reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

AVO - ja nie mam profilu na FB i nie bede zakładać z kilku powodów (osobistych), dziękuję za zaproszenie, ale nie skorzystam, a na BB jestem raz z większa czasem z mniejsza częstotliwością, ale cały czas.

Nispodzianka - dlatego jeśli już kupować pchaczka, to takiego, który zarazem spełnia jeszcze inne zadanie - jest autkiem, wózeczkiem, pojemniczkiem np. na klocki, bo wtedy dziecko się dłużej nim pobawi.

reklama
.

weszłam i wyświetlił mi się film pt. 10.04. pierwszy film śledczy o tragedii smoleńskiej :baffled:

rower, czy motor??

edit - ooooo już mi się wyświetlił filmik z wózko-pchaczem :-D

motor :-( ale na szczęście intruder :happy:

a co do filmiku to ufff, bo już myślałam że coś spartoliłam :-)

Kifsi hahaha kibelek to u nas bebenek ... jak niechcacy sie tam dostanie... zawsze jest na wlasnie taki wypadek zamkniety :)

no własnie u nas też jest zamknięty i słuzy za bębenek , ale nie tym razem .....

no tak drugi dzień wolny , dziecie śpi a ja na bb, jutro do pracy a okna dalej będą wrzeszczeć :zawstydzona/y:

edek:

Avo - ja przed momentem pożegnałam się z wami na fb , dla przypomnienie to ja KP-W :-) bo zrobiło mi się przykro , z waszych postów wynikało ,że macie problem z osobami mało udzielającymi się , bo tylko czytają o was i waszym życiu , a mnie naprawde ono nie interesowało . Zaznaczam tylko ,że do grupy "zwierzaków" nie należe :-) a na bb ponownie udzielam się od dwóch dni bo czas w końcu mi na to pozwolił :tak:i myślałam ,że z fb też tak bedzie :-) na fb tworzycie mega zgraną paczke, tu z resztą też tak jest i ciężko jest się " wbić "ponownie :tak:

Ostatnia edycja:
Hej gerlz:-)
G mi się buntuje czasem przed drzemką pierwszą ... nie wiem o co chodzi bo zmęczona jest, oczy małe a przycycuje, wstaje na czworaka i płacz... wrrr...

Podoba mi się ten pchacz smoby od Kasiek... tylko zastanawiam się, czy nie lepiej kupić jezdzik? A znów jezdzik nie ma tak wysuniętej rączki do trzymania się... dylematy:-)

AVO - doskonale Cię rozumiem, że nie masz czasu być i tu i tam, bo ja też na to czasu nie mam i więcej jestem tu niż byłam tam. Ale Addiena dobrze napisała wczoraj, że FB było założone tylko dlatego, żeby poznać się z nazwiska i imienia, więc rezygnacja z uczestniczenia na BB ( nie myl z wypisaniem się z BB), była świadoma, dobrowolna i spowodowała podziały. Rozumiem, że niektórym jest łatwiej pisać tam i też podobało mi się, że pytając od razu dostawało się full odpowiedzi, ale to chyba przybrało nie taki charakter, jaki miało przybrać. I jeszcze raz podkreślę, są dziewczyny, które FB mieć nie będą, bo nie chcą (i je rozumiem, bo to wielki pożeracz czasu), więc między innymi z szacunku do nich powstały zwierzaki. A że Was praktycznie nie znają, to nie ma co się dziwić, że chcą chronić swoją prywatność. Ot cały problem i naprawdę już nie potrafię inaczej tego tłumaczyć i już nie zamierzam, bo jestem tym zmęczona.
Dajmy na razie temu spokój, minie trochę czasu i zobaczymy co dalej.

A co do nowych dziewczyn (andzia, atinka), to z całym szacunkiem do nich, ale nie znam ich jeszcze na tyle, żeby się przed nimi otwierać i pisać o całkowicie prywatnych sprawach i myślę, że im też nie byłoby łatwo nagle zacząć pisać o wszystkim w gronie nie znanych im 50-ciu bab na FB. Jesteśmy tutaj, gadamy sobie i jest ok. a co będzie dalej to się okaże.

Muńka czy Twoje sny to odzwierciedlenie duszy :p???? :p Muńkano to powodzenia z planami ... moja kuzynka jest na fizjoterapii i wlasnie planuje na dziecieca isc ... a teraz tyle problemow z rozwojem ze mysle ze warto zainwestowac i w dzieci i w siebie zeby tym dzieciom pomoc

nie nie, to tylko ostatnie wydarzenia ;-)
Niestety...coraz więcej dzieci potrzebujących, a że bardzo lubię pracę z dziećmi to chcę iść głównie w tym kierunku.

Ugh zgrzytanie zebami :baffled: Ja zgrzytalam przez sen, mlody zgrzyta teraz.

Pchaczki - mamy vtech - grajacy panel sie podoba, pchac sie da, ale mlody kopie noga w kolko. Pchaczek nam juz raczej niepotrzebny - mlody sam zasuwa :sorry2: Kolejny "niezbedny" zakup - najpierw kupilam hopsalnie - siedzial kilkanascie razy moze, teraz pchaczek - uzywa od czasu do czasu.
Od razu mowie, ze nie uwazam, ze pchaczki sa zbedne - nam sie po prostu nie przydaje za bardzo, ale inne mamy sobie chwala :D

Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne :szok:

powodzenia w pakowaniu!!!!!!!!! :-) to gdzie będziesz stacjonować w PL?

Kifsi matko jak on zasuwa!!!! w szoku jestem!!!:):):):)

Ja też myślę o tym pchaczu ciągle... ;)

Podpisuję się pod nieuciekającymi oknami;)

A i kolejna sprawa wymagająca konsultacji na forum;)
Wyjazd na majówkę:)
Chcemy pojechać tak ze dwie godziny od Łodzi/Warszawy. Myślałąm o świętokszyskiem. Nasza Trójca i jeszcze jedna Trójca ;) Wymagania: cisza i spokój, widoki, miejsce na spacery. Las, drzewa. Ugotowany obiad. Macie jakieś takie miejsca? Plis help:)

Właśnie zauważyłam... czy jest jeszcze jakieś miejsce, w którym mogłabym wstawić buźkę... ;)

Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey - poszukaj czy nie ma jakiejs agroturystyki w tym rejonie.

Nie pomogę, bo nie jesten w Polsce juz kilka lat i zupełnie nie na bieżąco, a poza tym to nie moje rejony.... sorki.

Do góry