reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No wlasnie modle sie zeby to byly zeby i zeby sie okazalo ze za chwile przejdzie...
Update: zjadl wlasnie moja kanapke z twarozkiem pieprzem i szypiorkiem o_O i dwie rozyczki kalafiora -ostatnia rzecz jaka bym pomyslala ze zje!!!

reklama
dokładnie 2,5 TDI:D Nie zauważyłam z tymi mrozami, bo był garażowany, ale fakt - słyszałam o tym. Poza tym na szczęście nic więcej się tam nie dzieje. MsMickey tak czy siak jakbym miała sama kupować to kupiłabym Octavie ze względu na niezawodność i obszerność, a na drugim miejscu stawiam nieawaryjną Toyotę Corollę kombi.

Josie to ja tu narzekam, że moja od tygodnia nie tyka owoców pod żadną postacią, a ty masz gorszy problem.Oby zęby! Ja zaś słoiki co otworze to muszę sama zjeść, na widok łyżeczki z owocami zaczyna płakać i obracać głowę, ale za to bardzo chętnie je obiadki. U mnie na pewno nie zęby:/

Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką:D Potem spała 2,5 godz.:D

Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty

ja myślę, że to raczej zęby i musisz przeczekać ;-)

No wlasnie modle sie zeby to byly zeby i zeby sie okazalo ze za chwile przejdzie...
Update: zjadl wlasnie moja kanapke z twarozkiem pieprzem i szypiorkiem o_O i dwie rozyczki kalafiora -ostatnia rzecz jaka bym pomyslala ze zje!!!

hehehe !! maluchy lubią zaskakiwać!

Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką:D Potem spała 2,5 godz.:D

zuch dziewczyna!! :-)

Gabi dziś stanęła przy pchaczu i zrobiła dwa maleńkie kroczki !!!! oczywiście mąż ją troszkę asekurował, bo inaczej po chwili skończyłoby się łupnięciem o podłogę ;-)

Dziewczyny, lecę ogarnąć kuchnię itp. i za godzinkę jestem z Wami!!!

alijenka przegapiłam twój tartak,a to chyba mnie kwalifikuje do okulisty:-D niezłe jaja!!! mojej tesciowej piorun walnął w licznik to tez jej parę tysięcy naliczyło :) a jak już masz ten tartak to może byś sprzedała parę desek po kosztach? ;)
haha pewnie że sprzedam a nawet oddam :-):-D:-D

zdrówko kobietki piję piwko :-D:-D:-D:-D

nie wiem kiedy ja Was nadrobię :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Josie moj to sie tylko na jeden smoczek nie obrazil jak mu szly gorne jedynki ... tylko z butelki do picia wszystko dawalam nawet kleik ... jeszcze wtedy mial ta jelitowke to juz w ogole tragedia byla :)

tutaj gdzie się przeprowadziłam (takie trochę śląskie strony) to wszystko tylko "zaś" i "ino", a "we wózyku" jest na porządku dziennym:szok: i wszyscy mówią "poszlimyby" ( w ogóle jak to się pisze:laugh2:) i najgorsze jest to, że tym idzie się zarazić:angry:
A co to za strony ?
No we wózyku ja raczej nie uzywam, a zamiast poszlimyby to bym powiedziała "by my poszli" albo "poszlibymy" - no gwara śląska zobowiązuje:-D:-DAle używam jej tylko w domu -do męża, rodziców , bo do dzieci to mówimy, nie godomy:-DA na zewnątrz piękna polszczyzna:-)No może czasami jakieś "zaś" lub "ino" się przyplącze:-D:-D
MsMickey popieram Aylin : seat. Ja miałam Toledo i Altea, obydwa fajne, duże i bezawaryjne, a mielismy trochę tych aut, więc mam porównanie. Pierwszy raz mi sie zdarzyło, że było mi żal sprzedawać auta jak pozbywaliśmy się altei :-D
Josie współczuje jazdy z małym i przychodzi mi na myśl tylko ząbkowanie :crazy:
Zaza26 bo to ma być na 21.00

Ostatnia edycja:
atinka masz rację "poszlimyby" :-D "by my poszli" też często słyszę a ja mieszkam w Praszce, oleskie strony, kojarzysz?

ale ze mnie gapa, pomyliło mi się, że dżamprezza na 20 :)

reklama
A takie pytano mi chodzi po głowie do mam karmiących piersią. Co wasze szkraby jedzą na noc/przed snem? Tylko cyc, a może mm, albo kaszka? Ja mojej daję kaszkę - 180ml, żeby przespała noc, ale zastanawiam się czy to nie bezsensowne tłuczenie. Więc jak to jest u was?

Do góry