reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mnie N juz od dawna gryzie, a od paru dni bije i patrzy na reakcję:) ciezko sie nie śmiać:) bo jej mina jest przesmieszna:)

My dzisiaj powtorzyłysmy mocz ogólny i ze środowego posiewu odebrałam wynik i posiew jałowy, a ogólny idealny:)

reklama
Hejka,
2 spacery zaliczone, pranie swetrów zimowych zrobiłam, obiad skonczony i na jutro zostało wiec jutro wypad na polko :)

MsMickey - pokaż mintaja :)

Witam sie i Ja. Wyprawilam dziecko z tatusiem do babci wroca dopiero jutro wiec cala sobote mialam dla siebie .Byloby fajniej gdyby nie deszcz caly dzien. Internet dziala mi tylko w moim lozku ja trzymam laptopa na glowa no poprostu zajebiscie!!!!!...tak jest jaksie mieszka tam gdzie wrony zawracaja ale tu chyba nawet wron niema...cos skrzeczacego. prawdopodbnie stacja meterologiczna na wzgorzu powoduje przerywanie zasiegu. Na domiar ciekawego zycia tutaj to zaczelo sie od spalonego samochodu sasiada potem przeszlo w kradzierze i gonitwe z bejsbolami za zlodziejem u innych mieszkancow obok nas a w zeszly wtorek ktos otworzyl butle z gazem o 24 w nocy w parku myslaalm ze to bomba...ach ...a moje dziecko nawet niedrgnelo w nocy. Zauwazylam ze jakos przestal bac sie oglosow glosnych i ciagle gada i nawija po swojemu. Najlepsza zabawa jak na czworaka z nim po mieszkaniu zasuwam tak wiec polecam . Zmienil pory drzemek i juz tylko 2 nie 3 i potrafi od 13 do 18-30 nic niepospac wcale nie marudzi. Na roczek kupimy mu rowerek juz pokochal rozowy...kolezanki.

to macie tam przeboje w okolicy :-)

Witam
moja A. znowu od pon do środy miała gorączkę. Wczoraj byliśmy w szpitalu na badaniach, na szczęście wyszły w miarę ok. Ma delikatne odchylenia od norm ale nie aż takie aby interweniować. Mamy powtórzyć badanie za 2- 3 tyg bo być może ma tekie wyniki po zapaleniu które wcześniej mogła mieć. Lekarz też nie wyklucza zespołu ząbkowania, ponoć po wewnętrznej stronie dziąseł coś tam widział. Nam jakiś czas temu też się tak zdawało a tu nadal nie wychodzą.
Nasza A. zaczęła się bać takiego grającego psiaczka z leżaczka FP choć wcześniej normalnie się nim bawiła. Nie wiem dlaczego?
Dziś po tych wszystkich stresach i obawach o małą ,wychodzę na miasto.
Miłego weekendu

zaszalej i odstresuj się ;-)

Byliśmy dziś przewieźć do mieszkania pierwszą partię bibelotów. Gabi wparowała do dziecięcego pokoju i miałam ją z głowy :biggrin2: zostawili baaaardzo dużo zabawek, nawet koń na biegunach jest, więc nie mam pojęcia co rodzinka ma kupić jej na roczek.... Jakieś pomysły niezabawkowe ??? :-)

Jak wracaliśmy to była mega ulewa i burza :-D noooo...wiosna jak nic! A w tygodniu jak ma być ładnie!!!

Iwon - ja Tobie też współczuję wstawania o 5:30! Teraz to już widno ale co będzie w zimę?! Masakra!!!

AVO - ale numer!!! A Twój nie ma błędu w badaniu grupy krwi albo może źle pamięta?! No bo przecież jak Ty masz A RH+ to masz allele XaXa XaXo i tak samo mąż XaXa albo XaXo a jak Nat ma AB to ma allele XaXb więc skąd to Xb jak Wy nie macie?? Mogłaby mieć po Was grupę A albo 0. W takiej sytuacji nie może być krew po dziadku, bo przecież miałabyś wtedy AB też... niezły numer!

Ja się dzisiaj wyspałam, spałam do 9 z hakiem, i odpoczęłam i na spacerku byliśmy - zaraz wrzucę fotki :) ogólnie to mało czasu na wszystko...

Kasia.natka ja kupiłam maxi cosi priori, 9-18kg, bo ten do 13 już był ledwo, ledwo.

MsMickey :-D:-D:-D nowa choroba - papierolozia? :-D

Kasia.natka ja kupiłam maxi cosi priori, 9-18kg, bo ten do 13 już był ledwo, ledwo.

MsMickey :-D:-D:-D nowa choroba - papierolozia? :-D

Ja też na nią chorowałam. I to dosyć długo bo tez w podstawówce pamietam że zeszyty miałam poogryzane.

Maćku nie ma to nic wspólnego z moim kręgosłupem. Po prostu lubię być na jednym poziomie z moim dzieckiem.

Kasia.natka tak ja się w ten sposób bawie z Szymkiem. Ganiam go potem on mnie i jest super. Tylko moje kolana mniej szczęśliwe są.

Ostatnia edycja:
My też lubimy się ganiać na kolanach ;)

A propo lęków u bąbla to mój boi się odkurzacza. Chyba, że bezpiecznie na rączkach, to wtedy tylko nieufnie obserwuje.

Muńka a kiedy planujecie się już tak definitywnie przeprowadzić?

Lecę na The Voice of Poland, może wpadnę w przerwie.

reklama
Kasia.natka tak ja się w ten sposób bawie z Szymkiem. Ganiam go potem on mnie i jest super. Tylko moje kolana mniej szczęśliwe są.
my lubimy się tak ganiać wokół stołu :tak:

a my właśnie, mimo konkretnej wagi wciąż świetnie się w niego wkomponowujemy :blink:

Byliśmy dziś przewieźć do mieszkania pierwszą partię bibelotów. Gabi wparowała do dziecięcego pokoju i miałam ją z głowy :biggrin2: zostawili baaaardzo dużo zabawek, nawet koń na biegunach jest, więc nie mam pojęcia co rodzinka ma kupić jej na roczek.... Jakieś pomysły niezabawkowe ??? :-)
!
może coś ze złota :tak:

Do góry