reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Maćku super bryka. Juz zamowilas czy znów czekasz na zmianę decyzji.
Nie mam pojęcia jak smakuje złota zoladkowa gorzka wiec nie wiem czy podobna do krupnika.

Zaza, kasieńka oby to ząbki były.

Zaza teściowa genialna że gorączki nie zauważyła. A Sergiusz wie jak się babci dac w kość.

Msmickey jesteś super mamą i masz prawo popełniać błędy. Które zresztą szybko naprawiasz.

Nowe dziewczyny przywołuje do porządku. Wracać tu szybko i pisac pisać pisać!!!!

U nas piękna pogoda, słońce, zero chmur ale wieje jak cholera.

Ostatnia edycja:
reklama
Sunshine no to mysle ze chyba zapalenie spojowek ... tez zlapalismy oboje z Nikosiem i 10 dni z mascia do oka walczylismy :| tragedia byla ... rumianek nie pomoze ani nic tylko antybiotyk

AURELKO stoooooo lat :D

Ostatnia edycja:
Witam

Sunshine super wygladasz Oko nie wyglada zle ;-)
Lepiej idź z Aurelka do lekarza. Moja koleżanka miała tak samo. Ona najpierw coś z okiem, wyszło, ze zapalenie spojowek, a pózniej jej synek.dostali antybiotyk, tutaj u nas w UK.
Ja w Polsce bede od 28 maja do 9 czerwca w Wadowicach (moja rodzina) a od 10 do 17 czerwca w Łodzi, u męża rodziny. A Ty??

Zaza no to Sergiuszek pokazał babci na co Go stać Dziwne, ze nie zauważyła, ze ma gorączkę :sorry2:

Josie i jak Jasiu? Jak z jedzeniem? Lepiej? Mam nadzieje, ze tak.

macku śliczny wózek :tak:

MsMickey nie obwiniaj sie, nie Twoja wina.

Kuba w przedszkolu, Wojtus śpi, mąż bierze sie zaraz za obiad. Żyć nie umierać :-D Wykorzystuje Go bo miał krótka trasę, pojechał na 18.30 do pracy a wrócił o 1 w nocy wiec wyspal sie. Jeszcze okna ma dzisiaj do umycia :-D

Po pierwsze gdzie są te podglądaczki co się ujawniły...znowu podglądacie i nie piszecie?!

Po drugie jestem załamana!!! 30 dzień nie mam okresu i chce mi się płakać...

Po trzecie mojej sąsiadki dzidzia ma silne azs, do tego wdał jej się gronkowiec. Po 3 mies. lekarka uznała, że to może nie azs tylko jakaś choroba skóry i skierowała ich do szpitala na badania. W szpitalu tylko jeden dzień robili badania, a cztery trzymali i malutka wróciła w strasznym stanie do domu, bo złapała tam jakieś kolejne dziadostwo!!! MASAKRA!

Msmickey a czy to na pewno zum. powinna być bardzo marudna i mieć gorączkę lub podwyższona temperaturę. bez tych objawów nie szprycowałabym jej lekami a sprawdziła siku i posiew raz jeszcze. no i nie łam się, bo to nie twoja wina - normalnie! też miałam tonę różnych wpadek - wszystko jeszcze przed nami:)

Zaza
mądry chłop!

Maćku tak mama ma do mnie aż 3km! Wózek piękny:) Ja akurat szukałam z małymi kółkami tylko na zakupy itp., bo mam spacerówkę od swojego 2w1.

sunshine a jakie masz sandałki...takie za kostkę? Bo mi mama kupiła takie właśnie płytkie, które kostki nie trzymają i teraz nie wiem:/

kasienka tak jest!

Ostatnia edycja:
SUnshine to moze jakoś sie uda ale przypuszczam, ze bedzie cieżko bo akurat w Łodzi mamy roczek Wojtka, załatwienia w związku z mieszkaniem po teściowej wiec wiesz jak to jest a moze spotkamy sie jakoś w UK?

Wszystkiego Najlepszego dla Aurelki

Witanko :)

Ufff, ja już zdążyłam dzisiaj upiec bułki, zrobić zakupy, wyjść z dzieckiem na spacer, zrobić pranie... muszę jakoś przygotować moich chłopaków do 3 dniowej absencji ;)

Kasiekz, maćku u mnie też teściowa podpytuje o nocnik ;) Kazała kupić, ale jak zauwazyła brak reakcji, to zapowiedziała, że sama to zrobi. Ja tam nie mam nic przeciwko, jeśli ma ochotę, niech go uczy. Ja jeszcze nie mam takiej potrzeby :blink:

Młodak dzięki za skrupulatny opis krupniku ;-) Nie próbowałam, choć ja generalnie nie przepadam za różnego rodzaju nalewkami. Ale kto wie, może by mi posmakował.

MsMickey
dobrze dziewczyny piszą, nie zadręczaj się. Nie pierwsza wpadka i nie ostatnia ;)

Zaza, Kasieńka zdrówka dla maluchów!

Sunshine gratki dla Aurelki :-) Bardzo podoba mi się Twoja fryzura, kiedyś nosiłam takie kolory i fajnie się w nich czuję, ale od kilku lat jestem wierna ciemnej czekoladzie ;-)

Polaa- to w takim razie Ty mieszkasz po srodku w UK to po powrocie z PL zdadamy sie i zawitamy do Ciebie? :-)

Kasiek- sandalki takie, na nich napisane jest pram shoes bo sa o 0-3/3-6 ale dopeiro teraz sa na nia dobre :dry:
IMG_5987.jpg IMG_5988.jpg IMG_5990.jpg

Iwon- kiedys tez nosilam te kolorki co teraz mam :tak: a zanim nalozylam ten to mialam Dark Brown i dobrze sie w nim czulam. A jak juz o farbach i kolorach to moim ulubionym byla Safira - Dzrewo Hebanowe ale nie wiedziec czemu przestali produkowac :-(

Macku- super bryka :tak: chyba najleszpa z tych wszystkich - wizualnie :sorry2:

Załączniki

• IMG_5987.jpg
    IMG_5987.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_5988.jpg
    IMG_5988.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_5990.jpg
    IMG_5990.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 27
reklama
witajcie

Dużo zdrówka i buziaki dla dzisiejszych małych jubilatków (Aurelka).

A ja kupiłam Kubie takie pierwsze buciki: http://www.clarks.co.uk/p/20350970. Mają bardzo elastyczna podeszwę, póki młody pełza, a nie chodzi to są super, a niech juz się uczy nosić coś na nóżkach (póki co wszystkie nogami sobie ściąga, nawet wiązane).

Do góry