reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam!
Za mną ciężki dzień i taki zapowiada się cały następny tydzień. M po 12 h w pracy, więc ja cały dzień sama z Zosią...Dobrze, że chociaż pogoda ładna to w domu siedzieć nie trzeba...
u mnie obiadek wciąga, ale ma ostatnio w zwyczaju wyciąganie większych kawałków z buzi, oglądanie ich i wkładanie z powrotem (jedzenie jest wszędzie!).
U nas to samo :-D

Mamy drugiego zabka- lewa jedyneczka :tak::-)
Gartki! :-)

Słuchajcie G dostaje gluten już ponad miesiąc a teraz czasem daję jej kawałek bułki do pociamkania, czasem piątkę chleba. Można tak? Czy uznać to za porcję glutenu i już tego dnia nie dawać?
Ja też tak robiłam - manna do mleka i chlebek na przegryzkę ;-)

Kurcze kolega przesłał mi wczoraj fotkę tej bryki, ale nigdzie tego znaleźć nie mogę, a tez mi się podoba i chociaż zerknęłabym na cenę tego cuda.
To można w ogóle kupić? Widziałam tą fotkę na fejsie i myślałam, że to tylko takie "jaja" :sorry2:

reklama
Witajcie, sorry ze sie nie odzywam ale nie mam po prostu weny do pisania :zawstydzona/y: Jakaś nerwowa jestem ostatnio, tzn.nerwus to ja byłam zawsze ale od kilku dni szczególnie :zawstydzona/y: I nic mi sie nie chce....ach, pomarudzilam. Wybaczcie

Kurcze, ale mam dolinę...dziś się dowiedziałam, że moja przyjaciółka poroniła :-:)-:)-( Poprzednią ciążę miała pozamaciczną, więc to dla niej na pewno znów bardzo trudne.... Ma już jedną córeczkę, ale bardzo chcą mieć drugą dzidzię.

I jeszcze jedna koleżanka wylądowała w szpitalu, bo jej wody płodowe odeszły, a termin ma na lipiec... Długo się starali o maluszka, leczyła się, miała operację i w końcu się udało, to znów mają pod górkę...

Kurcze, tak mi przykro...

Słuchajcie G dostaje gluten już ponad miesiąc a teraz czasem daję jej kawałek bułki do pociamkania, czasem piątkę chleba. Można tak? Czy uznać to za porcję glutenu i już tego dnia nie dawać?

ja dawałam i bułkę i kaszkę glutenową.

Mlody ma potworna wysypke i nie wiem przez co. Najprawdopodobniej antybiotyk, ale moze proszek lub psy. Oszaleje w tej Pl. Szkoda mi misia.

oj...a jak on się w ogóle czuje? troszkę lepiej?

Pola dziś z piaskownicy nie wychodziła, piasek we włosach i nawet w pampersie. Robi sobie przygotowanie do pobytu na plaży:p

a moja usiadła w piaskownicy, pomacała i chciała na ręce.

Munka bardzo mi przykro jeśli chodzi o przyjaciółkę :-(
I koleżankę...

Niespodzianka wspolczuje, ach te "udane" pobyty w Polsce jak dzieci chorują, skąd ja to znam :-(

Kasiek Wojtek jeszcze nie był w piaskownicy, nie było okazji ale Kuba chętnie sie w niej bawił tylko, ze trzeba było co po chwile mu ręce wycierac...

sunshine gratuluje kolejnego ząbka :tak:
A nam wyszły dwie jedynyki u góry na raz wczoraj :tak::-) Mamy juz cztery ząbki :tak:

Aylin to życzę udanych wycieczek rowerowych :tak: Fajnie :)

no i tyle nadrobilam...

ja trzeci dzień z rzędu z kieliszkiem wina - czy to już alkoholizm?:sorry2:

Zaza ja trochę gotuję trochę sloikuję ;-) a trochę mroze to co zrobię;-)
hehe nie wiem co ja napisałam ale nie o to mi chodziło ;)ja gotuję dla młodego chętnie i jak cos to większe porcje i mrożę, ale on wcale mojego nie chce jeść

Mlody ma potworna wysypke i nie wiem przez co. Najprawdopodobniej antybiotyk, ale moze proszek lub psy. Oszaleje w tej Pl. Szkoda mi misia.
bidulek! hmm ja obstawiam antybiotyk, albo po prostu zmianę wody albo nawet klimatu/powietrza
niech zdrowieje szybciutko!

Byliśmy w zeszły poniedziałek pierwszy raz :) ale mamy roczny bilet więc będziemy często chodzić.

Ja byłam z młodym w mieście rozglądałam się za sandałkami, ale nic nie ma :( i nie mam pomysłu jakiej firmy mu kupić, żałuję bo jakiś czas temu były świetnie tkmaxx i nie kupiłam, a teraz nic nie było.
szybciutko zdawaj relację jak było w zoo??? jak Antoś? zaciekawiony był???

my za butkami będziemy się dopiero za jakiś miesiąc rozglądać chyba, ale porady już teraz z chęcią poczytam

Witajcie, sorry ze sie nie odzywam ale nie mam po prostu weny do pisania :zawstydzona/y: Jakaś nerwowa jestem ostatnio, tzn.nerwus to ja byłam zawsze ale od kilku dni szczególnie :zawstydzona/y: I nic mi sie nie chce....ach, pomarudzilam. Wybaczcie
tulę mocno!!! nalej sobie winka i dołącz do mojego klubu AA ;) co prawda problemów nie rozwiązuje, ale na nerwy pomaga ;-)

Kurcze, ale mam dolinę...dziś się dowiedziałam, że moja przyjaciółka poroniła :-:)-:)-( Poprzednią ciążę miała pozamaciczną, więc to dla niej na pewno znów bardzo trudne.... Ma już jedną córeczkę, ale bardzo chcą mieć drugą dzidzię.

I jeszcze jedna koleżanka wylądowała w szpitalu, bo jej wody płodowe odeszły, a termin ma na lipiec... Długo się starali o maluszka, leczyła się, miała operację i w końcu się udało, to znów mają pod górkę...

Kurcze, tak mi przykro...
strasznie to smutne :( przykro mi, na prawdę współczuję!

Sunshine gratuluję ząbka!!!!

Ostatnia edycja:
Ja też chcę pogratulować nowych ząbków :tak:

Dziewczyny, przepraszam, że urywam się jak z choinki, ale nurtuje mnie cały czas sprawa tego olejku po którym ładnie pachną ciuszki... Nie czytałam tematu od początku i wiem tylko, że coś takiego jest, ale jak to się nazywa, gdzie kupuje???

zaza - u mnie też alkohol rządzi dziś. Zresztą nie tylko dziś. jakoś tak mam ostatnio, że pijam od poniedziałku do piątku, a soboty i niedziele mam wolne :szok:
dziś gin z tonikiem rządzi :-)

Muńka - współczuję...

polaa, sunshine gratuluję nowych zębów!!!!

Aylin my chyba na roczek kupimy fotelik na rower.

No i powiększa mi się lista prezentów: piaskownica, namiot na podwórko. Huśtawkę mamy domową, ale pewnie w przyszłości tatuś zbuduje dużą drewnianą razem ze zjeżdżalnią.

witam się po pracy :-) zaczęłam was nadrabiać ale dokończę jutro bo jakoś sił nie mam :sorry2:

kasia.natka i jak z ta rozyczka?? mam nadzieje ze to nie to
dziękuję że ktoś pyta - dziś mąż był z Misią u lekarza i węzły chłonne są ok więc to nie różyczka ale silna reakcja uczuleniowa, niestety nie wiemy na co :-( dostała zyrtec i calcium, kąpiel w samej wodzie, ewentualnie szare mydło, zero soków itd. a spacery tylko w cieniu no i jak do piątku nie będzie znaczącej poprawy to znów lekarz

do jutra

reklama
ja trzeci dzień z rzędu z kieliszkiem wina - czy to już alkoholizm?:sorry2:
No koleżanko:elvis::elvis:

Muńka przykre z koleżanką :)

Ja zostanę też ciocią mojego brata dziewczyna jest w ciąży :)

Co do zoo to A był bardzo zainteresowany i przyglądał się zwierzętom, a ja trochę się rozczarowałam :( w Berlinie przez 5lat prawie co tydzień chodziłam do zoo i było dla mnie to przyjemnością tu patrząc na te zwierzęta trochę :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry