reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dobry!

No proszę - dawne znajome wracają ;-)
my mamy takiego pchacza
i-fisher-price-wozek-dla-lalki-pchacz-z-pozytywka-m9523.jpg

no a ja jestem takiego zdania że jak mam na opiekunkę robić to wolę siedzieć w domu bo chociaż sama wychowam dziecko tak jak ja chcę, a nie będzie mi dziecka wychowywać obca osoba
A stabilny jest? Mi też się podoba i sporo ich na allegro. Może kupię...

A z tym powrotem do pracy to z jednej strony racja, ale z drugiej idzie się do pracy też dla zdrowia psychicznego, a to jest przecież bezcenne ;-)

aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....:realmad::no2::sad:
To teraz będziesz miała więcej czasu na bb;-)
Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne :szok:
Dasz radę :tak:

tu z resztą też tak jest i ciężko jest się " wbić "ponownie :tak:
Noo... Nawet po kilku dniach ;-)

MsMickey - u nas ni ma Reala.... ino Lidl, Aldi, Euro Spar i Super Valu.... i jak tu się umówić na spotkanie w realu???
U nas też brak :dry:

Kasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...
Do mnie co prawda to nie jest skierowane (przypuszczam, że mnie Ci żal nie jest), ale powiem, że zrozumiałam, ale się po prostu nie zgadzam :sorry2:

Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!
Gratki! :-)
Wiesz co - mnie na szkoleniach uczą ze jeżeli ktoś nie rozumie to nie wina ktosia tylko argumentów dobranych przez tłumaczącego.
Buahaha! Dobre :-D

Czy Wasze dzieci też tak "sępią" jak coś jecie? :dry:

reklama
Wreszcie piszę z kompa!!!!! Aylin podziękuj chłopu za pomoc. tego drugiego problemu ogarnąć nie mogę, ale że BB działa to resztę mam w nosie :)))

Resztę póżniej bo dzieć się obuidził, papa!!!!

no tak drugi dzień wolny , dziecie śpi a ja na bb, jutro do pracy a okna dalej będą wrzeszczeć :zawstydzona/y:
u mnie okna już wrzeszczą ponad pół roku :-p
MsMickey - u nas ni ma Reala.... ino Lidl, Aldi, Euro Spar i Super Valu.... i jak tu się umówić na spotkanie w realu???
a u mnie tylko biedronka i intermarche ooooooooooooooooooooo :-p:-p:-p:-p:-p
Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!
gratulacje !!!!!

a w ogóle szalejecie, ja tylko byłam na spacerze a tu tyle napisane już !!!!!!!!!!!!!!!!!

moja właśnie usnęła może 15 min temu, mam chwilkę wolnego ale trzeba iść coś zjeść bo od rana zjadłam tylko serek wiejski !!!!!

kurde mam taką ochotę wybyć na jakieś bale że szoooooook !!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak małolata jakaś !!!!!!!!!!!!!!!!

maćku stabilny ale tylko z jednej strony, bo jak mała stanie od przodu i chce złapać za rączkę to już wózek się przewraca, muszę jej pilnować

a z tym powrotem do pracy to ja chyba bym musiała opiekunkę zatrudniać na 10 godz dziennie, bo jak mój K wróci do pracy to go w ogóle już w domu nie będzie, a ja bym musiała dojeżdżać do wro także chyba by mi się to nie kalkulowało, nie zarobiłabym na opiekunkę i dojazd, bym musiała jeszcze dokładać do tego aby się psychicznie wyluzować od dziecka

Ostatnia edycja:
alijenka - no ja ostatni raz na baletach byłam chyba z 6 lat temu (jak byłam we Wrocku), też bym SE poszła, tylko, że: koleżanek z którymi balowałyśmy juz tam nie ma, wyjechały do UK, część klubów do których chodziłyśmy juz nie ma, a część podobno "zeszła na psy".
A gdzie Ty balujesz?

katrina ja uwielbiam NOVOCAINE i tam najczęściej bywałam, ale jak się szwędaczka włączała to cały rynek i pasaż niepolda się schodziło

no to moja dziadyga pospała, pół godziny i teraz już wyje w łóżeczku wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a myślałam że chociaż do 16 pośpi i będę miała wolne

Właśnie między innymi tego lokalu nie znam, powstał chyba jak już wyjechałam tutaj, tak samo jak Lemoniada(?), a ten pasaż Niepolda, to który to?? w stronę ulicy Oławskiej?

pasaż niepolda to w stronę placu Jana Pawła II, dawny 1 maja, tam jest club garage, pub za szybą, gafa, bezsenność

a lemoniady już nie ma

no i nie wspomniałam o PRL to klub nie do pobicia, tam najczęściej kończyło się wszystkie imprezy:-):-D

katrina115 gratuluję kolejnego ząbka :growl:

Magdzai też zgrzytała zębami, tak jakby bawiła się "czymś nowym w buzi" jak przyzwyczaiła się do posiadania zębów to zgrzytanie na szczęście się skończyło więc może i u waszych dzieciaczków niedługo się to skończy.

alijenka - masz rację - Pub za Szyba znam, chodziłyśmy tam z siostrą np. na karaoke, tylko nie kojarzyłam, że ten pasaż ma taka nazwę, PRL, Jazzda, Club 54, w tym pasażu to jeszcze był chyba Metropolis, i po drugiej stronie ze dwa, w których byłyśmy. Niestety (podobno) Queenu juz nie ma - na pl. Dominikańskim,w dawnym Klubie Lekarza, ach.... wspomnienia. Człowiek był jeszcze piękny i młody (teraz "i" zostało)....

reklama
pałacyk i brawo pamiętasz ???

jazzdy nie lubię bo tam sam sponsoring jest

a Ty z Wrocka pochodzisz ??? coś kojarzę że tak ale wolę się upewnić :-D

Ostatnia edycja:
Do góry