Witajcie
Pamieta mnie ktoś jeszcze? We Wrocławiu już wiosna wiec kobitki ruszamy z dziecmi na dłuuugie spacery
pamiętamy :-) witaj znów :-)
Muńka a mam pytanie do Ciebie moja mała siada i krzyżuje nogi z przodu powiedz czy to tak może być czy nie ???
a czy te skrzyżowane nóżki są wtedy napięte, "zdeformowane" - czyli jakoś inaczej je układa, rotuje.
Witam się i ja...
Nie wiem kto tu dokąłdnie jest i kto mnie jeszcze pamięta.
Iza, ja Cię normalnie zamorduję!!!!!Z Toba czuję się zwiazazana i za chiny ludowe nie chciałam, żebys znikała z FB- po co to było.....dlatego, ze nam przykro,ze macie do nas zaufania....Wracaj........
Jak jeszcze któraś mi zrezygnuje z FB, to przysięgam znajde , dorwę i nogi z dupy powywrywam!!!!!!
Kochana AVO :-) Ty mi grozisz????
hhmm...w zasadzie nie tylko mi ;-) Ja wiem, że nie chciałaś żebym znikała, ale moja obecność tam, jest już bez sensu, bo tak czy inaczej nie udzielałabym się po tej całej aferze, a nie chcę otrzymać statusu "intruz - podglądacz". Fajnie by było mieć mimo wszystko z Tobą kontakt i miło by było, gdybyś do nas wróciła. Ja zaufanie do Ciebie mam, bo mamy kontakt, ale niektóre z nas Cię tylko pamiętają, ale już mało znają, więc stąd ten brak zaufania. No, ale o tym już pisałam i wolałabym, żeby tu taka dyskusja się nie wywiązała. Są wiadomości prywatne, więc kontakt jak najbardziej możemy mieć, poza tym przydałoby się może znów spotkać w realu - wtedy mogłybyśmy sobie dać po razie i byłoby z głowy
P.S. i nikt Cię tu nie olewa :-)
Muńka rany mamy przekichane z tymi migrenami ... uwazam ze masz fajna prace , raczej nie masz klopotow ze znalezieniem klientow co ??
a ja tez witam nowe mamusie ,.... bo sie klasa nie popisalam :| ale taki czas byl ale juz przeszedl
nienawidze @ i psm ...
wiesz....w tej pracy też jest różnie, ale raczej problemu nie ma, ale żeby być kimś, trzeba kończyć kursy, więc kupe kasy trzeba w siebie zainwestować. Ja teraz zamierzam pogłębiać wiedzę dzieciaczkową, więc sporo pracy przede mną ;-)
i też nie cierpię pms i @ !!!
Witajcie,
Munka wspolczuje migreny :-( Jak dzisiaj??
stokrotka, Tialana zagladajcie częściej ;-)
My mamy taki pchacz (Po Kubie, nie mogę narzekać) :
https://www.google.co.uk/search?q=p...sAQ&biw=768&bih=928#biv=i|1;d|OfTmPkhwfHvqwM:
Dzięki, już jest ok :-) a taki pchacz ma mój chrześniak i jesr fajny.
kasiekz - zastanawiam się, czy nie kupić Gabi drugiego pchacza, bo w zasadzie ten Wasz jest zupełnie inny i to tak, jak dwie różne zabawki :-) bo skoro piszesz, że taki stabilny to suuuuper!!!!