reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Alijenka no tak nowa praca = brak urlopu. Przechodziłam to z moim mężem. Ja niestety nie odkupie, bo też jadę nad Bałtyk, ale dopiero pod koniec sierpnia. Może się jeszcze uda, zależy gdzie do roboty trafi:/

Andzia no problmo:p Ja też podjadam nabiał i zero reakcji. Powiedz mi skoro wciągasz nabiał to po co ci to niedobre ha, po którym wszyscy piszą, że są zielone kupsztale. Od razu zacznij mieszać z bebilonem (jak mi pediatra poleciła) i obserwuj:)

Muńka żeby potem na mnie nie było:p Podsumowując: bardzo stabilny (jeszcze nigdy się nie przechylił), nie ucieka, bo ma blokadę kół, plastik jakiś extra porządny i wytrwały, długo posłuży, bo robi za fajną zabawkę:)

reklama
Bry z rana, tuż przed południem,

Kasieńka - Kuba zgrzyta zębami bez brania czegokolwiek do buzi, aż ciary przechodzą...

alijenka - kocham Mrzeżyno, Dźwirzyno, Kołobrzeg - mam wiele wspomnień wakacyjnych związanych z tymi miejscowościami i bardzo chętnie bym sie tam wybrała, ale.... Alinka kończy szkołę dopiero 29 czerwca i d....

Muńka - a pojazdy typu jade pchając nogami - pod wzgledem rozwoju dziecia polecasz czy nie? Zastanawiam się czy jej kupic taki wóz lub rowerek

Takie pojazdy są spoko, zwłaszcza rowerek biegowy, no ale na niego jest jeszcze za wcześnie.

Muńka tak z tego powodu no i jak znajdzie pracę to wtedy kto mu da urlop tak odrazu, my mamy zarezerwowane wczasy od 7 do 15 czerwca w Dźwirzynie

a jak chodzi to nie krzyżuje nóżek, ale wczoraj zauważyłam jak jej ściągnęłam skarpetki i ją prowadziłam to podwijała do góry paluszki, może to z powodu tego że pierwszy raz na bosaka ją po dywanie prowadziłam ??

jeśli byłby to lipiec, to w razie czego może udałoby nam się wskoczyć na to miejsce, ale mam nadzieję, że jednak uda się Wam pojechać!! &&&&
A te uniesione paluszki to pewnie od bosych nóżek. Ja też tak robię, jak na bosaka chodzę po podłodze :-)

Izunia, Ty nigdy takiego statusu nie miałaś- naprawdę wielu dziewczynom jest bardzo, bardzo przykro po twoim odejściu i bardzo chcą,żebys wróciła....ja i Iwona spać nie mogłysmy wczoraj przez to.....więc bardzo prosze wroć, ja wysle zaproszenie, a ja w zamian za to bedę tu zgaladać....

co do zwierzaków, to znasz mnie iw eisz,ze mi nie chodzi o to by czytać czyjeś sekrety, a jesli nawet to w dobrej wierze by pomóc, ale nie rozumiem tej obrony dostepu, bo sama chętnie zaprosiłabym nowe dziewczyny na FB i powiększyła grupę. Dla mnei fora zamknięte to ochrona przed ludzmi z zewnątrz i trollami jak juz pisałam:) Także przemyśl swój powrót, ja wyśle zaproszenie:) Szkoda ,że nie mozesz zobaczyć co dziewczyny pisały pod Twoim pozeganlnym postem:) Chyba,ze Magda dała Ci spojrzeć:)

ja miałam sny, że mnie ktoś szpiegował i gonił :-)
AVO, ja chcę żebyś wróciła tu z własnej woli i z chęci poznania na nowo niektórych z nas, a nie z powodu umowy ty tam, to ja tu.
I na pewno zaprosiłabyś nowe, nieznanie Ci dziewczyny na zamknięte forum?? my się z nowymi dziewczynami powoli poznajemy, coraz więcej wiemy o sobie i może przyszedłby czas, że chciałybyśmy, aby też pojawiły się na zamkniętym FB, ale nie sądzę, by któraś z Was chciała je przyjąć kompletnie ich nie znając...
A o komentarzach pod moim postem nic nie wiem. Poszłam spać i miałam troszkę dość tego całego zamieszania, ale miło, że jednak nie byłam tam "intruzem".

Hejka :)
witam w końcu ze słoneczkiem za oknem :-) ma to swoje plusy bo buziol samoistnie się śmieje , ale i mega minus - okna wołają , ba wrzeszczą umyj mnie :tak:eh trzeba to w końcu zrobić

fajne te wózki, ale ten zapp to chyba taki niewygpdny podnóżek ma dla dziecka, widziałam ostatnio koleżankę z takim wózkiem i jej 2 letni syn to nie miał gdzie nóżek położyć

znając temperament mojego dziecia to w wieku 2 lat wózek pójdzie w całkowitą odstawkę :-) zresztą wczoraj przez chwile służył jako pchacz :
10.04. - YouTube
zapp jak widać już po testach ,wczoraj byliśmy na zakupach w galerii :-) bardzo zwrotny,łatwo się manewruje no i mało miejsca zajmuje (wyjątkowo wczoraj leżał z tyłu samochodu między siedzeniami ) :-) dziś ruszamy w teren drugim:-D

Aurelka dzis nie plakala jak ja zostawilam i nawet sie usmiechala i zrobila papapapa :-:)eek: zamiast sie cieszyc to jest mi smutno, ze juz mnie nie potrzebuje :confused2: wariatka ze mnie co??? :sorry:

oj tam odrazu wariatka :tak: ja też przez pierwszy tydzień ,ze łzami w oczach zostawiałam teściowej :tak:teraz jest troszke lepiej :-D

aylin - super , bardzo twarzowa fryzurka :-) a panią z kabaretu uwielbiam :-)
josie - my mamy takiego pchacza GRAJĄCY CHODZIK PCHACZ PINGWIN GRA CHICCO PREZENT (3139306446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jest ok

pisałyście o kuli vtecha ,że poszła w odstawke , zazdroszcze bo ja już nie moge jej słuchać , a to dalej ulubiona zabawka W :)

u nas bez zmian :-) łazimy wszędzie :tak: wyciągamy wszystko,wkładamy ręce we wszystko :-) wczoraj zawędrował do łazienki , bo drzwi nie były zamknięte i znalazłam go z rękami prawie w sedesie , już sięgał do wody :-D masakra nie da się go zostawić ..

aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....:realmad::no2::sad:

Muńka żeby potem na mnie nie było:p Podsumowując: bardzo stabilny (jeszcze nigdy się nie przechylił), nie ucieka, bo ma blokadę kół, plastik jakiś extra porządny i wytrwały, długo posłuży, bo robi za fajną zabawkę:)

no właśnie gdyby był z guzikami i melodyjkami, to bym na bank nie myślała o kupnie, ale ten Wasz może służyć do wkładania różnych rzeczy i wożenia ich po domu, więc może dziecko będzie dłużej zainteresowane :-)

Kasieńka - Kuba zgrzyta zębami bez brania czegokolwiek do buzi, aż ciary przechodzą...

bbrrr....jak ja nie lubię tego odgłosu...

znając temperament mojego dziecia to w wieku 2 lat wózek pójdzie w całkowitą odstawkę :-) zresztą wczoraj przez chwile służył jako pchacz :
10.04. - YouTube

weszłam i wyświetlił mi się film pt. 10.04. pierwszy film śledczy o tragedii smoleńskiej :baffled:

aaa no i pożale się ,że od wczoraj mój Ł ma nową jednośladową miłość .....:realmad::no2::sad:

rower, czy motor??

edit - ooooo już mi się wyświetlił filmik z wózko-pchaczem :-D

Obiad prawie ready, Gabi śpi. Nie ma jak wyspanie. O wiele więcej rzeczy wtedy zrobię i mam czas na Was :-)

Ostatnia edycja:
Muńka - ja tez tego nie lubię, a najczęściej to robi jak go nakarmię i siedzi w krzesełku pół metra ode mnie... brrrr aż się włosy jeżą,

a zobaczycie co bedzie jak dzieciaki będą przez sen zgrzytać zębami, to jest jazda

Kifsi hahaha kibelek to u nas bebenek ... jak niechcacy sie tam dostanie... zawsze jest na wlasnie taki wypadek zamkniety :)

Alijenka ja bym wziela ale urlop dopiero w sierpniu

Muńka czy Twoje sny to odzwierciedlenie duszy :p???? :p Muńkano to powodzenia z planami ... moja kuzynka jest na fizjoterapii i wlasnie planuje na dziecieca isc ... a teraz tyle problemow z rozwojem ze mysle ze warto zainwestowac i w dzieci i w siebie zeby tym dzieciom pomoc

Kasiek zamorduje za tego pchacza :p nie moge przestac o nim myslec

Andzia powodzenia we wprowadzaniu mleka

Katrina moj tez zgrzyta ale zdecydowanie zgrzytanie o metal mnie bnardziej roztraja brrrr

AVO mysle ze dziewczyny na fb bardzo dokladnie napisaly dlaczego nie ...

ja miałam sny, że mnie ktoś szpiegował i gonił :-)
AVO, ja chcę żebyś wróciła tu z własnej woli i z chęci poznania na nowo niektórych z nas, a nie z powodu umowy ty tam, to ja tu.
I na pewno zaprosiłabyś nowe, nieznanie Ci dziewczyny na zamknięte forum?? my się z nowymi dziewczynami powoli poznajemy, coraz więcej wiemy o sobie i może przyszedłby czas, że chciałybyśmy, aby też pojawiły się na zamkniętym FB, ale nie sądzę, by któraś z Was chciała je przyjąć kompletnie ich nie znając...
A o komentarzach pod moim postem nic nie wiem. Poszłam spać i miałam troszkę dość tego całego zamieszania, ale miło, że jednak nie byłam tam "intruzem".

Iza, ja nie odeszłam stad- nie wypisałam sie z forum.....po prostu z dwójką dzieci jest mi łatwiej korzystac z fB, szybciej dostaję odpowiedzi, widże klarowniej, nie muszę co chwile zmieniac stron itd. Łatwiej mi sie korzytsa ze smartfona. Nowe Dziewczyny bardzo chętnie poznam, ale może skorzystają z zaproszenia na fB, bo tam neistety z przyczyn , o których wspomnialam wyzej będę zdecydowanie częściej, tu postaram się zaglądać.A co zaproszenia nowych Dziewczyn na FB, to temat był poruszony dzisiaj na FB i większosc nie miałaby nic przeciwko. Dlatego tym bardziej nie rozumiemy waszej decyzji...Dlatego wróć na FB i zaprosimy chetne forumowiczki z BB.....

reklama
Ugh zgrzytanie zebami :baffled: Ja zgrzytalam przez sen, mlody zgrzyta teraz.

Pchaczki - mamy vtech - grajacy panel sie podoba, pchac sie da, ale mlody kopie noga w kolko. Pchaczek nam juz raczej niepotrzebny - mlody sam zasuwa :sorry2: Kolejny "niezbedny" zakup - najpierw kupilam hopsalnie - siedzial kilkanascie razy moze, teraz pchaczek - uzywa od czasu do czasu.
Od razu mowie, ze nie uwazam, ze pchaczki sa zbedne - nam sie po prostu nie przydaje za bardzo, ale inne mamy sobie chwala :D

Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne :szok:

Do góry