reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kifsi Kasia.natka nie macie ochoty na spacerek ze mna i Josie ?? o 17 w parku bialopradnickim ??

MsMickey ja polecam PINCZOW jeziorko jakies domki nawet jakas plaza sie znajdzie duzo zieleni :) ... :) miedzy kielcami a tarnowem :) nie wiem czy to swietokrzyskie :) a jak nie tam to moze jakis odrzykon ale to raczej blizej poludnia ponizej rzeszowa :p:)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny fajnie ze stare czerwcowki wracaja nie? :tak::tak::tak:

kochane ja mam zapieprz w robocie nie moge dzis czytac. ale nadrobie obiecuje! tylko nie dzisiaj bo wybieramy sie z Kasienka i naszymi dzieciakami na wiosenny spacerek:-)

kifsi - a którą Ty byłaś na FB (napisz mi na PW)... rany julek, dlaczego ja jakoś to przeoczyłam?? :zawstydzona/y:

Dziewczyny, miłego spacerku!!!!! :-) fajno Wam!

Nic nie postanowiłam jeszcze. Szczerze to już mam dość kupowania ostatnio nic tylko muszę coś wybierać... nie to, że się skarżę, ale po prostu nie lubię robić zakupów. Np teraz szukam samochodu i jak dl amnie to masakra. Chcę go mieć aby używać a nie kręci mnie godzinne oglądanie obrazków... i jeszcze trzeba będzie pojechać w realu cos obejrzeć... właściwie real mam blisko;)

MsMickey - Nie dziwię się, że masz dość, tym bardziej jak wybieracie auto. Ja ostatnio w zasadzie dużo nie kupuję, nie szukam, bo nie mam akurat takiej potrzeby, a zabawek dla Gabi też nie chcę mieć za dużo, bo ona i tak woli piloty, butelki, okruszki i inne takie tam pierdołki. Widzę jednak, że pcha się do wstawania przy pchaczu, a że on mało stabilny to muszę go przed nią chować, jak nie mogę być przy niej. Dlatego też zastanawiam się, czy kupić jej drugi, czy nie... W nowym mieszkaniu będzie miała większą przestrzeń, więc myślę, że mogłaby go wykorzystać.

A co do nowych dziewczyn (andzia, atinka), to z całym szacunkiem do nich, ale nie znam ich jeszcze na tyle, żeby się przed nimi otwierać i pisać o całkowicie prywatnych sprawach i myślę, że im też nie byłoby łatwo nagle zacząć pisać o wszystkim w gronie nie znanych im 50-ciu bab na FB. Jesteśmy tutaj, gadamy sobie i jest ok. a co będzie dalej to się okaże.
Narazie nie aspiruje do uczestnictwa w zamknietej grupie (wiem ze trzeba zasluzyc) i jestem wdzieczna ze mnie nie wyklelyscie za "podgladanie":zawstydzona/y:
Niespodzianka powodzenia i udanego pobytu
Kasienka - dzieki
Moje okna rowniez nigdzie nie chca sie wybrac, umyc tez sie nie chca

edek: u mnie tez reala brak:-D
Msmickey - polecam roztocze, to jakies 3h od Wa-wy, niestety konkretnej miejscowki nie polecę. Mam tak blisko, że nie musialam sioe nigdzie zatrzymywac na dluzej

www.wrotaroztocza.pl
www.roztoczewita.pl

Ostatnia edycja:
Kifsi Kasia.natka nie macie ochoty na spacerek ze mna i Josie ?? o 17 w parku bialopradnickim ??

MsMickey ja polecam PINCZOW jeziorko jakies domki nawet jakas plaza sie znajdzie duzo zieleni :) ... :) miedzy kielcami a tarnowem :) nie wiem czy to swietokrzyskie :) a jak nie tam to moze jakis odrzykon ale to raczej blizej poludnia ponizej rzeszowa :p:)

a chętnie :) tylko muszę zorientować się gdzie jest parkbiałoprądnicki bo w te rejony krakofa to rzadko zaglądam :)

reklama
No dobra - trzeba dać młodemu obiadek i idziemy do sklepu po chleb i serki, a tak mi się nie chce, bo deszczydło pada... do później.

Do góry