alijenka
Mamcia Nataszki :))
katrina wszystkiego naj dla Alinki :-):-)
Ja dziś cały dzionek na dworze i tak jak napisałam wcześniej moja mała dziś tylko raz spała ale za to od 11 do 13,15.
Chyba jutro na nogi nie stanę tak się dziś nałaziłam, chyba z 10 km zrobiłam
A teraz jak zawsze siedzę i popijam piwko :-) kto się dołączy ????????????????????
Ja dziś cały dzionek na dworze i tak jak napisałam wcześniej moja mała dziś tylko raz spała ale za to od 11 do 13,15.
Chyba jutro na nogi nie stanę tak się dziś nałaziłam, chyba z 10 km zrobiłam
A teraz jak zawsze siedzę i popijam piwko :-) kto się dołączy ????????????????????
no właśnie ja nie lubię i jakoś nie mam swojego takiego zapachu którym bym mogła się zachwycać, ty lubisz asfalt a mam koleżankę co uwielbia zapach benzyny :-):-)Alijenka no wlasnie jak mozna nie lubic zapachu prania z dworu?;-) ja na przyklad lubie zapach swiezego asfaltu
nio to tak jak u nas teraz czwóreczki już wychodzą, mała n ie ma dziąseł tylko dwa wielkie bąble !!!!!!!!!!!!!!!!!!ja dzis już po pracy ,ufff ,bo ciężki okres ostatnio u nas :-(jak cieszyłam się na powrót , tak teraz bokiem mi wychodzi
temperatura Wika dalej bez zmian 37,5 , kaszlu i kataru brak , więc tak josie :-) podejrzewam zębole czyli kilka nocy znów ciężkich będzie jedyneczki i dwójeczki już sa wszystkie, czyli czas na kolejne
o to widzę kompana do spania raz dziennie , a dobrze że cisza bo mogłam choć trochę nadrobić !!!!!Kurcze mój mały śpi teraz raz dziennie od 11-12tej tylko ciekawe czy już na dobre mu tak zostanie, ale o 20tej idzie ładnie spać.
Co tu taka cisza
ja już od 2 tyg zaś mam zamiar iść na solarkę i co i dalej nic :-----(jutro mam zamiar wyskoczyć na basen (sama), ale nie wiem czy D zdąży wrócić z Częstochowy a dzisiaj zaliczyłam solarium a poprawę humoru, bo mnie znowu jakieś doły łapią
to żeś mnie pocieszyłakasieńka - bo czasami tak jest, że dziąsełka napuchnięte, ale najpierw ida czwórki, z tym, że czwórki to podwójne ząbki i mogą się najpierw przebijać od strony piątek, albo od trójek.
hahahaa sie uśmiałam i tak trzymać !!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)ale jestem zawias dzisiaj
mówię do Ł ,że zabieram klamoty do sypialni , odłączam lapka i słyszę k........
wyłączyłam mu z gniazdka komputer , a on jakiegoś ważnego dugeona robił w grze
Gratulacje ząbków !!!!!!!!!!!!!!Zaza gratulacje ząbka a teściowej nie będę komentować.
Do chirurga ja idę usuwać pieprzyk z którego A sobie zrobił przytulankę i go ciągnie nadrywa :/
Kasienka widzę, ze Niko ze wszystkim przoduje.
A nie pochwaliłam się mamy 4 nowe zęby wszystkie na raz wyszły.
Buziak od Antka dla Gosi
o ja pitole to ja widzę tego diabła od prawie 37 lat wowwwwwwwwww, tory kolejowe mam 30 m od domu i to główna trasa Wrocław-Poznańhahaha tesciowa nie, ale jak babcia meza jeszcze zyla to opowiadala ze jak w poblizu pociagneli kolej to wszyscy w wiosce mowili zeby nie patrzec jak pociag jedzie bo to diabel w czystej postaci. i sie bali WTF
kuwa jakie to pyszne mniam mniamSunshine - krem z kukurydzy z kurczakiem w kostke - smazysz kurczaka z curry imbirem galka muszkatolowa i sosem sojowym, kukurydze z puszki w garnku zalewasz woda i dodajesz koste rosolowa, podgotowujesz, blendujesz, i na koniec wsypujesz kurczaka. dzisiaj jadlam. mniam :-)
albo - kurczak w musztardzie smazony podajesz na lisciach baby szpinaku moze byc tez roszponka, z mozarella prazonymi orzechami i grejfrutem, do tego vinegrette. przedwczoraj jadlam. mniam