reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

czesc z rana

Niewiele popisane :)

Kasiek przede wszystkim sie nie nakrecaj ... czekaj cierpliwie ... a co ma byc to bedzie :) i bez zalamywania sie mi tutaj prosze :)

Polaa zdroooowka !!!!

Josie dla niani to praca :p a dla Ciebie hehe przyjemnosc przebywania z Jasiem :p:p

Zaza cierpliwosci Ci duzo zycze ... ufffff

nocka ok spal do 6:40 az nie zaczelam sie krecic po domu ... wieczorem siusiu i kuopki na nocnik :):) wczoraj o godzinie 17:30 mial zmieniona pieluszke i do 21 nie zrobil nic w ta pieluszke :D:D a rano kupa byla na nocniku :D

idzie nam druga dolna dwojka ... i juz wiem skad kupy ... a jeszcze trzy dni temu nie bylo widac zeby mial wychodzic bo ciagle byl brzeżek a wczoraj patrze i juz prawie na wierzchu ... gora tylko napuchnieta

Ostatnia edycja:
reklama
Zaza gratulacje ząbka :) a teściowej nie będę komentować.
Do chirurga ja idę usuwać pieprzyk z którego A sobie zrobił przytulankę i go ciągnie nadrywa :/

Kasienka widzę, ze Niko ze wszystkim przoduje. :)

A nie pochwaliłam się mamy 4 nowe zęby wszystkie na raz wyszły.

Buziak od Antka dla Gosi :)

Hej, hej :-)
Spotkanie z warszawskimi dziołchami mega udane! :-) A ja zamiast się dzisiaj wyspać, to obudziłam się o szóstej i nie mogłam spać. A miałam nadrobic przez te dwa dni ostatnie dziewięć miesiecy
:laugh2:

Zaraz uciekam na szkolenie, więc zajrzę pewnie dopiero po 18-tej. I nadrobię, cmoki!

zaza nie wiedzialas ze termometr bezdotykowy promieniuje :szok::eek::-D:nerd: a tak serio to wspolczuje..... ale to jest dokladnie takie myslenie jak moja tesciowa ma. mowisz jej jedno a ona i tak robi inaczej i wiecznie to samo slysze : BO JA MYSLALAM ZE...

Hej dziewczęta :)
Wróciłam za szkolenia - jak Iwon miałam odespać - i co?? no i sie nie udało :)

Nadrobie moze wieczorem - na razie nadrabiam robote bo kolejkę kolegów przed drzwiami zastałam i listę zapisów..... masakra :)

zaza nie wiedzialas ze termometr bezdotykowy promieniuje :szok::eek::-D:nerd: a tak serio to wspolczuje..... ale to jest dokladnie takie myslenie jak moja tesciowa ma. mowisz jej jedno a ona i tak robi inaczej i wiecznie to samo slysze : BO JA MYSLALAM ZE...

Dobrze, ze moja daleko (chociaz dobra z niej kobieta, ale malo inteligenta). Na szczescie mlodego pilnuje moja mama.

Iwon - super ze spotkanko sie udalo. Mam to samo - jak moge sie wyspac to skoro swit ja wyspana.
Aylin zapewne nadrabialas w innych sferach zycia:-D

Caluski dla Gosiaczka - sto lat

Ostatnia edycja:
Witam,

dzisiaj zdecydowanie lepiej sie czuje, nie jest jeszcze super ale na pewno lepiej niż wczoraj.

Zaza gratuluje ząbka. A teściowa rzeczywiście mogła spytać...

Iwon super, ze sie spotkanie udało. Ale nie mogło być inaczej, zazdroszczę

aga powodzenia u chirurga

reklama
hahaha tesciowa nie, ale jak babcia meza jeszcze zyla to opowiadala ze jak w poblizu pociagneli kolej to wszyscy w wiosce mowili zeby nie patrzec jak pociag jedzie bo to diabel w czystej postaci. i sie bali :eek: WTF :confused2:

buziaki dla Gosiaka!

Aga buzi dla Antka i powodzenia u chirurga!

Ostatnia edycja:
Do góry