reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...

reklama
Kasieńka nikt Cię nie wyrzucał to, tej odejsćia oznaczają jak bardzo większosci z nas nie zrozumiałyście....ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...

Wiesz co - mnie na szkoleniach uczą ze jeżeli ktoś nie rozumie to nie wina ktosia tylko argumentów dobranych przez tłumaczącego.

Ale do jednego juz wczoraj doszliśmy - nie ma sensu wałkować tematu. Bo każda ze stron i tak przy swoim zostanie.

A ja Reala mam - więc spotkać się w nim mogę :)

MsMickey - u nas ni ma Reala.... ino Lidl, Aldi, Euro Spar i Super Valu.... i jak tu się umówić na spotkanie w realu???

:-D:-D

ehhh...no nic ..narazie się poddaję- mam nadziejęIza,ze zminisz jeszcze zdanie...

ochłońmy... jesteśmy w kontakcie.

Gabi śpi już ponad 2 godziny:szok: i to na kanapie, więc za bardzo ruszyć się nie mogę, a głód do doooopy mi ucieka :baffled:

edek: wstała! zmykan, bo słońce kusi!

Ostatnia edycja:
człowiek wraca ze spaceru a tu tyle stron do czytania i jakaś awantura:D Nawet nie wiedziałam, że macie coś na FB. Ale wypowiem się jako nowa (od miesiąca na BB) nigdy nie wstąpiłabym w 'krąg bab' na FB, bo to nie na miejscu...wśród znajomych powinno mieć się tylko znajomych!

Andzia
daj znać z tym mlekiem ha.

jejku pamiętałam, a teraz aż się pogubiłam co której miałam napisać:D

Którejś tu dziecko dalej kocha kule vtech i ta żałuje:D Szczerze współczuje, bo ja już miałam dość tej gadająco-śpiewającej w kółko to samo babki:D:D

Co do jeździka to już pisałam, że dostałam playskool skuter. Wkleiłam wam jego zdjęcia i napisałam recenzję:) Moja może za mała, ale nie odpycha się. Siada i skacze po nim, bo wtedy wygrywa wesołe melodyjki. Ogólnie ciągle przy nim urzęduje, wsiada, zsiada, pcha (ale to nie pchacz), naciska aby grał i tak w kółko. Zabawka fajna, ale droga i sama w życiu bym jej nie kupiła.
playskool-skuter-z-pilka-chodzik-jezdzik-m-iext9921527.jpg

Załączniki

• playskool-skuter-z-pilka-chodzik-jezdzik-m-iext9921527.jpg
    playskool-skuter-z-pilka-chodzik-jezdzik-m-iext9921527.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 40
kifsi to ty tez z Krakowa? zapomnialam, ale fajnie :) przyjdz dzis koniecznie!

edek: wlasnie widzialam twojego smigajacego na fejsbuku! kurcze, to jak dzis sie spotkamy to tylko moj w wozku a wasi beda biegac naokolo!!!

Ostatnia edycja:
osz kurka - nie znam. Ale już wiem dlaczego ludzie sie cieszą na mój widok :)

:-D:-D:-D
aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....:realmad::no2::sad:

ja caly czas walcze z moim, zeby nie kupowal, mimo, ze uwielbiam motory to strasznie sie boje ze cos mu sie na ni stanie:-:)sorry2:

Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne :szok:

udanego lotu :-):tak:

Właśnie odkryłam, że mamy następnego ząbka (wczoraj go nie było) - czyli juz jest 8!!!

gratulacje :tak: my dalej tylko jeden :-)

AVO/stokrotka- witajcie z powrotem ;-)

No i mloda juz sie wyspala ale co sie dziwic, spala dzis do 8 :szok::-D w takim razie sie zbieramy i jedziemy do kolezanki i jej 4 miesiecznego synka. Do pozniej :-)

człowiek wraca ze spaceru a tu tyle stron do czytania i jakaś awantura:D Nawet nie wiedziałam, że macie coś na FB. Ale wypowiem się jako nowa (od miesiąca na BB) nigdy nie wstąpiłabym w 'krąg bab' na FB, bo to nie na miejscu...wśród znajomych powinno mieć się tylko znajomych!

Andzia
daj znać z tym mlekiem ha.

jejku pamiętałam, a teraz aż się pogubiłam co której miałam napisać:D

Którejś tu dziecko dalej kocha kule vtech i ta żałuje:D Szczerze współczuje, bo ja już miałam dość tej gadająco-śpiewającej w kółko to samo babki:D:D

Co do jeździka to już pisałam, że dostałam playskool skuter. Wkleiłam wam jego zdjęcia i napisałam recenzję:) Moja może za mała, ale nie odpycha się. Siada i skacze po nim, bo wtedy wygrywa wesołe melodyjki. Ogólnie ciągle przy nim urzęduje, wsiada, zsiada, pcha (ale to nie pchacz), naciska aby grał i tak w kółko. Zabawka fajna, ale droga i sama w życiu bym jej nie kupiła.
Zobacz załącznik 551554

moje ,moje :-) i też mam jej dość , no ale co zrobić , jak potrafi nią się zająć na co najmniej pół godziny :-) ostatnio zaczął ją podnosić do góry i iść z nią , ale jeszcze za ciężka i mu wypada , jaki łomot wtedy jest :-)

kifsi to ty tez z Krakowa? zapomnialam, ale fajnie :) przyjdz dzis koniecznie!

:-)

zapomniałam :zawstydzona/y:katrina gratki :)

sunshine - ja nawet nie oponowałam bardzo bo to jego marzenie, no ale jakby chciał ścigacza to pewnie bym bardziej marudziła :-) a tak ma choppera , sama je lubie , a Ł się śmieje ,że pewnie złapie zajawkę i za rok na własnym śmigać będę :-) nie przyznam się mu ,ale chciałabym :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry