andzia1980
Fanka BB :)
cos w rodzaju wina bialego musujacego o smaku marakuji. Przyjaciel mojego meza zwozi mi takie wynalazki, chyba po to zaebym cicho siedziala jak obalaja flaszkeandzia a co to ????????????????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos w rodzaju wina bialego musujacego o smaku marakuji. Przyjaciel mojego meza zwozi mi takie wynalazki, chyba po to zaebym cicho siedziala jak obalaja flaszkeandzia a co to ????????????????????????????
Kasienka - najlepszego dla Nikosia
Munka - tak, mialam robione przeswietlenie, lekarz stwierdzil stluczenie.
Chcialam mlodej kupic buciki na angielskie lato ale wlasnie przeczytalam ze za kostke nie i teraz nie wiem. A chcialam takie
jak moga byc te to ktory kolor???
Special Vertbaudet First Step ankle boots, Shoes | Vertbaudet
i tez te mi sie podobaja tyle, ze tez na kolor nie moge sie zdecydowac
Special Vertbaudet First Step ankle boots, Shoes | Vertbaudet
Wogole jakas niezdecydowana ostatnio jestem :-(
aaaaa i tez dolaczam do pytania Kasienki jak zmierzyc nozke, rozumien, ze centymetrem ale jak to sie ma pozniej do rozmiaru bucika?
no wiec
1) munka jak ty to robisz ze Gabi SIEDZI na tym nocniku??? dzis zrobilam pierwsza probe przed kapiela tak jak pisalas, nie usiedzial nawet 5 sekund, sadzalam go chyba z 6 razy i za kazdym schodzil natychmiast
wklej wklej koniecznieJak będę na lato zmieniać znowu dziewczynkom garderobę, to wysypię te wszystkie rzeczy w pokoju i zrobię zdjęcie i Wam wkleje, to wyślecie mnie do psychiatry
ja wlaśnie wciągnęłam 2 tosty i dopijam Jim Beam'a z ColąWiecie co ja robię, piję piwo i wpierdzielam talarki :-----( i jak tu schudnąć !!!!!!!!!!!!
josie nie jesteś sama - łączę się z Tobą w bólu!4) strasznie wam zazdroszcze ze wam dzieci juz tak normalnie jedza... moj wieczny foch na jedzenie. dzis dostal rano kaszke lyzeczka i zjadl cala, a po poludniu jajecznice - ani lyzeczki nie dal sobie wcisnac, wiec po pol godz dostal ta jajecznice wmieszana w sloiczku i jakos zjadl 2/3 sloiczka ale niania musiala mu dac swoj telefon do zabawy, inaczej buzi nie otwieral... a ja bym tak chciala dac mu ziemniaka, kawalek fileta w ziolach na parze, fasolke czy brokula... nie tknie nawet
szok!!!!!!!!!!!!! dobrze, że szybko mu przeszło, a teraz się kuruj!Ostatnio poprosiłam nianię, by dała mu jajecznicę. Jajka całe już jadł i nawet trochę jajecznicy też (ale ja mu dawałam więc schemat jak z obiadkiem troszkę zjadł i reszta była tfu) więc chciałam, żeby normalnie zaczął jadać te przepisowe ilości jajek w tygodniu. Julek jajeczniczkę i owszem wtrząchnął ale minutę później zrobił się sinopurpurowy, z jakimiś takimi dziwnymi plamami na twarzy jak oparzenia, glut mu poleciał do pasa i oczy zaczęły łzawić, wszystko go zaczęło swędzieć bo okrutnie się drapał. Niania sprawdziła czy może normalnie oddychać i zadzwoniła do mnie. Jak usłyszałam co się stało to wstałam od biurka i powiedziałam, że muszę iść i wybiegłam z pracy Jak dojechałam do domu to objawy zaczęły trochę ustępować ale tylko trochę. U lekarza wbiłam się bez kolejki i od razu dostaliśmy zastrzyk i zalecenie picia wapna i jakiegoś leku antyhistaminowego przez jakiś czas. No i pani doktor powiedziała, że uczulenie mogło wyjść dopiero za którymś razem, bo raz nic się nie stało drugi piąty ósmy dopiero go mogły uczulić. Możliwe też że w połączeniu z pyleniem teraz wszystkiego powstała taka reakcja Mamy skierowanie do alergologa bo trzeba testy przeprowadzić, a już myślałam, że mamy spokój z lekarzami na jakiś czas...
Muńka fajne te buty ale ja mojej przymierzyłam chyba z 10 par i w żadne nie wciśnie nogi ma wysokie podbicie chyba :-(
ja mojej kupiłam coś w tym stylu tylko z dwoma paskami https://www.google.pl/search?q=elef...a-elefanten-ze-skory-roz-21%2C1276661;379;406