Witam!
Za mną ciężki dzień i taki zapowiada się cały następny tydzień. M po 12 h w pracy, więc ja cały dzień sama z Zosią...Dobrze, że chociaż pogoda ładna to w domu siedzieć nie trzeba...
Za mną ciężki dzień i taki zapowiada się cały następny tydzień. M po 12 h w pracy, więc ja cały dzień sama z Zosią...Dobrze, że chociaż pogoda ładna to w domu siedzieć nie trzeba...
U nas to samou mnie obiadek wciąga, ale ma ostatnio w zwyczaju wyciąganie większych kawałków z buzi, oglądanie ich i wkładanie z powrotem (jedzenie jest wszędzie!).
Gartki! :-)Mamy drugiego zabka- lewa jedyneczka :-)
Ja też tak robiłam - manna do mleka i chlebek na przegryzkę ;-)Słuchajcie G dostaje gluten już ponad miesiąc a teraz czasem daję jej kawałek bułki do pociamkania, czasem piątkę chleba. Można tak? Czy uznać to za porcję glutenu i już tego dnia nie dawać?
To można w ogóle kupić? Widziałam tą fotkę na fejsie i myślałam, że to tylko takie "jaja"Kurcze kolega przesłał mi wczoraj fotkę tej bryki, ale nigdzie tego znaleźć nie mogę, a tez mi się podoba i chociaż zerknęłabym na cenę tego cuda.