agaundpestka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młoda dwa dni temu zjadła paprykę z zupy, 2 truskawki i zero wysypki, więc luzik. No i wciągnęła makaron jajeczny, a więc i na jajo kurze przeszło uczulenia! Normalnie skaza nam minęłaDD Ale jak czytam, że wasze ogórki kiszone wciągają to szok Moja kocha brokuły - ostatnio zjadła cały głęboki talerz sama, no ale ogórek kiszony? Musze sprawdzić
Moze nie sa do konca takie jak chcialam, ale cene maja fajne jak na swoja jakosc. Tylko czy nie strach przez neta??
Hej Dziewczyny:-)
dostałam @ drugi raz, po dwóch miesiącach... nic mi się nie chce ... przywloklam się na plac zabaw, G śpi, ja posiaduję ... delikatniejszy ten okres po ciąży nie powiem, żadnych przeciwboli na razie nie potrzebuję tylko osłabienie...
Aga fajnie z tym zoo:-) ale chyba nie spodziewalas sie, że Wrocław będzie na poziomie berlińskiego?;-)
Też sie do zoo wybieramy bo w Wawie jeszcze nie byłam ale oczekiwania niskie oj niskie... dla G akurat:-)