Witam ponownie.
Byłam na zumbie, później na piwku, więc jest super ;-)
A te nosidełka to do jakiego wieku (dziecka, nie rodzisów ;-)) można w ogóle używać?
Byłam na zumbie, później na piwku, więc jest super ;-)
Nie, tym razem zdecydowałam się od razuMaćku super bryka. Juz zamowilas czy znów czekasz na zmianę decyzji.
Czemu? Boisz się, że będzie rodzeństwo dla Poli?Po drugie jestem załamana!!! 30 dzień nie mam okresu i chce mi się płakać...
Od 28.03 wróciłam do pracy i dopiero teraz mam czas by powrócić na BB choć nie wiem czy można??
No ba! ;-)Ah wiec wróciłam i ja.
Postaram się nadrobić chociaż klikadziesiąt stron wstecz bo wszystkich od stycznia nie bede w stanie. Mam nadzieje ze moge się tu jeszcze odezwać.
W końcu zostaniesz docenionaMój M. zaczyna się martwić moim wyjazdem, twierdzi że nie przeżyje beze mnie tych trzech dni. Myślałby kto ;-)
Gratki! :-)iiiiii chodzimy sami sa pierwsze samodzielne kroczki to jest cuuuuuuuuuuuuudowne
A te nosidełka to do jakiego wieku (dziecka, nie rodzisów ;-)) można w ogóle używać?
Trzymaj się!no i co obiecałam,że nadrobię i dooo......opa, nie dałam rady :-zawstydzona/yrzepraszam, ale tylko udało mi się przelecieć pobieżnie to co napisałyście ogrom dzisiejszych złych wiadomości mega mnie zdołował , nawet nie chce o tym pisać