Dobry!
No proszę - dawne znajome wracają ;-)
A z tym powrotem do pracy to z jednej strony racja, ale z drugiej idzie się do pracy też dla zdrowia psychicznego, a to jest przecież bezcenne ;-)
Czy Wasze dzieci też tak "sępią" jak coś jecie?
No proszę - dawne znajome wracają ;-)
A stabilny jest? Mi też się podoba i sporo ich na allegro. Może kupię...my mamy takiego pchacza
no a ja jestem takiego zdania że jak mam na opiekunkę robić to wolę siedzieć w domu bo chociaż sama wychowam dziecko tak jak ja chcę, a nie będzie mi dziecka wychowywać obca osoba
A z tym powrotem do pracy to z jednej strony racja, ale z drugiej idzie się do pracy też dla zdrowia psychicznego, a to jest przecież bezcenne ;-)
To teraz będziesz miała więcej czasu na bb;-)aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....
Dasz radęJeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne
Noo... Nawet po kilku dniach ;-)tu z resztą też tak jest i ciężko jest się " wbić "ponownie
U nas też brakMsMickey - u nas ni ma Reala.... ino Lidl, Aldi, Euro Spar i Super Valu.... i jak tu się umówić na spotkanie w realu???
Do mnie co prawda to nie jest skierowane (przypuszczam, że mnie Ci żal nie jest), ale powiem, że zrozumiałam, ale się po prostu nie zgadzamKasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...
Gratki! :-)Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!
Buahaha! DobreWiesz co - mnie na szkoleniach uczą ze jeżeli ktoś nie rozumie to nie wina ktosia tylko argumentów dobranych przez tłumaczącego.
Czy Wasze dzieci też tak "sępią" jak coś jecie?