reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Karina Wojtek ma bardzo podobne buciki :tak: Nie widzę ich na stronie, zeby pokazać. Kupiłam na wyprzedazach i juz ich nie ma wiec pewnie dlatego :) super maja te buciki, podobają mi sie bardzo :tak:

reklama
Kasienka - ja wlasnie znam te fotele i uwielbiam na nich siedziec i mysle,ze Gabi tez by sie taki spodobal :-) yyyy...a o jakie pytanie chodzi?? Cos przeoczylam?

Sunshine - taaaa...dokoncze przeprowadzke :p taka pogoda a ja mam sie pakowac?? :-)
A tak na serio to jestem w tyle,ale licze,ze duzo zrobie w weekend, bo moi rodzice przyjezdzaja, wiec bedzie mial sie kto zajac Gabi.
Wspolczuje choroby oczek,lekarz na pewmo potrzebny.

Katrina - te buciki sa przepiekne!!!!

Sto lat dla Aurelci!!

Witajcie Dziewczyny!
Z pracy piszę i udało mi się 10 stron nadrobić, ale co to jest??
Od 28.03 wróciłam do pracy i dopiero teraz mam czas by powrócić na BB choć nie wiem czy można??
Zdjęcia Krzycha dodałam do Galerii :-)

Super jeździdła mają Wasze Szkraby - HOnda wymiata, ale reszta też niczego sobie.

Ja bym dla Krzysia chciała pchacz jeździka - tak pół na pół o!

Gratulacje dla 10 miesięcznych Świętujących - idziemy jak burza!
Powoli zaczniemy przygotowania do imprez z okazji 1 URODZIN! SZOK! :szok:

Josie współczuje nerwów jedzeniowych Maludy - idź do lekarza bo to aż niebezpieczne!
Te saszetki o których była mowa ja mam w domu - wieczorem mogę nazwę podać. Ale jak to na kaca? Jak? :-)

Widzę, że temat butów na tapecie - my Mamy jedne jeszcze po kuzynce (ale unisex), których nie udało jej się nosić i Mały ma, ale chcę mu kupić coś nowego. Clarks - katrina - rewelacja!
Ale jakie bucie na upały - sandałki czy trampki??

Pozdrowionka :)

Katrina- oj z checia bym go przekonala bo nie moge sie na nie napatrzec. Inne kolorki tez sa boskie,ale te Wasze naj naj. Juz napisalam siorce,ze wybralam dla jej synka buty :-)

BMR - fajnie,ze wpadlas!! :-)
Ja poki co nad butami sie nie zastanawialam,bo Gabi jeszcze nie chodzi,ale pewnie fajne by byly jakies porządne sandałki na upaly i cale butki na chlodniejsze dni.

Katrina- buciki slodkie a moja ma to samo,ze wszystkie sciaga :wściekła/y: zanim wyjdziemy z domu to 10 razy jej zakladam :sorry2:

Munka- pogade macie ladna to korzystaj a jak przyjada rodzice to sie spakujesz, a najlepsza motywacja i tak jest termin wyprowadzki :-):tak:

BMR- super, ze tu zajrzalas a Krzysiu juz duzy chlopak :tak:

andzia- a co sie stalo, ze na zwolnieniu???

Aurelka dziekuje za zyczenia i sle buziaki takie slimakowate :-D

Ostatnia edycja:
Ah wiec wróciłam i ja.
Postaram się nadrobić chociaż klikadziesiąt stron wstecz bo wszystkich od stycznia nie bede w stanie. Mam nadzieje ze moge się tu jeszcze odezwać. O nas narazie nie pisze, pierw postaram sie nadrobić co nie co.
Do uslyszenia - po nadrobieniu :)
Wklejam tylko Petera na galerie poki co :)

sunshine piękne są te sandałki...pierwsze śliczne i bardzo wygodne, ostatnie BOSKIE, środkowe również urocze! STO lat dla Aurelki:)

katrina fajne, widziałam ostatnio podobne w promocji i zastanawiałam się. teraz żałuję, że nie kupiłam;/

moja ma już trzeci dzień 37C - nie mogę doczekać się tych dolnych dwójek!

odebrałam dziś nosidełko tula i zaliczyłam mega długi spacer. młoda szczęśliwa, miała bardzo wygodnie no i ciągle przy mamie:p

reklama
hej
no wiec mlody dzis cos tam pojadl nawet ale zastosowalysmy metode by karmic przez sen. i udalo sie w ten sposob 2x150 kaszki z butelki, a do tego przed snem kolejne 150. plus rano wcisnieta sila kanapka, i pod wieczor zaczal wcinac chrupki i wafle ryzowe jeden za drugim wiec jest nadzieja ze apetyt wraca. tak wiec lekarza odpuscilam na razie i zobaczymy jutro

Zaza
no to sie mlody spisal z tym guzem! a jak sie czuje?

Kasienka dzieki :tak:
potwierdzam, stolik edukacyjny ten co ma Kasienka zostal przez mlodego przyjety z wielkim entuzjazmem!:tak::tak:

Sunshine sandalki sliczne! ja mojemu kupilam na wiosne takie jasne materialowe trampki bo przeciez nie chodzi:confused: i co i raz na zdjezdzalnie poszlismy - trampki czarne:dry: a jak widzi trawe to dostaje szalu i koniecznie chce na trawe isc! wiec musze kupic takie buty do chodzenia jak najszybciej. powodzenia z dwoma parami oczu... i ucaluj Aurelke na dobranoc

Macku wozek fajnie wyglada, jedynie ta eko-skorzana raczka..moze to moje zboczenie ale latem bym nie wytrzymala z tym, dla mnie tylko piankowe uchwyty sie licza. i nie wiem czemu na zadnym zdjeciu nie widac siedziska? :sorry2:

BMR super ze wpadlas :) ja tez nie wiem jakie buty kupic, osobiscie uwielbiam trampki, no ale w sandalkach chyba lepiej...poza piaskownica. twoj krzys w suwaczku jak nie krzys!!! a krzys w galerii ma slodziaszna czapke. a ten proszek to podeslij nazwe przy okazji

dorota fajnie ze jestes!

kasiekz super ze tula podpasowala, moj wczoraj z tatusien na spacerku byl wieczorkiem w tuli i zadowoleni wrocili ze hej :tak: ja osobiscie tez uwielbiam i nie moge sie Kasience nadziekowac ze mi polecila!

acha bylismy dzis na zakupach w almie i pozniej plac zabaw. no i jednego gadzetu mi brakuje do wozka. a wlasciwie dwoch:
1) cos zeby mozna bylo wstawic kartonik z soczkiem czy inny otwarty pojemnik - bo wlozylam soczek otwarty do torby a pozniej zapomnialam i sie rozlal..
2) pudelko na chusteczki mokre, takie male zeby kilka sztuk na spacer zapakowac.

Ostatnia edycja:
Do góry