reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

kurde 36 dzień bez okresu, a gin dopiero w czw:/

agaundpestka
a kozy nie biegały sobie luzem jak zawsze? super, tyle zwierzątek! Antoś pewnie na maxa zdziwiony:)

muńka to olejek eteryczny lawendowy lub herbaciany np. firmy avicenna (płacę ok. 6zł i na bardzo długo wystarcza). Wlewasz 7-10 kropli tam gdzie płyn do płukania.

Tu info o działaniu: {ECOpi} Olejek Lawendowy | AKCESORIA PIELUSZKOWE \ Pranie \ Odplamiacze, odkażacze, olejki W DOMU \ Środki czystości \ Pranie PIELĘGNACJA \ Kremy, oliwki, lotiony | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

A tu jakieś forum o tym: http://www.chusty.info/forum/showthread.php/12088-Olejek-lawendowy-do-płukania

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję że ktoś pyta - dziś mąż był z Misią u lekarza i węzły chłonne są ok więc to nie różyczka ale silna reakcja uczuleniowa, niestety nie wiemy na co :-( dostała zyrtec i calcium, kąpiel w samej wodzie, ewentualnie szare mydło, zero soków itd. a spacery tylko w cieniu no i jak do piątku nie będzie znaczącej poprawy to znów lekarz

do jutra

to ciekawe od czego... Oby jej przeszło &&&

aga - nie da się ukryć, że Antek za kozami nie przepada ;-)

muńka to olejek eteryczny lawendowy lub herbaciany np. firmy avicenna (płacę ok. 6zł i na bardzo długo wystarcza). Wlewasz 7-10 kropli tam gdzie płyn do płukania.

Tu info o działaniu: {ECOpi} Olejek Lawendowy | AKCESORIA PIELUSZKOWE \ Pranie \ Odplamiacze, odkażacze, olejki W DOMU \ Środki czystości \ Pranie PIELĘGNACJA \ Kremy, oliwki, lotiony | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

A tu jakieś forum o tym: Olejek lawendowy do płukania

dzięki Ci dobra kobieto!! w końcu wiem o co lotto :-)

A tak w ogóle, to ja dziś mam drugi dzień @ i powiem Wam, że jest o niebo lepiej niż przed ciążą!!!! mam nadzieję, że się tak utrzyma, bo zaczynam się przyzwyczajać.

Lecę do wyrka

Ostatnia edycja:
wybaczam pobudke o 6.30 bo synek chcial mi zademonstrowac ze w ciagu nocy obczail jak sie chodzi z pchaczem :tak::-D:-)

i musze uciekac bo mnostwo pracy ale bede wieczorem!
buziaczki

Hejka,
normallnie nie wyrabiam.
W niedziele jedziemy na mazury. Przy okazji odbierzemy fotelik o ten:
ROMER JOCKEY COMFORT !FOTELIK NA ROWER DO 22KG! (3190310135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziś się pozbywam męża - na szkoleniu do piatku - czyli słomiana wdowa do piatkowego wieczoru.
Ale zeby mi się nie nudziło to ciuchy na cały tydzień dla naszej trójki muszę wyprac i wyprasować. Bosko....
Hehe i nie wiem czy wy też tak macie - ale jak mojego nie ma to ja zawsze znajde sobie coś do roboty.
Dziś jade do koleżanki, jutro na urodziny do siostry (jakie kolczyki kupic 7-latce?????????) pojutrze do kolejnej koleżance a w piątek rowerowa masa krytyczna..... chyba tygodnia mi zabraknie....

u nas dzisiaj nocka przespana od 20 do 6

Aga ja sie tez rozgladam za butkami i nic nie moge wymyslec ... ale super zdjecia :) i Antos mega zainteresowany moze i my sie wybierzemy ... tym bardziej ze Nikos strasznie lubi patrzec na ptaszki

Kasiekz a nie boisz sie zarazkow z piaskownicy ?? nie stresuj sie tym okresem ... bo to owu mogla sie przesunac stad @ jeszcze nie ma\

Aylin moze jakies zwierzatko

Josie no to gratulacje dla Jasia

Maćku tydzien szybko minie

Polaa przytulasek

Muńka straszne :(

Zaza moze odrobinke przyprawic i bedzie chetniej jadl ... nawet nie tyle sola co ziolkami... tylko czy jakies by stolerowal

Sunshine gratuluje zabka

Mlodak alez lista :D:D

Kasia.natka dobrze ze to nie rozyczka mam nadzieje ze szybko przejdzie

Ostatnia edycja:
Witam się i ja

Oczywiście nie nadrobię Was, wpadłam tylko na chwilkę, nie mam kiedy pisać, ciągle nas nie ma w domu bo K chyba w niedzieleę wyjdzie na 3 tyg i jeździmy pozałatwiać domowe sprawy.

U nas oki, Niuśka już coraz pewniej chodzi a nawet udaje jej się czasami stanąć bez trzymanki :-):-D

Kupiliśmy jej wczoraj pierwsze buty do chodzenia fajna była przecena z 99 na 59 zł :-D

Ja nadal nie mogę zmobilizować się do schudnięcia a nawet mam wrażenie że przytyłam :-:)szok::-(

maluchom co ukończyli i kończą 10 m wszystkiego naj naj :-):-D:-)

kasiek hmmmmmm nie wiem czy jej sens targać mi się do ZOO chyba troszkę za duży koszt bo nie dość że muszę dojechać i to przez całe miasto to sam wstęp 30 zł troszkę drogo mi się wydaje a nie wiem jak moja będzie tym zainteresowana bo narazie oprócz psów to ją nic innego nie interesuje

Ostatnia edycja:
Hejka!

Na ostatniej wizycie szczepiennej powiedziano mi, żebym przyszła z małą na wizytę kontrolną w 11 miesiącu. Zadzwoniłam dziś, żeby ją zapisać... termin na koniec czerwca...porażka!!!! wtedy to ona będzie tuż przed kolejną wizytą szczepienną, więc po co mam ją zapisywać na czerwiec. Chory jest ten NFZ...

wybaczam pobudke o 6.30 bo synek chcial mi zademonstrowac ze w ciagu nocy obczail jak sie chodzi z pchaczem :tak::-D:-)

:-D:-D

Dziś się pozbywam męża - na szkoleniu do piatku - czyli słomiana wdowa do piatkowego wieczoru.
Ale zeby mi się nie nudziło to ciuchy na cały tydzień dla naszej trójki muszę wyprac i wyprasować. Bosko....
Hehe i nie wiem czy wy też tak macie - ale jak mojego nie ma to ja zawsze znajde sobie coś do roboty.
Dziś jade do koleżanki, jutro na urodziny do siostry (jakie kolczyki kupic 7-latce?????????) pojutrze do kolejnej koleżance a w piątek rowerowa masa krytyczna..... chyba tygodnia mi zabraknie....

ale planów!!! :-) a jakie kolczyki?? jakieś fajne :-p:-p jest teraz dużo kolorowych, więc skoro idzie lato, więc kolory jak najbardziej wskazane.

Młoda dwa dni temu zjadła paprykę z zupy, 2 truskawki i zero wysypki, więc luzik. No i wciągnęła makaron jajeczny, a więc i na jajo kurze przeszło uczulenia! Normalnie skaza nam minęła:DDD Ale jak czytam, że wasze ogórki kiszone wciągają to szok:D Moja kocha brokuły - ostatnio zjadła cały głęboki talerz sama, no ale ogórek kiszony? Musze sprawdzić:p

Aylin
ale jesteś zabiegana. Ja też nie usiedzę na miejscu i zazwyczaj wyszukuję sobie robotę, a potem narzekam ile to ja robię:p

Kasienka nie boję się zarazków z piaskownicy, bo to piasek ze sklepu, a piaskownica moja prywatna na tarasie:) Dziś spałam z mrożoną kawą na leżaczku, a młoda rozsypywała piach dookoła, a potem postanowiłam wytrzeć ręce w psa:p Ona i pies to przyjaciółki i woła ją ada, ada (a nazywa się Luna):D:D

Alijenka jak masz za daleko to faktycznie bezsensu. Ja w sumie też mam daleko, ale jakoś się tam przetransportuje - jutro jadę, bo mnie agaundpestka zachęciła:D Poza tym moja uwielbia zwierzęta (u mnie na wiosce konie, kuce, daniele, bażanty:p). No i nie wiedziałam, że wstęp 30zł!!!! Porąbało ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, ja dziś miałam 3h dla siebie czyli fryzjer zaliczony :) mody z babcią, ale ostatnio taki mamisynek się zrobił, ze babcia musiała z nim już po 8ej wyjsc na spacer bo wył.

Co do zoo to z ceną przegięli dlatego kupiłam na 365dni za 80zł więc niecałe 3wyjscia do zoo i zwrócony jest.
Kasiekz kozy jeszcze ni były na wolności :D

Do góry