reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Duszek, a Paniw Labie mi powiedziała,ze tak moze być?Jestes pewna,ze tak byc nie może? Bo jesli masz 100% pewności, to albo żle zbadali krew, albo mi dziecko w szpitalu podmienili, bo 3 opcja jest niemożliwa, bo nie zdradziłam Maćka....edek: okazuje się,że M nie ejst przekoanany jaka ma grupę krwi.....nienormalny....

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

malo co nadrobilam, prawie nic jak mam być szczera :zawstydzona/y: Ale dzisiaj cały dzien poza domem, pojechaliśmy do innej miejscowości pochodzić po sklepach i obkupilam chłopaków na lato, o sobie jak zwykle zapomniałam.

Dziekije bardzo za życzenia w imieniu Wojtusia, miło nam :tak:

Jutro sie odezwę i poczytam dokładnie co u Was ;-)

Avo dziecka ci raczej nie podmienili bo przeciez obie bardzo podobne!!!

Bylismy dzis na placu zabaw!! Pierwszy raz:-) zaliczona hustawka zjezdzalnia i takie bujaczki na sprezynach - nie wiem skad ale od razu umial sie bujac na tym:-) banan na twarzy non stop a jak wracal do wozka to wrzask w ramach protestu:-) ale super:-) a pozniej bylismy w restauracji i padl chyba od tych wrazen i prawie caly nasz obiad przespal:-)

Bylismy dzis na placu zabaw!! Pierwszy raz:-) zaliczona hustawka zjezdzalnia i takie bujaczki na sprezynach - nie wiem skad ale od razu umial sie bujac na tym:-) banan na twarzy non stop a jak wracal do wozka to wrzask w ramach protestu:-) ale super:-) a pozniej bylismy w restauracji i padl chyba od tych wrazen i prawie caly nasz obiad przespal:-)

żartowałam z ta podmianą:) okazuje się,ze Maciek nie ejst pewny jaka ma grupe krwi- pewnie AB:) ach CI faceci....
a przed nami dopiero pierwsza wizyta na placu- ie moge się doczekać jej reakcji:)

Mlodak ja zakladam rajjstopy spodnie i butki. Na gore ma body na to sweterek i kurteczke ale ja mam taka cienka kurteczke co nawet rekawy ma niepodbite polarem, stad ten sweter. I jak nie spi to sobie siedzi w wozku luzem a jak zasnie przykrywam spiworkiem

Piszę posta już od 16tej i cały czas coś do tego komp mi nawala :(
Ja jak wyszłam dziś o 9:30 na działkę tak wróciłam po 15tej, a przy okazji zaliczyłam zebranie działkowców :D
I co emeryci zagłosowali na mnie bym została członkiem zarządu komisji rewizyjnej czy jakoś tak :szok:40 głosów na tak, zero wstrzymać i sprzeciwów- jednym słowem wrobili mnie. :D

My wczoraj zaliczyliśmy plac zabaw i Antkowi bardzo się podoba:) w poniedziałek jedziemy pierwszy raz do zoo, mam nadzieję, ze mu się spodoba bo kupiłam roczny karnet.

Co ja jeszcze miałam napisać hmm
Alijenka mam nadzieje, ze w końcu się spotkamy ja Ci mówię jak nie przyjedziesz do tego wrocka to my się tam u Ciebie zjawimy :D chyba, ze będziecie się bać mojego małego boksera:baffled::baffled:

Zdrówka dla Wszystkich chorowitków małych i dużych.

Najlepszego dla Wojtka!!

reklama

josie u mnie to samo ja dziś też pierwszy raz z małą zaliczyłam plac zabaw, zresztą zdjęcia też wkleiłam :-)

my też, my te z :) zdjęcie tylko komórka strzelone :) Ale moze jutro nadrobimy. Mała zachwycona hustawką.

Avo - musi mieć AB. Ale z facetami tak to bywa :)

Do góry