reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam ponownie.
Byłam na zumbie, później na piwku, więc jest super ;-)
Maćku super bryka. Juz zamowilas czy znów czekasz na zmianę decyzji.
Nie, tym razem zdecydowałam się od razu :tak:
Po drugie jestem załamana!!! 30 dzień nie mam okresu i chce mi się płakać...
Czemu? Boisz się, że będzie rodzeństwo dla Poli?
Od 28.03 wróciłam do pracy i dopiero teraz mam czas by powrócić na BB choć nie wiem czy można??

Ah wiec wróciłam i ja.
Postaram się nadrobić chociaż klikadziesiąt stron wstecz bo wszystkich od stycznia nie bede w stanie. Mam nadzieje ze moge się tu jeszcze odezwać.
No ba! ;-)
Mój M. zaczyna się martwić moim wyjazdem, twierdzi że nie przeżyje beze mnie tych trzech dni. Myślałby kto :-D;-)
W końcu zostaniesz doceniona :-D

iiiiii chodzimy sami :) sa pierwsze samodzielne kroczki :D to jest cuuuuuuuuuuuuudowne :D:D:D:D:D:D
Gratki! :-)

A te nosidełka to do jakiego wieku (dziecka, nie rodzisów ;-)) można w ogóle używać?

no i co obiecałam,że nadrobię i dooo......opa, nie dałam rady :-:)zawstydzona/y:przepraszam, ale tylko udało mi się przelecieć pobieżnie to co napisałyście:zawstydzona/y: ogrom dzisiejszych złych wiadomości mega mnie zdołował , nawet nie chce o tym pisać :no::no::no:
Trzymaj się!:tak:

reklama
zaza tak to jest z tymi lekarzami - masakra! Oby szybko minęło. Moja od trzech dni ma tylko 37C i mam nadzieję, że to na dolne dwójki.

iwon
od zawsze wiadomo, że faceci bez bab zginęliby:p polecam nosidło ergonomiczne tula. opinie: http://www.ceneo.pl/16005263#tab=reviews_scroll

kasienka
gratuluje kroczków!!!!

kifsi
moja też ma wysokie podbicie i to na maxa, a te co zamówiłam na necie wchodzą bez problemu i jeszcze miejsce na mega gruba skarpetę, więc polecam firmę ABSORBA. Ich wszystkie buty do nauki chodzenia są idealne na nóżki dzieci z wysokim podbiciem. Ja mam takie (są czerwone, kremowe i szare), wyhaczyłam za 109zł na promocji:p Absorba CASTOR - Obuwie do nauki chodzenia - czerwony - Zalando.pl
te też mają wysokie podbicie, bo właśnie dziś otrzymała je sąsiadka i mierzyłam: Däumling MINI - Obuwie do nauki chodzenia - niebieski - Zalando.pl

niespodzianka ja też od razu wszystko chce:/ no cóż, będzie trzeba coś wybrać:D

maćku np. nosidełko tula jest do 20kg!

Ostatnia edycja:
A ja znów nadrobiłam i jakoś z pisaniem u mnie cięzko :( od jutra obiecuję poprawę !!
Byłam z A na spacerze od 14:30-19:30 i jestem wypruta.

Najlepszego dla Aurelki!!!

witam się wieczorowo po pracy :tak:

Kasienka ogromnie gratuluję samodzielnych kroczków Nikosia, brawo!
josie dobrze że Jasiu odzyskuje apetyt :tak:
Rysica zmykaj do łóżka!
sunshine śliczne sandałki :tak:

dziewczyny czy myślicie że jest sens kupować teraz takie nosidełka typu tula? zaznaczam że w domu bym go nie używała więc tylko ewentualne jakieś wyjścia czy coś :baffled:

kasia.natka ja kupiłam, bo często robimy wypad w góry. na weekend majowy jedziemy nad morze i przyda się do spacerowania plażą. dziś mąż na 1,5godz. spacerze nosił ją i był cały szczęśliwy, bo jak nigdy była grzeczna i rozglądała się:) a jutro biorę ją w tym na zakupy:) opinie: http://www.ceneo.pl/16005263#tab=reviews_scroll

Ostatnia edycja:
kasia.natka mi sie przydaje w takich sytuacjach

1) usypianie malego - ale on ogolnie jest z tych co walcza ze snem
2) wyskoczenie do sklepu po ziemniaki bo zabraklo do obiadu
3) ciezkie chwile kiedy strasznie marudzi i nie da sie nic zrobic - wtedy biore go na plecy i mam pol godziny gdy moge np ugotowac obiad w czasie gdy on namietnie ciagnie moje wlosy :dry:
4) wizyty u lekarza - kolo nas do przychodni mamy pare krokow i nie zawsze chce mi sie wozek brac, a jak jade do medicover to tam tez kawalek do przejscia z parkingu wiec zamiast wozek rozkladac to siup w tule i idziemy
5) tata ostatnio odkryl uroki tuli i zabiera mlodego na krotkie przechadzki

edek - no wlasnie i plaza i gory, ale to w czerwcu :tak:

Witam wieczorowo :)

Kurcze nie dam rady wszystkim odpowiedzieć :/

W temacie gronkowca - niestety tez miałyśmy z nim doczynienia, Magdzia miała skazę białkową i na policzkach w tej skazie zamieszkał sobie gronkowiec, podobno takie małe dziecko może nawet z powietrza złapać, na szczęście już nie ma po nim śladu

Buziaki dla Aurelki :wink::wink::wink::wink:

GRatuluje pierwszych kroczków :-)

Uciakm do łóżka, niedługo trzeba wstać

Dobrej nocki kobietki

Udalo sie pozyczyc internet od brata, wiec jestem.

Munka, Mlodak, Kasienka - dzieki za wywolanie. Moja nieobecnosc byla spowodowana brakiem internetu, a nie wydarzeniami na forum. Czytalam Was caly czas, ale nie pisalam, bo to bardzo wku....ce z mojego telefonu. Setki prob, a tylko raz sie udalo.

Sunshine- zwolnienie mam na mojego starszego synka. Tym razem oskrzela. Powoli wymiekam, co m-c cos. Wiecej w domu niz w przedszkolu, a czesne trzeba placic. Nie chce z niego rezygnowac, bo Adus naprawde lubi tem chodzic.

Najlepszego dla Aurelci i Magdzi.
Zdrowka dla chorowitkow.

reklama
Do góry