reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
no wiec

1) munka jak ty to robisz ze Gabi SIEDZI na tym nocniku???:szok: dzis zrobilam pierwsza probe przed kapiela tak jak pisalas, nie usiedzial nawet 5 sekund, sadzalam go chyba z 6 razy i za kazdym schodzil natychmiast:confused2:
dzis robilam tez podejscie do twojej metody usypiania bo mlody mi przy mleku nie zasnal no i godzina rzucania sie po lozku z polprzymknietymi oczami az stracilam cierpliwosc wzielam na rece i dalam reszte mleka :sorry:

2) janek chyba ma alergie na pylki :no::wściekła/y::frown: bo co z nim wychodze na spacer to zaraz oczy mu lzawia i z nosa leci... ehhh... ja mam alergie na pylki, jeszcze mi sie nie zaczela co prawda no ale nie wiem jak inaczej wytlumaczyc te objawy jego...

3) bardzo sensowny ten pomysl na wykorzystanie kartonow po pampersach :-D:laugh2: ja na to nie wpadlam i kartony wywalam a ciuchy w siatach, bez sensu :rofl2: tak wiec dzieki!

4) strasznie wam zazdroszcze ze wam dzieci juz tak normalnie jedza... moj wieczny foch na jedzenie. dzis dostal rano kaszke lyzeczka i zjadl cala, a po poludniu jajecznice - ani lyzeczki nie dal sobie wcisnac, wiec po pol godz dostal ta jajecznice wmieszana w sloiczku i jakos zjadl 2/3 sloiczka ale niania musiala mu dac swoj telefon do zabawy, inaczej buzi nie otwieral... a ja bym tak chciala dac mu ziemniaka, kawalek fileta w ziolach na parze, fasolke czy brokula... nie tknie nawet

5) odnosnie butow - bylam dzis zupelnie przypadkiem w pepco i kupilam mojemu przeslodkie crocsy za 9.90. no nie moglam sie powstrzymac... na basen beda hehe

alijenka na ciebie zawsze moge liczyc:tak: a mialam cie pytac, te zdjecia z basenu to profesjonalne czy moze takim aparatem zwyklym do podwodnych zdjec? bo sa boskie, tez bym chciala mojemu zrobic

Ostatnia edycja:
alijenka a jak ci sie sprawdzaja te worki? bo ja kiedys kupilam ale na 5 sztuk trzymaja tylko 2... no chyba ze jakies gorsze kupilam

Dolączam sie z malutka lampka czegos takiego images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry