reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

czesc z rana

Niewiele popisane :)

Kasiek przede wszystkim sie nie nakrecaj ... czekaj cierpliwie ... a co ma byc to bedzie :) i bez zalamywania sie mi tutaj prosze :)

Polaa zdroooowka !!!!

Josie dla niani to praca :p a dla Ciebie hehe przyjemnosc przebywania z Jasiem :p:p

Zaza cierpliwosci Ci duzo zycze ... ufffff

nocka ok spal do 6:40 az nie zaczelam sie krecic po domu ... wieczorem siusiu i kuopki na nocnik :):) wczoraj o godzinie 17:30 mial zmieniona pieluszke i do 21 nie zrobil nic w ta pieluszke :D:D a rano kupa byla na nocniku :D

idzie nam druga dolna dwojka ... i juz wiem skad kupy ... a jeszcze trzy dni temu nie bylo widac zeby mial wychodzic bo ciagle byl brzeżek a wczoraj patrze i juz prawie na wierzchu ... gora tylko napuchnieta

Ostatnia edycja:
reklama
Zaza gratulacje ząbka :) a teściowej nie będę komentować.
Do chirurga ja idę usuwać pieprzyk z którego A sobie zrobił przytulankę i go ciągnie nadrywa :/

Kasienka widzę, ze Niko ze wszystkim przoduje. :)

A nie pochwaliłam się mamy 4 nowe zęby wszystkie na raz wyszły.

Buziak od Antka dla Gosi :)

Hej, hej :-)
Spotkanie z warszawskimi dziołchami mega udane! :-) A ja zamiast się dzisiaj wyspać, to obudziłam się o szóstej i nie mogłam spać. A miałam nadrobic przez te dwa dni ostatnie dziewięć miesiecy
:laugh2:

Zaraz uciekam na szkolenie, więc zajrzę pewnie dopiero po 18-tej. I nadrobię, cmoki!

zaza nie wiedzialas ze termometr bezdotykowy promieniuje :szok::eek::-D:nerd: a tak serio to wspolczuje..... ale to jest dokladnie takie myslenie jak moja tesciowa ma. mowisz jej jedno a ona i tak robi inaczej i wiecznie to samo slysze : BO JA MYSLALAM ZE...

Hej dziewczęta :)
Wróciłam za szkolenia - jak Iwon miałam odespać - i co?? no i sie nie udało :)

Nadrobie moze wieczorem - na razie nadrabiam robote bo kolejkę kolegów przed drzwiami zastałam i listę zapisów..... masakra :)

zaza nie wiedzialas ze termometr bezdotykowy promieniuje :szok::eek::-D:nerd: a tak serio to wspolczuje..... ale to jest dokladnie takie myslenie jak moja tesciowa ma. mowisz jej jedno a ona i tak robi inaczej i wiecznie to samo slysze : BO JA MYSLALAM ZE...

Dobrze, ze moja daleko (chociaz dobra z niej kobieta, ale malo inteligenta). Na szczescie mlodego pilnuje moja mama.

Iwon - super ze spotkanko sie udalo. Mam to samo - jak moge sie wyspac to skoro swit ja wyspana.
Aylin zapewne nadrabialas w innych sferach zycia:-D

Caluski dla Gosiaczka - sto lat

Ostatnia edycja:
Witam,

dzisiaj zdecydowanie lepiej sie czuje, nie jest jeszcze super ale na pewno lepiej niż wczoraj.

Zaza gratuluje ząbka. A teściowa rzeczywiście mogła spytać...

Iwon super, ze sie spotkanie udało. Ale nie mogło być inaczej, zazdroszczę

aga powodzenia u chirurga

reklama
hahaha tesciowa nie, ale jak babcia meza jeszcze zyla to opowiadala ze jak w poblizu pociagneli kolej to wszyscy w wiosce mowili zeby nie patrzec jak pociag jedzie bo to diabel w czystej postaci. i sie bali :eek: WTF :confused2:

buziaki dla Gosiaka!

Aga buzi dla Antka i powodzenia u chirurga!

Ostatnia edycja:
Do góry