reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej:)

Muńka a co konkretnie checesz kupić z tej marki smoby cotoons?

Tunel też wydaje mi się fajny ale u nas nie ma miejsca... kup, będziemy przyjeżdżać;)

http://allegro.pl/smoby-cotoons-interaktywne-puzzle-klocki-i3137579723.html

no i dla mnie drewniane klocki są przebojem... układamy z G wieże i różne takie... zabawka na lata.

i jeszcze: nie ograniczajmy się do szukania zabawek... może rowerek biegowy? fotel dla dziecka (takie fajne są z pianki lub po prostu bean bag - bomba:), może rodzina zrzuci się na jakąś książeczkę oszczędnościową?

Ostatnia edycja:
reklama

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav:szok::szok:

A do jakiego wieku nada się ten tunel?

długo długo i jeszcze dłużej!!! :-)

Hej:)

Muńka a co konkretnie checesz kupić z tej marki smoby cotoons?

Tunel też wydaje mi się fajny ale u nas nie ma miejsca... kup, będziemy przyjeżdżać;)

SMOBY Cotoons INTERAKTYWNE Puzzle KLOCKI (3137579723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i dla mnie drewniane klocki są przebojem... układamy z G wieże i różne takie... zabawka na lata.

i jeszcze: nie ograniczajmy się do szukania zabawek... może rowerek biegowy? fotel dla dziecka (takie fajne są z pianki lub po prostu bean bag - bomba:), może rodzina zrzuci się na jakąś książeczkę oszczędnościową?

ja chcę ten pchacz, który pokazywała kasiekz Smoby Cotoons Wózek Na Zakupy Sorter 211135 - Ceneo.pl

Mamy już jeden z panelem grającym, ale tamten nie jest stabilny, a Gabi jak go widzi, to chce się przy nim podnosić. Leci momentalnie z nim na plecy, więc odczepiam pianinko, a pchacz poza jej zasięgiem. Ten smoby, jest podobno stabilny, dziecko może przy nim wstawać, no i radocha przez długi czas, bo dzieciaki uwielbiają przewozić różne rzeczy ( gadałam z kumpelą i powiedziała, że jej córcia non stop by tylko woziła miśki, lale itp.)

Na rowerek biegowy jeszcze za wcześnie,a nie chcę żeby mi coś stało i zajmowało miejsce :baffled: Zamierzam przysiąść i poszperać na stronkach z dzieciowymi gadżetami.

A tunel mam nadzieję, że dostaniemy i wtedy dziewczyny będą się chować ;-) tylko kupcie auto i zostaw sobie drugie :-p

Kasa, albo karty podarunkowe - to byłyby najfajniejsze prezenty, ale podejrzewam, że każdy będzie chciał kupić coś większego....

kasiekz - na jakiej stronce zamawiałaś ten pchacz??

Ostatnia edycja:
a jednak was nadrobiłam w pracy jeszcze :) wczoraj wróciłam z podróży przed 23 dopiero, po przejechaniu 400km, także sił brak na neta... młody był średnio grzeczny w podróży :/ pobyt u rodzinki uznaję za udany, ale młody przeszedł jakąś drastyczną przemianę, bo nic tylko na rączki do mamy chciał, skutkiem czego mam zakwasy :-D

Muńka Polaa Spóźnione sto lat dla waszych pociech!!!!!!!!!!!!

Waris i jak A? lepiej trochę? no i pisz jak się udał wypad na miasto? :)

Hej kochane,

Zaza no ciekawa jestem, jak wygląda ten Wasz trójkołowiec ;-) Zwłaszcza podoba mi się ta naklejka hondy :-p Daj fotkę koniecznie.
wieczorem wrzucę foto :)

Ja jak wyszłam dziś o 9:30 na działkę tak wróciłam po 15tej, a przy okazji zaliczyłam zebranie działkowców :D
I co emeryci zagłosowali na mnie bym została członkiem zarządu komisji rewizyjnej czy jakoś tak :szok:40 głosów na tak, zero wstrzymać i sprzeciwów- jednym słowem wrobili mnie. :D
czym im zalazłaś za skórę?;-):-D

wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w Polsce :tak: Wracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...
na pewno będzie udany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siedzę i szukam co chcę dostać na roczek:D już znalazłam rowerek 3-kołowy i wysłałam linka babci. drugiej wysłałam linka do tablicy dwustronnej. nie mam pojęcia co chcieć od chrzestnych:D

swoją drogą kiedy kupuje się mini kuchnie dla dziewczynki?
wkejaj linki :) ostatni twój pomysł na pchacza był strzałem w dziesiątkę :)
i potwierdzam Smoby jest bardzo stabilny :yes:

co do roczku to my jeszcze nic nie wiemy, bo najprawdopodobniej będzie razem z chrzcinami, o ile chrzciny się kiedykolwiek odbędą :-D ode mnie będzie zaproszonych tylko 4 osoby dorosłe i jedno dziecko, bo reszta zagramanicą, albo daleko w PL, więc nie chcę problemu robić... D najpierw stwierdził, że będą tylko jego mamusia i chrzestny (kolega), a teraz to się waha wrrrrrr a jakbym wiedziała ile osób, to bym wiedziała, jak, gdzie i kiedy ;) tez planowałam grilla, ale jak zaprosi całą rodzinkę to wyjdzie z 20-25 osób, więc odpada...

a prezenty na roczek to chyba ciuchy albo kasę, bo na prawdę zabawek ma tak dużo,. że aż za ;) no chyba, że S dostanie pudła na zabawki

a ten tunel muszę sprawdzić, bo dla niego to by się chyba jeszcze miejsce znalazło;-):-D

Josie ja pikole z tym ślimakiem!!! A ja jestem częstą bywalczynią na Florydzie (rodzina) i jadę tam z małą na następne wakacje...ale chyba jeszcze to rozważę!:D

muńka pchacz smoby cotoons wózek na zakupy kupiłam na allegro (było najtaniej). Tunel z ikea to jest to! Nie wiem gdzie go sobie położę, ale zajefajna sprawa!

Prezenty:
3-kołowy rowerek, wszystkie firmy smoby, cena od 230 do 415zł (ja chce któryś z trzech pierwszych, unisex)
rowerek sz-cz.jpgrowerek z.jpgrowerek b-cz.jpgrowerek r.jpgr r2.jpg
zestaw edukacyjny miasteczko smoby cootons (dziecko koleżanki jest w tym zakochane)
miasteczko.jpg
smoby cotoons tamburyno punky
do ciagania.jpg
pociąg muzyczny smoby cotoons od 12 do 36mies.
pociag.jpg
smoby cootons ksylofon
ksylofon.jpg
tablica niby od 2-3 lat, a koleżanki 16 mies.rysuje gryzmoły:) smoby regulowana wysokość, dwustronna
tablica0.jpg

Załączniki

• pociag.jpg
    pociag.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 26
  • do ciagania.jpg
    do ciagania.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 27
  • ksylofon.jpg
    ksylofon.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 25
  • miasteczko.jpg
    miasteczko.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 33
  • rowerek sz-cz.jpg
    rowerek sz-cz.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 24
  • rowerek z.jpg
    rowerek z.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 24
  • rowerek b-cz.jpg
    rowerek b-cz.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 24
  • r r2.jpg
    r r2.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 26
  • rowerek r.jpg
    rowerek r.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 22
  • tablica0.jpg
    tablica0.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:

Załączniki

• klocki2.jpg
    klocki2.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 28
  • klocki1.jpg
    klocki1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 27
  • dk.jpg
    dk.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 25
  • dk2.jpg
    dk2.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 21
ahhhhto zem napisala poprzedniego posta :D ucielo wsio reszte hehe ... ciekawe jak ja to zrobilam ...

nocki ostatnie sa bleeeee.... wstaje przed 6 i nie wiem o co chodzi ... wyszla ta dwujka a nic sie nie zmienia :| juz mi nawet powiedzieli ze wygladam jak po jakiejs pernamentnej bibie

zabawek mamy za duzo i z tego co czytam chyba polowe na allegro wystawie :p bo i tak mlody polowa sie nie bawi ale moze zacznie ???

a z zabawek ktore bardzo mi sie podobaja sa kwadrarty drewniane

EICHHORN Edukacyjna KOSTKA Manipulacyjna SZEŚCIAN (3171790335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SUPER 5w1 DUŻA DREWNIANA KOSTKA EDUKACYJNA SORTER (3155233478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KOSTKA Z 5 AKTYWNYMI STRONAMI (3109945180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chodzik DREWNIANY Chodzik dla Dzieci "Edukacyjny Miś' (3162402670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Maćku witam w klubie nidospanych :| Brawo dla Zosi za kupki

Muńka ja tez chce .... ja tez ...

Zaza ja tez nie myslalam jeszcze o urodzinach

Kasiek fajne zabawki ....

Ostatnia edycja:
Chciałam właśnie napisać, ze chcę dla Gabi ewentualnie jakąś muzyczną zabawkę np. jakiś instrument muzyczny, więc ten ksylofon jest cool, no i coś fajnego do kąpieli ( może, żeby samo pływało).

A ten pierwszy rowerek ma mój chrześniak i jest spoko.

dzień dobry :-)
wczoraj wróciłam z pracy z 39-stopniową gorączką, totalnie nieprzytomna :-( dziś jest już mniejsza ale czuję się dziwnie, tzn. ani kataru, ani bólu gardła ale plecy mnie bolą i nogi drętwieją :baffled: ale to wszystko nieważne bo mój termometr pokazuje 17 stopni więc jedziemy za raz na spacer i pierwszy raz zabierzemy Misię na plac zabaw :tak:
odezwę się wiczorkiem

reklama
Kasienka moja ma kwadrat edukacyjny od 1,5 mies. i łącznie spędziła przy nim 10min.:( Niestety jej nie interesuje i właśnie sprzedaje kuzynce. Ale ten pierwszy wydaje się najlepszy (tablica, cymbałki itp. w jednym!). A pchacz edukacyjny jest super i bardzo tani:)

Muńka dzięki za info o rowerku:)

Spadamy na spacerek!

Ostatnia edycja:
Do góry