alijenka
Mamcia Nataszki :))
no to masz tam wesoło, chociaż się coś dzieje :-) i dobrze że Ethanek spokojniejszyWitam sie i Ja. Wyprawilam dziecko z tatusiem do babci wroca dopiero jutro wiec cala sobote mialam dla siebie .Byloby fajniej gdyby nie deszcz caly dzien. Internet dziala mi tylko w moim lozku ja trzymam laptopa na glowa no poprostu zajebiscie!!!!!...tak jest jaksie mieszka tam gdzie wrony zawracaja ale tu chyba nawet wron niema...cos skrzeczacego. prawdopodbnie stacja meterologiczna na wzgorzu powoduje przerywanie zasiegu. Na domiar ciekawego zycia tutaj to zaczelo sie od spalonego samochodu sasiada potem przeszlo w kradzierze i gonitwe z bejsbolami za zlodziejem u innych mieszkancow obok nas a w zeszly wtorek ktos otworzyl butle z gazem o 24 w nocy w parku myslaalm ze to bomba...ach ...a moje dziecko nawet niedrgnelo w nocy. Zauwazylam ze jakos przestal bac sie oglosow glosnych i ciagle gada i nawija po swojemu. Najlepsza zabawa jak na czworaka z nim po mieszkaniu zasuwam tak wiec polecam . Zmienil pory drzemek i juz tylko 2 nie 3 i potrafi od 13 do 18-30 nic niepospac wcale nie marudzi. Na roczek kupimy mu rowerek juz pokochal rozowy...kolezanki.
chodzicie raz w tygodniu na basen czy więcej ??dzień dobry :-)
my już po basenie a że tata w pracy to dziś Misia pływała z dziadziem i to on chyba był bardziej szczęśliwy bo tak ją uwielbia
a u mnie i deszcz i słońce i wiatr straszny :-szok:, ale 17 stopniu nas po jednej stronie niebo czarne, a po drugiej świeci słońce Śmiesznie to wygląda!
chyba będą szły kolejne żeby, bo stan podgorączkowy i ból dziąsełek
widać że pogoda na dworze bo pustki tu na całego