reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zygmunta, ściskam w pasie :-D:-D:-D!!!!!! I poproszę o kawałek bezy!!!!! :rofl2: plisku, plisku, plisku :rofl2::rofl2::rofl2::-D

MsMickey, tylko i wyłącznie octavia! Jezdzę 4 ostatnie lata dwoma ostatnimi modelami i tylko i wylącznie octavia! Są bezawaryjne!

Josie, niejedzenie przejdzie! Relax! Synek mojej przyjaciółki, urodzony 23.05, ostatnio przez ponad tydzień jadł TYLKO I WYŁĄCZNIE mleko...nawet banan, czy chrupek nie przeszedł...zęby...więc cierpliwości Kochana!

Alijenka, to zaszaleliscie z tymi rachunkami ;-)

Rysica dziś dołączy na imprezę??? ;-)

reklama
Wolny wieczór, aaaaaaa..... :-p

A Muńka się zawinęła i tyle się najadłyśmy tortem ;) Pewnie jej mężuś jakieś niespodzianki naszykował ;)

Kifsi hej, hej, fajnie że wpadłaś. Poważnie postarasz się już być zawsze na bieżąco? :-p Pytam, bo każda tak obiecuje i po dwóch postach znowu zonk - przerwa ;-):sorry:

Maćku z tych, które pokazałaś chyba bym wybrała chico albo quatro lili. Ale najlepiej poczytaj opinie w necie, np. tutaj: bangla.pl - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania. Czasem potrafią namieszać w głowie, ale zależy jak do tego podejdziesz ;)

Butterfly niedawno miałam podobny dylemat z fotelikami i kupiliśmy nowy maxi cosi priori. Polecam, bezpieczny, wygodny, przystępna cena. Za większą kwotę - super jest romer king, podpytaj aylin, bo kupiła. Romery to chyba teraz jedne z najbezpieczniejszych fotelików, testy mają na 4. I cieszą się dobrą opinią rodziców. Niestety cena raczej z górnej półki. No i zdecydowanie nowy, używany tylko od zaufanych osób (tak mi dziewczyny podpowiedziały, bo też o to pytałam :-p i tak zrobiłam, kupiłam nowy, bo nikt ze znajomych nie sprzedawał)

Dziewczyny !! jestem jestem!!!! u nas już:

DSC_0415.jpg (drineczki Cuba libre), która chętna na taki????

Jak widzicie w tle Wy :-)

Zaraz torta kroję - ustawiać się w kolejce :-) i proszę mi tu pisać, jaki drin dla której

Załączniki

• DSC_0415.jpg
    DSC_0415.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 50
Jezdem z piwkiem w ręku! A raczej już pustą szklanką :-(

Jestem z siebie dumna - w końcu się zmotywowałam i poszłąm na zumbę :-)

Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty
Oby mu szybko przeszło! :tak:

Moja nie chce pić mleka po południu, więc chyba z niego zrezygnujemy na rzecz kanapki z parówką ;-)

A tak a propo słoiczków - w Stokrotce jest promocja "3 dereki bobovita w cenie 2". I dzisiaj spotkałam kobietę, która miała PÓŁ koszyka tych deserków. A właściwie wózka - bo tak to się nazywa, nie?
Muńka ja się pytam gdzie to ciasto? czekam i czekam ...
... a ja na drina :dry:

A co to za strony ?
No we wózyku ja raczej nie uzywam, a zamiast poszlimyby to bym powiedziała "by my poszli" albo "poszlibymy" - no gwara śląska zobowiązuje:-D:-DAle używam jej tylko w domu -do męża, rodziców , bo do dzieci to mówimy, nie godomy:-DA na zewnątrz piękna polszczyzna:-)No może czasami jakieś "zaś" lub "ino" się przyplącze:-D:-D
W naszych stronach "ino" też często gości. Najbardziej mnie drażni, jak polonoistaka, z którą pracuję tak mówi :eek:
Mój tata jest ciekawym przypadkiem. Mianowice na codzień mówi "normalnie", tzn poprawnie. Natomiast jak dzwoni do kogoś ze swojej rodziny, kto mieszka na wsi to rozmawia po wiejsku ;-)

Muńka no na reszcie :-D to dawaj to "ciasto" - ja poproszę jabłecznik, czyli Żubróweczkę z sokiem jabłkowym:-D

aaaaaa i zapomniałam się pochwalić, że po tych wszystkich mękach w końcu i na reszcie pojawiła nam się ostra krecha a miejscu czekającym na górną lewą jedynkę:-D i dwójka tez juz napiera obok:tak:

Maćku z tych, które pokazałaś chyba bym wybrała chico albo quatro lili. Ale najlepiej poczytaj opinie w necie, np. tutaj: bangla.pl - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania. Czasem potrafią namieszać w głowie, ale zależy jak do tego podejdziesz ;)
Czytałam już co nieco i w sumie wszystkie mają dobre opinie. Pytam Was, bo Wam bardziej ufam (ufu, ufu ;-))

Dziewczyny !! jestem jestem!!!!

Zaraz torta kroję - ustawiać się w kolejce :-) i proszę mi tu pisać, jaki drin dla której
Ja tam wybredna nie jestem. Wypije wszystko co zaproponujesz ;-)

reklama
Do góry