Iwon
Lipcowe Mamy '05
Rozumiem Iwon,że mnie ignorujesz.....
Jak widać nie, bo odpowiadam na tego posta. A to znaczy, że czytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem Iwon,że mnie ignorujesz.....
Nic. Tylko zastanawiam się, czemu po kolanach. Ze względu na kręgosłup?Maćku zasuwam na całego a co?
kurde poszłabym znowu na dwór no ale tak wieje że masakra !!!! boję się że małą przewieje
moja jak widzi folię to białej gorączki dostajeAlijenka u nas też wieje masakrycznie, ale mój nowy super dyliżans ma bardzo praktyczną folię, bo zapinaną na zamek. Sprawdziła się podczas dzisiejszego spaceru, jak zaczęło lać i wiać.
chodzimy na zorganizowane zajęcia, ale myślałam aby raz w tygodniu iść na zajęcia a raz samemualijenka a wy chodzicie tak sobie sami? bo my mamy takie zorganizowane zajęcia z instruktorem ale też się zastanawiamy czy nie zacząć na własną ręką kiedy nam będzie pasowało tyle że tu basen fajny