reklama
katrina115
Potrójna Mama
Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!
Kasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...
Wiesz co - mnie na szkoleniach uczą ze jeżeli ktoś nie rozumie to nie wina ktosia tylko argumentów dobranych przez tłumaczącego.
Ale do jednego juz wczoraj doszliśmy - nie ma sensu wałkować tematu. Bo każda ze stron i tak przy swoim zostanie.
A ja Reala mam - więc spotkać się w nim mogę
MsMickey - u nas ni ma Reala.... ino Lidl, Aldi, Euro Spar i Super Valu.... i jak tu się umówić na spotkanie w realu???
ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...
ochłońmy... jesteśmy w kontakcie.
Gabi śpi już ponad 2 godziny i to na kanapie, więc za bardzo ruszyć się nie mogę, a głód do doooopy mi ucieka
edek: wstała! zmykan, bo słońce kusi!
Ostatnia edycja:
kasiekz
Fanka BB :)
człowiek wraca ze spaceru a tu tyle stron do czytania i jakaś awantura Nawet nie wiedziałam, że macie coś na FB. Ale wypowiem się jako nowa (od miesiąca na BB) nigdy nie wstąpiłabym w 'krąg bab' na FB, bo to nie na miejscu...wśród znajomych powinno mieć się tylko znajomych!
Andzia daj znać z tym mlekiem ha.
jejku pamiętałam, a teraz aż się pogubiłam co której miałam napisać
Którejś tu dziecko dalej kocha kule vtech i ta żałuje Szczerze współczuje, bo ja już miałam dość tej gadająco-śpiewającej w kółko to samo babki
Co do jeździka to już pisałam, że dostałam playskool skuter. Wkleiłam wam jego zdjęcia i napisałam recenzję Moja może za mała, ale nie odpycha się. Siada i skacze po nim, bo wtedy wygrywa wesołe melodyjki. Ogólnie ciągle przy nim urzęduje, wsiada, zsiada, pcha (ale to nie pchacz), naciska aby grał i tak w kółko. Zabawka fajna, ale droga i sama w życiu bym jej nie kupiła.
Którejś tu dziecko dalej kocha kule vtech i ta żałuje Szczerze współczuje, bo ja już miałam dość tej gadająco-śpiewającej w kółko to samo babki
Co do jeździka to już pisałam, że dostałam playskool skuter. Wkleiłam wam jego zdjęcia i napisałam recenzję Moja może za mała, ale nie odpycha się. Siada i skacze po nim, bo wtedy wygrywa wesołe melodyjki. Ogólnie ciągle przy nim urzęduje, wsiada, zsiada, pcha (ale to nie pchacz), naciska aby grał i tak w kółko. Zabawka fajna, ale droga i sama w życiu bym jej nie kupiła.
Załączniki
kifsi to ty tez z Krakowa? zapomnialam, ale fajnie przyjdz dzis koniecznie!
edek: wlasnie widzialam twojego smigajacego na fejsbuku! kurcze, to jak dzis sie spotkamy to tylko moj w wozku a wasi beda biegac naokolo!!!
edek: wlasnie widzialam twojego smigajacego na fejsbuku! kurcze, to jak dzis sie spotkamy to tylko moj w wozku a wasi beda biegac naokolo!!!
Ostatnia edycja:
Sunshine6
osz kurka - nie znam. Ale już wiem dlaczego ludzie sie cieszą na mój widok
aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....
ja caly czas walcze z moim, zeby nie kupowal, mimo, ze uwielbiam motory to strasznie sie boje ze cos mu sie na ni stanie:-sorry2:
Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne
udanego lotu :-)
Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!
gratulacje my dalej tylko jeden :-)
AVO/stokrotka- witajcie z powrotem ;-)
No i mloda juz sie wyspala ale co sie dziwic, spala dzis do 8 w takim razie sie zbieramy i jedziemy do kolezanki i jej 4 miesiecznego synka. Do pozniej :-)
kifsi
człowiek wraca ze spaceru a tu tyle stron do czytania i jakaś awantura Nawet nie wiedziałam, że macie coś na FB. Ale wypowiem się jako nowa (od miesiąca na BB) nigdy nie wstąpiłabym w 'krąg bab' na FB, bo to nie na miejscu...wśród znajomych powinno mieć się tylko znajomych!
Zobacz załącznik 551554
moje ,moje :-) i też mam jej dość , no ale co zrobić , jak potrafi nią się zająć na co najmniej pół godziny :-) ostatnio zaczął ją podnosić do góry i iść z nią , ale jeszcze za ciężka i mu wypada , jaki łomot wtedy jest :-)
kifsi to ty tez z Krakowa? zapomnialam, ale fajnie przyjdz dzis koniecznie!
:-)
zapomniałam katrina gratki
sunshine - ja nawet nie oponowałam bardzo bo to jego marzenie, no ale jakby chciał ścigacza to pewnie bym bardziej marudziła :-) a tak ma choppera , sama je lubie , a Ł się śmieje ,że pewnie złapie zajawkę i za rok na własnym śmigać będę :-) nie przyznam się mu ,ale chciałabym :-)
Ostatnia edycja:
reklama