reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine - krem z kukurydzy z kurczakiem w kostke - smazysz kurczaka z curry imbirem galka muszkatolowa i sosem sojowym, kukurydze z puszki w garnku zalewasz woda i dodajesz koste rosolowa, podgotowujesz, blendujesz, i na koniec wsypujesz kurczaka. dzisiaj jadlam. mniam :-)

albo - kurczak w musztardzie smazony podajesz na lisciach baby szpinaku moze byc tez roszponka, z mozarella prazonymi orzechami i grejfrutem, do tego vinegrette. przedwczoraj jadlam. mniam :-)

reklama
SUnshine tak w ciagu kilku minut sie złe poczułam a pózniej to juz masakra była, nie wiem od czego ani nic, dzisiaj na szczęście juz w miarę.

nie dziwie sie, ze babka Cię wkurzyla ale nie denerwuje sie tak, szkoda nerwów. Zawsze tak praktycznie jest, ze sie wydaje, ze ktoś ok a taki numer pózniej odwala.

wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Jubilatow :-)

czesc Mumauski

Życzenia i buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatków _Antka, Zosi, Gosi i mojej Alinki!!!!

Party mamy w sobotę, ale moje maleństwo juz dziś skończyło 5 latek.

Dziewczyny padam.
Pojechałam dziś z G i naszą sasiadką plus córka na spacer do Łazienek. Jak o 13 ruszylysmy tak właśnie weszlam pół godz. temu... cały czas chodzenie.
Było fajnie, nie powiem;-)

Pe kąpie G ja leżę ...

chyba przesadzilam na basenie:sorry: jutro pewnie nie ruszę rękami:confused2: ale i tak było super!!!:-D

Katrina wszystkiego naj dla Alinki!!!!!

Sunshine nie trać nerwów na tą pin.dę! przynajmniej już wiesz z kim masz do czynienia

MsMickey zazdroszczę spaceru! taka pogoda fajna, a młody musi się kisić w domu

no, złamałam hasło:DD ale ja się na tym nie znam! POMOCY co oznacza beta hcg 10 mlU/ml ??? Wg mnie brak ciąży i mogę spać spokojnie, no i cieszyć się...TAK?

moja cały dzień na nogach (trzymana za ręce) ciekawe czy będzie miała zakwasy? Cały dzień chodziła, nie chciała na dworze w wózku siedzieć...mój biedny kręgosłup! Auuuu

na chwileczke :)

STO LAT dla GOSI i ANTKA !!!

Kasiek pozostaje czekac

Beta HCG:

• kobiety nie będące w ciąży: < 5,0 mIU/ml
  • 3 - 4 tydzień: 9 - 130 mIU/ml
  • 4 - 5 tydzień: 75 - 2 600 mIU/ml
  • 5 - 6 tydzień: 850 - 20 800 mIU/ml
  • 6 - 7 tydzień: 4 000 - 100 200 mIU/ml
  • 7 - 12 tydzień: 11 500 - 289 000 mIU/ml

Ostatnia edycja:
reklama
Bry!

Coś kiepściutko dziś z postami ;-)

Widzę nowy trend na forum - avatarki z dzieciaczkami na huśtawce ;-) Chyba też se muszę taki sprawić...
nocka ok spal do 6:40 az nie zaczelam sie krecic po domu ... wieczorem siusiu i kuopki na nocnik :):) wczoraj o godzinie 17:30 mial zmieniona pieluszke i do 21 nie zrobil nic w ta pieluszke :D:D a rano kupa byla na nocniku :D
No pięknie! :-)
witam

wczoraj znowu powtórka z rozrywki z teściową - powiedziała, że zmierzyła mu temp o 14.15 i miał 37.2 i więcej nie mierzyła, a ja zaraz po przyjściu (15.30) zmierzyłam i miał 37.9:wściekła/y: a wiecie czemu nie mierzyła - bo myślała, że termometr bezdotykowy szkodzi:confused2: i to jeszcze mogę zrozumieć, ale czemu nie zapytała, jak miała wątpliwości???!!! domyślałam się, że dlatego, że to upokarzające zapytać się kogoś o coś :confused2: a mnie to już w ogóle...
Ależ Ty się czepiasz tej teściowej ;-)

A i chciałam Wam powiedzieć że u nas zanosi sie na to że mała będzie już spała tylko raz dziennie
U nas też jedna wypada coraz częsciej... Ale przynajmniej zasypia przed 20 :tak:

Poza tym mam jednego wielkiego nerwaaaaa na babe z parteru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cale 3 miesiace Pe parkowal samochod z boku bloku ale nie pod jej oknem jak byl na chorobowym i nie miala z tym problemu nagle od kiedy wrocilam do pracy zaczal jej przeszkadac :angry::angry: kazdy mieszkaniec ma 1 swoje miejsce pakingowe a jak ktos ma dwa to zawsze parkuje na szczycie!
I wyobrazcie sobie ze zostawila nam kartke za szyba zamiast zadzwonic domofonem :angry::angry::angry: ale malo tego dzis dostalismy list od zarzadcy budynku, z przypomnieniem ze kazdy ma swoje miejsce parkingowe i zeby nie parkowac pod oknami..... nozzzzzz babsko zglosilo..... zebysmy to tylko my parkowali ale nie to wiekszosc tak robi, poza tym nie zaslaniamy jej okna.......

Echhhhh podniosla mi cisnienie....... a wydawala sie spoko babka..............
Nie denerwuj się. Złość piękności szkodzi ;-)

Sunshine - krem z kukurydzy z kurczakiem w kostke - smazysz kurczaka z curry imbirem galka muszkatolowa i sosem sojowym, kukurydze z puszki w garnku zalewasz woda i dodajesz koste rosolowa, podgotowujesz, blendujesz, i na koniec wsypujesz kurczaka. dzisiaj jadlam. mniam :-)

albo - kurczak w musztardzie smazony podajesz na lisciach baby szpinaku moze byc tez roszponka, z mozarella prazonymi orzechami i grejfrutem, do tego vinegrette. przedwczoraj jadlam. mniam :-)
Pani wrzuci to na odpowiedni wątek :tak: (prośba a nie nakaz moderatorski ;-))

chyba przesadzilam na basenie:sorry: jutro pewnie nie ruszę rękami:confused2: ale i tak było super!!!:-D
Piwko wypij! Podobno zapobiega zakwasom :cool2:

no, złamałam hasło:DD ale ja się na tym nie znam! POMOCY co oznacza beta hcg 10 mlU/ml ??? Wg mnie brak ciąży i mogę spać spokojnie, no i cieszyć się...TAK?
NIe. Albo coś było, albo będzie...

Pytanie nr 1 - czy przy takiej pogodzie jak dzisiaj zakładacie dzieciom czapki?

Pytanie nr 2 - czy Wasze brzdące są tłuściutkie? Wydaje mi się, że Zosia ma duży brzuszek i grube uda. Ale może niemowlaki tak mają? :sorry:

Rysica przerąbane! Brakuje tu Cię :tak:

Do góry