reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

zawiozłam małej siuśki do laboratorium, żeby wykluczyć już wszystko inne:) Pani sama powiedziała, że to na 100% zębole, no ale wolę dmuchać na zimne:p Aaaa i zrobiłam sobie dla bezpieczeństwa betę i przy okazji kłucia morfologię:p

do gina też muszę wybrać się na cytologię, bo coś mnie tam dźga..w końcu:D

dzięki za słowa otuchy...dziś dalej bez @! jak beta wyjdzie ujemna to lecę do gina, bo może jakiś torbiel czy co:/

msmickey najlepszego dla młodej!

spadam na cały dzień na dwór, bo 24C w cieniu:p

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez jak zwykle przeoczyłam :zawstydzona/y: Antoś i Gosia wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!

Do chirurga ja idę usuwać pieprzyk z którego A sobie zrobił przytulankę i go ciągnie nadrywa :/
ano tak... na prawdę mam sklerozę, bo teraz sobie nagle przypomniałam o tym temacie - sama mam takie babrzące się coś na twarzy, co już dawno powinnam pokazać lekarzowi:zawstydzona/y: powodzenia!

zaza nie wiedzialas ze termometr bezdotykowy promieniuje :szok::eek::-D:nerd: a tak serio to wspolczuje..... ale to jest dokladnie takie myslenie jak moja tesciowa ma. mowisz jej jedno a ona i tak robi inaczej i wiecznie to samo slysze : BO JA MYSLALAM ZE...
hahaha no tak nie pomyślałam, że promieniuje!!! dobrze, że teściowa mi to uświadomiła:-D

a ten tekst to u nas taki sam non stop :/

Kasiek w takim razie czekamy z tobą na wyniki i mocno trzymamy kciuki&&&&

Heja!

Ja wlasnie z Gabi w podróży. Młoda sobie śpi,wiec zaglądam do Was.

Taaaak! Spotkanko wczoraj bardzo sympatyczne :-)

Ja nadal nie wiem o co lotto z tym olejkiem,bo jakoś przeoczyłam początek rozmowy o nim,ale to nic,bo nie mam teego " parowaru" :-)

Nooo... I to chyba tyle,bo troche zasieg trace ma autostradzie, a poza tym,chyba sie kimnę:-)

Antek,Gosia :-*:-*

Buziole!!

Dzięki za buziole :-)
Aga daj znać, jak poszło. Też muszę to zrobić i nie wiem właściwie, jak się za to zabrać. Do jakiego lekarza? Najpierw internista?
Mam na brzuchu takiego sporego potwora wielkości małej końcówki sutka. No i G też tak ocenia, bo mizia zapamietale i stara się nastawić do pociągnięcia lyczka...

Josie nieźle z tą koleją. A wydawałoby się, że to już nie te czasy (nawet babcią męża)...

Wpadłam tylko pożyczyć naj naj

Aga naj naj dla Antosia :-):-D

MsMickey naj naj dla Gosi :-):-D

Esperanza naj naj dla Zosi :-):-D

Może później mi się uda chwilkę z Wami posiedzieć :cool:

A i chciałam Wam powiedzieć że u nas zanosi sie na to że mała będzie już spała tylko raz dziennie

Ostatnia edycja:
Mam na brzuchu takiego sporego potwora wielkości małej końcówki sutka. No i G też tak ocenia, bo mizia zapamietale i stara się nastawić do pociągnięcia lyczka...
:szok::-D ja poszlam do dermatologa najpierw. babka miala taka lupke z lampka i ogladala z bliska kazde moje znamie po czym stwierdzila ze niepokojacych zmian nie ma i chirurg poki co niepotrzebny. ufff. kazala mi za to sie umowic na jakas dokumentacje fotograficzna tych zmian, nie wiem jak to nazwac bo nie poszlam... w kazdym razie co jakis czas robia zdjecie, porownuja, i dzieki temu wiedza czy to idzie w zlym kierunku. nie wiedzialam ze takie cos istnieje

Caluski dla Antosia i Gosi :-):tak:

Wrocilysmy z Baby Yoga :-) ale mloda bardziej interesowala Hollie - lalka na ktorej instruktorka pokazywala cwiczenie- :dry: chyba dlatego ze byla hmmm..... murzynska :sorry:

Miałam nadrabiac ale tego nie zrobiłam, miałam okropny dzien, jakies zatrucie czy coś bo wymiotowalam całe popołudnie, do tego gorączka - ponad 40 stopni i zemdlalam. Wiec jedna wielka masakra. Juto sie poprawie, obiecuje :tak: A teraz idę spać bo naprawdę ledwo żyje.

a skad to sie przyplatalo??? od tak Cie naszlo???

Munka- udanej podrowzy i wizyty :tak:

Co do pieprzykow to ja tez musze sie przebadac bo mam ich spooooroooo na sobie a po ciazy mam wrazenie, ze te na brzuchu zmienily wielkosc :confused2:

Poza tym mam jednego wielkiego nerwaaaaa na babe z parteru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cale 3 miesiace Pe parkowal samochod z boku bloku ale nie pod jej oknem jak byl na chorobowym i nie miala z tym problemu nagle od kiedy wrocilam do pracy zaczal jej przeszkadac :angry::angry: kazdy mieszkaniec ma 1 swoje miejsce pakingowe a jak ktos ma dwa to zawsze parkuje na szczycie!
I wyobrazcie sobie ze zostawila nam kartke za szyba zamiast zadzwonic domofonem :angry::angry::angry: ale malo tego dzis dostalismy list od zarzadcy budynku, z przypomnieniem ze kazdy ma swoje miejsce parkingowe i zeby nie parkowac pod oknami..... nozzzzzz babsko zglosilo..... zebysmy to tylko my parkowali ale nie to wiekszosc tak robi, poza tym nie zaslaniamy jej okna.......

Echhhhh podniosla mi cisnienie....... a wydawala sie spoko babka..............

muńka olejek nie koniecznie do parowaru (czyt. steamer :D). Ja dodaję do prania (7 kroli tam gdzie wlewasz płyn do płukania) i pranie bosko pachnie! Ponadto olejek lawendowy jest antybakteryjny:p

agaundpestka najlepszego dla Antosia;)

idę spróbować wcisnąć zupę

reklama
POMOCY!!! Brak w weny w kuchni :-p:sorry::confused2::no::rolleyes::cool::errr:

Cycki kurczka czekaja az cos z nimi zrobie...... gotowanie dla mlodej lezy i dostala dzis sloiczek bo matka nie wiedziala co jej ugotowac, ale dla nas nie mam sloiczkow wiec potrzebuje jakiegos pomyslu na obiad :sorry::-:)confused2::unsure::oo2::-D

Do góry