andzia1980
Fanka BB :)
Kasienka - to pewne, ale -10 to przesada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepszego! O której rozpoczyna się imprezka?Witam się i ja
Na początku chciałabym Was wszystkie i każdą z osobna ZAPROSIĆ na wieczorne uczczenie rozpoczęcia dziś przeze mnie ostatniego roku z 2-ką na przodzie
Co do spacerówek, to nie pomogę, bo nie mam kompletnie rozeznania. Czy tylko ja póki co nie planuję kupna lżejszej spacerówki??
Hehe Oby się wyjaśniło!przepraszam że Was nie nadrobię poprostu nie mam kiedy, mała teraz ciągle wisi mi na nogawce nawet spokojnie nie mogę posiedzieć przy laptopie, a jak już K jest w domu to wtedy nadrabiam w domu, albo gdzieś jeździmy załatwiać bierzące sprawy,
dziś byli Panowie z energetyki bo przyszedł mi rachunek za prąd na kwotę 4800 zł, zabrali licznik do badania i założyli nowy, w okresie 6 miesięcy niby zużyłam 8 tys kilowatów, jak pojechałam do energetyki to zgłosić to Pani zapytała czy ja mam tartak !!!!
Muńka starzejesz się więc zdrobnienie Ci już nie pasuje. Dziś będziesz Zygmuntą
No i niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy NIE zagaśnie! Nigdy NIE zagaśnie! W zdrowiu, szczęściu, pomyślności świeci coraz jaśniej! (x2)
Ja jestem z Łodzi:-):-):-) aktualnie nie mieszkam wprawdzie ale bywam co parę tygodni:-) i też lubię czasami;-)
Macku podaj nazwy bo widzisz, że dziewczyny Ci researchu zrobić nie mogą;-)
Ja oglądałam ten maxi cosi axiss i wg mnie jest ok. W sklepie ok 900 zł, w necie 700. Oprócz tej funkcji obracania jest to fotel z przedziału 9-18 (ok 4 lata) więc rozkłada się do tylu na drzemkę. Te z przedziału 9-36 tak nie mają. Dla mnie istotne bo trochę jeździmy. I to jest wg mnie istotne przy wyborze fotelika - potrzebujesz rozkładać czy niekoniecznie.
Muszę na poważnie zająć się szukaniem samochodu. Możecie mi pomoc? Ostatni kupiłam na giełdzie sam w Ł. Teraz chcę poszukać w necie najpierw...
- kombi
- paroletni
- na ropę lub gaz
- klima
- pierwsze typy: octavia, astra 3, bełkot 307, scenic.
- jakby był automat to zarabiscie
- ok 30 tys tak oceniam wstępnie.
Help?;-) może mężowie mechanicy się wypowiedzą? Który lepszy? Lub dziewczyny z zacięciem motoryzacyjnym? Phliiissss :-):-):-)
przepraszam że Was nie nadrobię poprostu nie mam kiedy, mała teraz ciągle wisi mi na nogawce nawet spokojnie nie mogę posiedzieć przy laptopie, a jak już K jest w domu to wtedy nadrabiam w domu, albo gdzieś jeździmy załatwiać bierzące sprawy,
dziś byli Panowie z energetyki bo przyszedł mi rachunek za prąd na kwotę 4800 zł, zabrali licznik do badania i założyli nowy, w okresie 6 miesięcy niby zużyłam 8 tys kilowatów, jak pojechałam do energetyki to zgłosić to Pani zapytała czy ja mam tartak !!!!
Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty