reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzień doberek,

Czekamy na koleżankę Alinki, posprzątałam, obiad zrobiony, więc mam chwilkę, żeby do Was zaglądnąć.

Polaa - buziaki dla Wojtusia,

mlodak - zaczynam poznawać Twój ból (chyba Ty pisałaś o chodzeniu za dzieciem na kolanach), Kuba zaczął sie przemieszczać ruchem gąsienicowatym w zawrotnym tempie i muszę go asekurować (kominek, rogi od listew przypodłogowych, itd.),

Iwon nic szczególnego nie robie. Idzi spać o 20:00-20:30 i śpi do rana. Tyle ze w ciągu dnia to maks 3 drzemki łapie takie po 30 minut.

Maćku zasuwam na całego a co?

Maćku mój też wstaje coraz wcześniej. Ludzie, gdyby nie było zmiany czasu budziłby się o czwartej :szok:

Alijenka u nas też wieje masakrycznie, ale mój nowy super dyliżans ;) ma bardzo praktyczną folię, bo zapinaną na zamek. Sprawdziła się podczas dzisiejszego spaceru, jak zaczęło lać i wiać.

alijenka a wy chodzicie tak sobie sami? bo my mamy takie zorganizowane zajęcia z instruktorem ale też się zastanawiamy czy nie zacząć na własną ręką kiedy nam będzie pasowało tyle że tu basen fajny :baffled:
Waris to oby powtórka badań była już zupełnie ok &&&
Iwon zdrówka dla Julka a co do fotelików to wszelkie podpowiedzi mile widziane :tak: my mamy taki do 13 kg dlatego jeszcze nawet się nie rozglądałam ale chyba chciałabym taki 9-18 kg
katrina, mlodak mnie też się czasem zdarza na kolanach pomykać z Misią ale to raczej dla zabawy :tak:

Avo ja też zostanę już w domu

Alijenka u nas też wieje masakrycznie, ale mój nowy super dyliżans ;) ma bardzo praktyczną folię, bo zapinaną na zamek. Sprawdziła się podczas dzisiejszego spaceru, jak zaczęło lać i wiać.
moja jak widzi folię to białej gorączki dostaje :szok::angry:
alijenka a wy chodzicie tak sobie sami? bo my mamy takie zorganizowane zajęcia z instruktorem ale też się zastanawiamy czy nie zacząć na własną ręką kiedy nam będzie pasowało tyle że tu basen fajny :baffled:
chodzimy na zorganizowane zajęcia, ale myślałam aby raz w tygodniu iść na zajęcia a raz samemu

reklama
Hello:-)

Dzięki za troskę Gerlz noc minęła w miarę. Normalnie znaczy się. Czyli sterimar i frida pomogły. Dziś jeszcze inhalacja uderzymy.

Rano po śniadaniu wypuscilismy się do sklepu i czas poleciał. Teraz G ma trzecią drzemkę, Pe pierwszą:p

Darla-d witaj nieznajoma:-):-) odzywaj się częściej:-)

G mnie dziś gryzie. Obstawiac dwójki czy charakter po mamusi?;-)

A'propos dziedziczenia... dziś G próbowała zjeść książkę po przecież jest fanka papieru. Na co Pe mówi: ja też lubiłem jeść papier, gdy byłem mały... no to, wszystko wyjaśnia - ja na to... a Pe kończy: jeszcze w podstawówce brałem kawałek kartki i żułem ... :p:p:p:p:-D:-D:-D Padlam:-D

Tu padało i burza była przez chwilę. A z rana takie słońce, gorąco...

Fajnie macie z tym basenem. Ja sobie obiecywalam chodzenie z G, a tu byłam raz do tej pory:-( jak nie temp to katar to znów siki...

Wczoraj spotkałam się z taką babka poznana w szpitalu. Z dzieciem ok 4 miesiące starszym od G. Miałyśmy iść na spacer ale przez deszcz skończyło się na kawiarni. I znalazlysmy taką dla rodziców i dzieci. G się wybawila bo podłoga dla dzieci, pokój do zabawy, no i dzieci. Fajnie było popatrzeć:-)

Jeśli chodzi o foteliki sam to my na 90% kupimy maxi cosi axiss. Ze względu na wygodę wkladania dziecia:-)

Lubię takie soboty leniwe. Sama jestem to pewnie dlatego:-)

No i dziś odebralam majtaja od pathi:-) Faktycznie dobrze uszyty i fajnie się nosi:-)

Ostatnia edycja:
Do góry