reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam ponownie.
Byłam na zumbie, później na piwku, więc jest super ;-)
Maćku super bryka. Juz zamowilas czy znów czekasz na zmianę decyzji.
Nie, tym razem zdecydowałam się od razu :tak:
Po drugie jestem załamana!!! 30 dzień nie mam okresu i chce mi się płakać...
Czemu? Boisz się, że będzie rodzeństwo dla Poli?
Od 28.03 wróciłam do pracy i dopiero teraz mam czas by powrócić na BB choć nie wiem czy można??

Ah wiec wróciłam i ja.
Postaram się nadrobić chociaż klikadziesiąt stron wstecz bo wszystkich od stycznia nie bede w stanie. Mam nadzieje ze moge się tu jeszcze odezwać.
No ba! ;-)
Mój M. zaczyna się martwić moim wyjazdem, twierdzi że nie przeżyje beze mnie tych trzech dni. Myślałby kto :-D;-)
W końcu zostaniesz doceniona :-D

iiiiii chodzimy sami :) sa pierwsze samodzielne kroczki :D to jest cuuuuuuuuuuuuudowne :D:D:D:D:D:D
Gratki! :-)

A te nosidełka to do jakiego wieku (dziecka, nie rodzisów ;-)) można w ogóle używać?

no i co obiecałam,że nadrobię i dooo......opa, nie dałam rady :-:)zawstydzona/y:przepraszam, ale tylko udało mi się przelecieć pobieżnie to co napisałyście:zawstydzona/y: ogrom dzisiejszych złych wiadomości mega mnie zdołował , nawet nie chce o tym pisać :no::no::no:
Trzymaj się!:tak:

reklama
zaza tak to jest z tymi lekarzami - masakra! Oby szybko minęło. Moja od trzech dni ma tylko 37C i mam nadzieję, że to na dolne dwójki.

iwon
od zawsze wiadomo, że faceci bez bab zginęliby:p polecam nosidło ergonomiczne tula. opinie: http://www.ceneo.pl/16005263#tab=reviews_scroll

kasienka
gratuluje kroczków!!!!

kifsi
moja też ma wysokie podbicie i to na maxa, a te co zamówiłam na necie wchodzą bez problemu i jeszcze miejsce na mega gruba skarpetę, więc polecam firmę ABSORBA. Ich wszystkie buty do nauki chodzenia są idealne na nóżki dzieci z wysokim podbiciem. Ja mam takie (są czerwone, kremowe i szare), wyhaczyłam za 109zł na promocji:p Absorba CASTOR - Obuwie do nauki chodzenia - czerwony - Zalando.pl
te też mają wysokie podbicie, bo właśnie dziś otrzymała je sąsiadka i mierzyłam: Däumling MINI - Obuwie do nauki chodzenia - niebieski - Zalando.pl

niespodzianka ja też od razu wszystko chce:/ no cóż, będzie trzeba coś wybrać:D

maćku np. nosidełko tula jest do 20kg!

Ostatnia edycja:
A ja znów nadrobiłam i jakoś z pisaniem u mnie cięzko :( od jutra obiecuję poprawę !!
Byłam z A na spacerze od 14:30-19:30 i jestem wypruta.

Najlepszego dla Aurelki!!!

witam się wieczorowo po pracy :tak:

Kasienka ogromnie gratuluję samodzielnych kroczków Nikosia, brawo!
josie dobrze że Jasiu odzyskuje apetyt :tak:
Rysica zmykaj do łóżka!
sunshine śliczne sandałki :tak:

dziewczyny czy myślicie że jest sens kupować teraz takie nosidełka typu tula? zaznaczam że w domu bym go nie używała więc tylko ewentualne jakieś wyjścia czy coś :baffled:

kasia.natka ja kupiłam, bo często robimy wypad w góry. na weekend majowy jedziemy nad morze i przyda się do spacerowania plażą. dziś mąż na 1,5godz. spacerze nosił ją i był cały szczęśliwy, bo jak nigdy była grzeczna i rozglądała się:) a jutro biorę ją w tym na zakupy:) opinie: http://www.ceneo.pl/16005263#tab=reviews_scroll

Ostatnia edycja:
kasia.natka mi sie przydaje w takich sytuacjach

1) usypianie malego - ale on ogolnie jest z tych co walcza ze snem
2) wyskoczenie do sklepu po ziemniaki bo zabraklo do obiadu
3) ciezkie chwile kiedy strasznie marudzi i nie da sie nic zrobic - wtedy biore go na plecy i mam pol godziny gdy moge np ugotowac obiad w czasie gdy on namietnie ciagnie moje wlosy :dry:
4) wizyty u lekarza - kolo nas do przychodni mamy pare krokow i nie zawsze chce mi sie wozek brac, a jak jade do medicover to tam tez kawalek do przejscia z parkingu wiec zamiast wozek rozkladac to siup w tule i idziemy
5) tata ostatnio odkryl uroki tuli i zabiera mlodego na krotkie przechadzki

edek - no wlasnie i plaza i gory, ale to w czerwcu :tak:

Witam wieczorowo :)

Kurcze nie dam rady wszystkim odpowiedzieć :/

W temacie gronkowca - niestety tez miałyśmy z nim doczynienia, Magdzia miała skazę białkową i na policzkach w tej skazie zamieszkał sobie gronkowiec, podobno takie małe dziecko może nawet z powietrza złapać, na szczęście już nie ma po nim śladu

Buziaki dla Aurelki :wink::wink::wink::wink:

GRatuluje pierwszych kroczków :-)

Uciakm do łóżka, niedługo trzeba wstać

Dobrej nocki kobietki

Udalo sie pozyczyc internet od brata, wiec jestem.

Munka, Mlodak, Kasienka - dzieki za wywolanie. Moja nieobecnosc byla spowodowana brakiem internetu, a nie wydarzeniami na forum. Czytalam Was caly czas, ale nie pisalam, bo to bardzo wku....ce z mojego telefonu. Setki prob, a tylko raz sie udalo.

Sunshine- zwolnienie mam na mojego starszego synka. Tym razem oskrzela. Powoli wymiekam, co m-c cos. Wiecej w domu niz w przedszkolu, a czesne trzeba placic. Nie chce z niego rezygnowac, bo Adus naprawde lubi tem chodzic.

Najlepszego dla Aurelci i Magdzi.
Zdrowka dla chorowitkow.

reklama
Do góry