-D:-D

Pamka współczuje przeżyć! Ja robiłam młodej testy ige i igg. Alergii na nic nie ma (ige), a miała jedynie nietolerancję (igg) na mleko krowie (kozie mogła pić) i białko jaja kurzego (jadła przepiórcze). Na szczęście nietolerancja już minęła i je produkty z krowiego mleka, ale jajka całe dalej podaję tylko przepiórcze, a z kury samo żółtko.

hej.
kończe dzin z tonikiem i spadam spać. Miałam sie wyspac jak meza nie bedzie i jak zwykle dupa wyszła.

Moja jajecznice wcina i nic jej nie jest.

Aylin, te buciki są śliczne, ale bardzo niepraktyczne dla małej nóżki. Miałam takie dla Hani. Nie trzymają piętki, w ogóle nie nadają się do chodzenia. Jedynie co, to można je zakładać do wózka, jak dziecko jeszcze nie chodzi, ale to wszystko.

mojej w ogóle nie trzymają - byłam dzis zmierzyc i sa tak ze 2 cm za duze z każdej strony..... eh szkoda bo mi sie podobały.

Nawet glupie skarpetki podbite gumą sa na nia za duze za długie i za szerokie.... masakra z tymi mikrostupkami. Wy piszecie o rozmiarach 21-22 a na moja 18 za duze.....

Ide wladować pranie do pralki, skończyć oglądać gre o tron poczytac intruza i przed pólnoca pójde spac moze....

Dobranoc

No kochana Wy chyba oszalałyście tyle dzisiaj pisać!!!
Ja nie mogę z A w domu przebywać :wściekła/y: drze się niemiłosiernie i mam wrażenie, ze zapuka do mnie ktoś z opieki lub policja :rofl2:nie moge go na chwile z rąk puścić, a jeszcze tydzień temu tak się ładnie bawił. Więc Spędzamy od 9-10tej do 13:30 i od 16-19:30 na dworze.
Dziś pierwszy raz go przesadziłam do spacerówki tyłem i chyba mu się podobało :)
Co do ciuchów to mamy całe zatrzęsienie któe dostał i teoretycznie nic by nie potrzebował poza butami, ale jak idę do sklepu to nie mogę czasami się oprzeć :D

Iwon najlepszego dla Julka!!

Andzia całe szczęście, ze sobe nogi nie złamałaś i małemu nic się nie stało.

"Wrocławianki", a może po prostu jakiś park jak będzie ładna pogoda lub Cafe Inspiracje - co w kawiarni? ?? Gdybym miała ogródek to bym Was do siebie zaprosiła :D

Kasiekz cieszę się, ze w zoo się Poli podobało :)

Muńka fajne pomysły :)

Zaza nie daj się teściowej!!!

Pamka współczuję przeżyć i stresów.

Josie wiem, ze miałam Ci coś odpisać, ale zapomniałam :D i reszte też przepraszam, ale skleroza o tej porze mnie bierze :D

Idę pranie powiesić i poprasować.

Ostatnia edycja:
poczytałam Was i .... nie pamiętam już co komu chciałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

100 lat i buziaki dla następnych 10-cio miesięczniaków!!!!

Mam pytanko - co byście zrobiły na ciepło na przyjęcie urodzinowe?????

reklama
Do góry