reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Avo mogłabyś nie ubliżać naszym koleżankom z forum? Porównywanie kogoś do osób niezrównoważonych psychicznie jest przegięciem.
Miło nam tutaj było, nie psuj tego. Ja osobiście nie życzę sobie takich tekstów i jeśli to się powtórzy, napiszę do moderatora forum.
Avo nie napisala, ze josie jest niezrównoważona psychicznie, tylko, ze jej dzialania mozna przypisac ludziom z zaburzeniami. Tak inteligentne osoby nie postepują. Josie zachowała sie ponizej wszelkiej krytyki. Wyobraź zobie Iwon gdyby ktoś zniszczył bez ostrzezenia coś Twojego, wpisy dotyczace Twojego dziecka, zdjęcia, daty poszczegolnych skokow rozwojowych....siedzialabys cicho? sadze,ze nie ....

reklama
kasiekz- super te zabaweczki, ale u nas problem z zabraniem tego bo w PL jest roczek :sorry2: mamy FP garnuszek i sie zastanawiam czy jest sens kupowac ten domek ale podoba mi sie :tak: rowerek ma w PL po kolezanki siostrze, a tu ma Zebre :-)

kasienka- mi sie najbardziej podoba pchaczek ten ostatni :tak:

Munka- co do instrumentow to my mamy pianino baaaa nawet 2 i mloda uwielbia na nim "grac".
piano 2.jpgpiano.jpg

Kasia.natka- zdrowka :tak:

Ms Mickey- nie daj sie katarowi :-)

A ja dzis sie obudzilam i nie moglam oka otworzyc, zakleilo mi sie :szok::szok::szok: a teraz ledwo na nie widze i jest mega czerwone :dry::-( o bolu nie wspomne....

Załączniki

• piano 2.jpg
    piano 2.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 22
  • piano.jpg
    piano.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 23
Iwon- nie mam pojecia ale podejrzewam, ze od farbowania wlosow :dry: jak splukiwalam to troszke wpadlo mi do oczu ale nie robilam tego pierwszy raz, i farbe juz wczesniej tez uzywalam wiec nie wiem :sorry2: a co innego? W pracy sie ze mnie smieli i pytali kto mnie pobil :rolleyes2: :baffled:

Rysica tak nakrecila mnie na Maclarena ze kupilam :sorry2: ale trumph akurat bylam na charytatywnej sprzedazy dzieciecej ibyl zielony (moj ulubiony kolor) i to za £20 wiec sie pokusilam i kupilam, ale tak mu sie przygladam i wydaje mi sie ze siedzonko jest zakrotkie :-( jak wroce z pracy to wrzuce foto ;-)

Sunshine nie bądź taka dyskretna z tym "pobiciem", nam możesz powiedzieć ;-):-p

Baby zastanawiam się nad tym pchaczem. Chcemy kupić bąblowi, ale nie wiem czy jest sens czekac dwa miesiące? No bo jeśli zacznie już chodzić? Czy wtedy jest sens kupowania go? Zupełnie nie pamiętam, jak to było ze starszakiem :dry:

sunshine ten triumph nie ma podnozka o to ci chodzi z tym siedziskiem? czy na wysokosc? bo bez podnozka to teraz moze i slabo jak ci dziec zasnie na spacerku, ale jak bedzie wieksza to juz chyba sie nie przydaje taki podnozek

iwon dlatego ja kupilam pchacza ktory moze byc tez jezdzikiem to starczy na dluzej na pewno. dzis przyszedl. jest fajny, jedna rzecz mi sie tylko nie podoba ze troszke za bardzo sie pochyla do przodu ta raczka do prowadzenia wiec w sumie chyba w pozycji pochylej ciezko bedzie go prowadzic - jest duzo bardziej pochylona niz na tym ostatnim zdjeciu, ale moze zle zmontowalam... :-D taf_developmental_walker.jpg

wiecie mlody zjadl od rana 60ml mleka i 60 kaszki, do tego pare chrupek.... :-:)-:)-( do tego caly dzien nie w humorze i plakal na spacerze ze musieli wczesniej wracac a to mu sie normalnie nie zdarza....:no:

Załączniki

• taf_developmental_walker.jpg
    taf_developmental_walker.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Avo mogłabyś nie ubliżać naszym koleżankom z forum? Porównywanie kogoś do osób niezrównoważonych psychicznie jest przegięciem.
Miło nam tutaj było, nie psuj tego. Ja osobiście nie życzę sobie takich tekstów i jeśli to się powtórzy, napiszę do moderatora forum.
OO Witaj Iwon,
W końcu zareagowałś na mojego posta. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Nam też było miło na Fb na forum, dopóki Josie nam nie skasowała forum... Do Moderatora proszę napisz - nie krępuj się tylko co napiszesz, że jedna z twoich koleżanek skasowała forum na FB, bo jedna z forumowiczek jej się nie podobała, i inna z tych forumowiczkek nazwała jej postepowanie niezrównoważonym psychicznie- mozesz napisać nawet niezrownowazonym emocjonalnie, żeby było dokładniej. Wiesz wydaje mi się, że ładniej tego nazwać nie mogłam. Ba nawet wykazałam sie duzą dozą delikatności.

Do góry