reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Sunshine - krem z kukurydzy z kurczakiem w kostke - smazysz kurczaka z curry imbirem galka muszkatolowa i sosem sojowym, kukurydze z puszki w garnku zalewasz woda i dodajesz koste rosolowa, podgotowujesz, blendujesz, i na koniec wsypujesz kurczaka. dzisiaj jadlam. mniam :-)

albo - kurczak w musztardzie smazony podajesz na lisciach baby szpinaku moze byc tez roszponka, z mozarella prazonymi orzechami i grejfrutem, do tego vinegrette. przedwczoraj jadlam. mniam :-)

reklama
SUnshine tak w ciagu kilku minut sie złe poczułam a pózniej to juz masakra była, nie wiem od czego ani nic, dzisiaj na szczęście juz w miarę.

nie dziwie sie, ze babka Cię wkurzyla ale nie denerwuje sie tak, szkoda nerwów. Zawsze tak praktycznie jest, ze sie wydaje, ze ktoś ok a taki numer pózniej odwala.

wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Jubilatow :-)

czesc Mumauski

Życzenia i buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatków _Antka, Zosi, Gosi i mojej Alinki!!!!

Party mamy w sobotę, ale moje maleństwo juz dziś skończyło 5 latek.

Dziewczyny padam.
Pojechałam dziś z G i naszą sasiadką plus córka na spacer do Łazienek. Jak o 13 ruszylysmy tak właśnie weszlam pół godz. temu... cały czas chodzenie.
Było fajnie, nie powiem;-)

Pe kąpie G ja leżę ...

chyba przesadzilam na basenie:sorry: jutro pewnie nie ruszę rękami:confused2: ale i tak było super!!!:-D

Katrina wszystkiego naj dla Alinki!!!!!

Sunshine nie trać nerwów na tą pin.dę! przynajmniej już wiesz z kim masz do czynienia

MsMickey zazdroszczę spaceru! taka pogoda fajna, a młody musi się kisić w domu

no, złamałam hasło:DD ale ja się na tym nie znam! POMOCY co oznacza beta hcg 10 mlU/ml ??? Wg mnie brak ciąży i mogę spać spokojnie, no i cieszyć się...TAK?

moja cały dzień na nogach (trzymana za ręce) ciekawe czy będzie miała zakwasy? Cały dzień chodziła, nie chciała na dworze w wózku siedzieć...mój biedny kręgosłup! Auuuu

na chwileczke :)

STO LAT dla GOSI i ANTKA !!!

Kasiek pozostaje czekac

Beta HCG:

• kobiety nie będące w ciąży: < 5,0 mIU/ml
  • 3 - 4 tydzień: 9 - 130 mIU/ml
  • 4 - 5 tydzień: 75 - 2 600 mIU/ml
  • 5 - 6 tydzień: 850 - 20 800 mIU/ml
  • 6 - 7 tydzień: 4 000 - 100 200 mIU/ml
  • 7 - 12 tydzień: 11 500 - 289 000 mIU/ml

Ostatnia edycja:
reklama
Bry!

Coś kiepściutko dziś z postami ;-)

Widzę nowy trend na forum - avatarki z dzieciaczkami na huśtawce ;-) Chyba też se muszę taki sprawić...
nocka ok spal do 6:40 az nie zaczelam sie krecic po domu ... wieczorem siusiu i kuopki na nocnik :):) wczoraj o godzinie 17:30 mial zmieniona pieluszke i do 21 nie zrobil nic w ta pieluszke :D:D a rano kupa byla na nocniku :D
No pięknie! :-)
witam

wczoraj znowu powtórka z rozrywki z teściową - powiedziała, że zmierzyła mu temp o 14.15 i miał 37.2 i więcej nie mierzyła, a ja zaraz po przyjściu (15.30) zmierzyłam i miał 37.9:wściekła/y: a wiecie czemu nie mierzyła - bo myślała, że termometr bezdotykowy szkodzi:confused2: i to jeszcze mogę zrozumieć, ale czemu nie zapytała, jak miała wątpliwości???!!! domyślałam się, że dlatego, że to upokarzające zapytać się kogoś o coś :confused2: a mnie to już w ogóle...
Ależ Ty się czepiasz tej teściowej ;-)

A i chciałam Wam powiedzieć że u nas zanosi sie na to że mała będzie już spała tylko raz dziennie
U nas też jedna wypada coraz częsciej... Ale przynajmniej zasypia przed 20 :tak:

Poza tym mam jednego wielkiego nerwaaaaa na babe z parteru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cale 3 miesiace Pe parkowal samochod z boku bloku ale nie pod jej oknem jak byl na chorobowym i nie miala z tym problemu nagle od kiedy wrocilam do pracy zaczal jej przeszkadac :angry::angry: kazdy mieszkaniec ma 1 swoje miejsce pakingowe a jak ktos ma dwa to zawsze parkuje na szczycie!
I wyobrazcie sobie ze zostawila nam kartke za szyba zamiast zadzwonic domofonem :angry::angry::angry: ale malo tego dzis dostalismy list od zarzadcy budynku, z przypomnieniem ze kazdy ma swoje miejsce parkingowe i zeby nie parkowac pod oknami..... nozzzzzz babsko zglosilo..... zebysmy to tylko my parkowali ale nie to wiekszosc tak robi, poza tym nie zaslaniamy jej okna.......

Echhhhh podniosla mi cisnienie....... a wydawala sie spoko babka..............
Nie denerwuj się. Złość piękności szkodzi ;-)

Sunshine - krem z kukurydzy z kurczakiem w kostke - smazysz kurczaka z curry imbirem galka muszkatolowa i sosem sojowym, kukurydze z puszki w garnku zalewasz woda i dodajesz koste rosolowa, podgotowujesz, blendujesz, i na koniec wsypujesz kurczaka. dzisiaj jadlam. mniam :-)

albo - kurczak w musztardzie smazony podajesz na lisciach baby szpinaku moze byc tez roszponka, z mozarella prazonymi orzechami i grejfrutem, do tego vinegrette. przedwczoraj jadlam. mniam :-)
Pani wrzuci to na odpowiedni wątek :tak: (prośba a nie nakaz moderatorski ;-))

chyba przesadzilam na basenie:sorry: jutro pewnie nie ruszę rękami:confused2: ale i tak było super!!!:-D
Piwko wypij! Podobno zapobiega zakwasom :cool2:

no, złamałam hasło:DD ale ja się na tym nie znam! POMOCY co oznacza beta hcg 10 mlU/ml ??? Wg mnie brak ciąży i mogę spać spokojnie, no i cieszyć się...TAK?
NIe. Albo coś było, albo będzie...

Pytanie nr 1 - czy przy takiej pogodzie jak dzisiaj zakładacie dzieciom czapki?

Pytanie nr 2 - czy Wasze brzdące są tłuściutkie? Wydaje mi się, że Zosia ma duży brzuszek i grube uda. Ale może niemowlaki tak mają? :sorry:

Rysica przerąbane! Brakuje tu Cię :tak:

Do góry