reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Karina Wojtek ma bardzo podobne buciki :tak: Nie widzę ich na stronie, zeby pokazać. Kupiłam na wyprzedazach i juz ich nie ma wiec pewnie dlatego :) super maja te buciki, podobają mi sie bardzo :tak:

reklama
Kasienka - ja wlasnie znam te fotele i uwielbiam na nich siedziec i mysle,ze Gabi tez by sie taki spodobal :-) yyyy...a o jakie pytanie chodzi?? Cos przeoczylam?

Sunshine - taaaa...dokoncze przeprowadzke :p taka pogoda a ja mam sie pakowac?? :-)
A tak na serio to jestem w tyle,ale licze,ze duzo zrobie w weekend, bo moi rodzice przyjezdzaja, wiec bedzie mial sie kto zajac Gabi.
Wspolczuje choroby oczek,lekarz na pewmo potrzebny.

Katrina - te buciki sa przepiekne!!!!

Sto lat dla Aurelci!!

Witajcie Dziewczyny!
Z pracy piszę i udało mi się 10 stron nadrobić, ale co to jest??
Od 28.03 wróciłam do pracy i dopiero teraz mam czas by powrócić na BB choć nie wiem czy można??
Zdjęcia Krzycha dodałam do Galerii :-)

Super jeździdła mają Wasze Szkraby - HOnda wymiata, ale reszta też niczego sobie.

Ja bym dla Krzysia chciała pchacz jeździka - tak pół na pół o!

Gratulacje dla 10 miesięcznych Świętujących - idziemy jak burza!
Powoli zaczniemy przygotowania do imprez z okazji 1 URODZIN! SZOK! :szok:

Josie współczuje nerwów jedzeniowych Maludy - idź do lekarza bo to aż niebezpieczne!
Te saszetki o których była mowa ja mam w domu - wieczorem mogę nazwę podać. Ale jak to na kaca? Jak? :-)

Widzę, że temat butów na tapecie - my Mamy jedne jeszcze po kuzynce (ale unisex), których nie udało jej się nosić i Mały ma, ale chcę mu kupić coś nowego. Clarks - katrina - rewelacja!
Ale jakie bucie na upały - sandałki czy trampki??

Pozdrowionka :)

Katrina- oj z checia bym go przekonala bo nie moge sie na nie napatrzec. Inne kolorki tez sa boskie,ale te Wasze naj naj. Juz napisalam siorce,ze wybralam dla jej synka buty :-)

BMR - fajnie,ze wpadlas!! :-)
Ja poki co nad butami sie nie zastanawialam,bo Gabi jeszcze nie chodzi,ale pewnie fajne by byly jakies porządne sandałki na upaly i cale butki na chlodniejsze dni.

Katrina- buciki slodkie a moja ma to samo,ze wszystkie sciaga :wściekła/y: zanim wyjdziemy z domu to 10 razy jej zakladam :sorry2:

Munka- pogade macie ladna to korzystaj a jak przyjada rodzice to sie spakujesz, a najlepsza motywacja i tak jest termin wyprowadzki :-):tak:

BMR- super, ze tu zajrzalas a Krzysiu juz duzy chlopak :tak:

andzia- a co sie stalo, ze na zwolnieniu???

Aurelka dziekuje za zyczenia i sle buziaki takie slimakowate :-D

Ostatnia edycja:
Ah wiec wróciłam i ja.
Postaram się nadrobić chociaż klikadziesiąt stron wstecz bo wszystkich od stycznia nie bede w stanie. Mam nadzieje ze moge się tu jeszcze odezwać. O nas narazie nie pisze, pierw postaram sie nadrobić co nie co.
Do uslyszenia - po nadrobieniu :)
Wklejam tylko Petera na galerie poki co :)

sunshine piękne są te sandałki...pierwsze śliczne i bardzo wygodne, ostatnie BOSKIE, środkowe również urocze! STO lat dla Aurelki:)

katrina fajne, widziałam ostatnio podobne w promocji i zastanawiałam się. teraz żałuję, że nie kupiłam;/

moja ma już trzeci dzień 37C - nie mogę doczekać się tych dolnych dwójek!

odebrałam dziś nosidełko tula i zaliczyłam mega długi spacer. młoda szczęśliwa, miała bardzo wygodnie no i ciągle przy mamie:p

reklama
hej
no wiec mlody dzis cos tam pojadl nawet ale zastosowalysmy metode by karmic przez sen. i udalo sie w ten sposob 2x150 kaszki z butelki, a do tego przed snem kolejne 150. plus rano wcisnieta sila kanapka, i pod wieczor zaczal wcinac chrupki i wafle ryzowe jeden za drugim wiec jest nadzieja ze apetyt wraca. tak wiec lekarza odpuscilam na razie i zobaczymy jutro

Zaza
no to sie mlody spisal z tym guzem! a jak sie czuje?

Kasienka dzieki :tak:
potwierdzam, stolik edukacyjny ten co ma Kasienka zostal przez mlodego przyjety z wielkim entuzjazmem!:tak::tak:

Sunshine sandalki sliczne! ja mojemu kupilam na wiosne takie jasne materialowe trampki bo przeciez nie chodzi:confused: i co i raz na zdjezdzalnie poszlismy - trampki czarne:dry: a jak widzi trawe to dostaje szalu i koniecznie chce na trawe isc! wiec musze kupic takie buty do chodzenia jak najszybciej. powodzenia z dwoma parami oczu... i ucaluj Aurelke na dobranoc

Macku wozek fajnie wyglada, jedynie ta eko-skorzana raczka..moze to moje zboczenie ale latem bym nie wytrzymala z tym, dla mnie tylko piankowe uchwyty sie licza. i nie wiem czemu na zadnym zdjeciu nie widac siedziska? :sorry2:

BMR super ze wpadlas :) ja tez nie wiem jakie buty kupic, osobiscie uwielbiam trampki, no ale w sandalkach chyba lepiej...poza piaskownica. twoj krzys w suwaczku jak nie krzys!!! a krzys w galerii ma slodziaszna czapke. a ten proszek to podeslij nazwe przy okazji

dorota fajnie ze jestes!

kasiekz super ze tula podpasowala, moj wczoraj z tatusien na spacerku byl wieczorkiem w tuli i zadowoleni wrocili ze hej :tak: ja osobiscie tez uwielbiam i nie moge sie Kasience nadziekowac ze mi polecila!

acha bylismy dzis na zakupach w almie i pozniej plac zabaw. no i jednego gadzetu mi brakuje do wozka. a wlasciwie dwoch:
1) cos zeby mozna bylo wstawic kartonik z soczkiem czy inny otwarty pojemnik - bo wlozylam soczek otwarty do torby a pozniej zapomnialam i sie rozlal..
2) pudelko na chusteczki mokre, takie male zeby kilka sztuk na spacer zapakowac.

Ostatnia edycja:
Do góry