reklama
Dzięki:-)
Sunshine6
Fanka BB :)
Pe dostal emergancy call jak byl w pracy i wlasnie dzwonil, ze mooozeee bedzie na 1 w nocy z powrotem a jutro na rano spowrotem do pracy
Ide mu kanapki na jutro przygotowac
MsMickey- co do samochodu to ja jezdze Renault Megan w diesel i jestem mega zadowolona, bagaznik duzy miesci sie wozek i zakupy
Josie- a moze janek juz nie chce lyzeczka byc karmiony i woli sam jesc
no pieknie i nic sie nie zaksztusila?
Munka- to ja poprosze to co ostatnio czyli Martini Rosso z sokiem jakbkowym :-) aaa i fajnie u Ciebie
Dziewczyny dzis mnie mloda na maksa przestraszyla przez pol dnia, z przerwami leciala jej krew z noska :-( przez 12 jak wyciagalam gilaski to byla niteczka krwi a potem jak jej polecialo to nie wiedzialam co robic, bylam akurat na playgrupie i poszlam do pielegniarki ale kazala obserwowac teraz juz sie uspokoilo ale co sie wystraszylam to moje
Ide mu kanapki na jutro przygotowac
MsMickey- co do samochodu to ja jezdze Renault Megan w diesel i jestem mega zadowolona, bagaznik duzy miesci sie wozek i zakupy
Josie- a moze janek juz nie chce lyzeczka byc karmiony i woli sam jesc
Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką Potem spała 2,5 godz.
no pieknie i nic sie nie zaksztusila?
Munka- to ja poprosze to co ostatnio czyli Martini Rosso z sokiem jakbkowym :-) aaa i fajnie u Ciebie
Dziewczyny dzis mnie mloda na maksa przestraszyla przez pol dnia, z przerwami leciala jej krew z noska :-( przez 12 jak wyciagalam gilaski to byla niteczka krwi a potem jak jej polecialo to nie wiedzialam co robic, bylam akurat na playgrupie i poszlam do pielegniarki ale kazala obserwowac teraz juz sie uspokoilo ale co sie wystraszylam to moje
Niespodzianka
Josie oby szybko przeszlo. Moze banana do obiadkow dodaj Kurczak z bananem Mniamiii
Zaza gartuluje zebolka
Munka Tobie gratuluje postepow z pchaczkiem - piekny prezent na urodzinki
Sunshine a nie uderzyla sie w nic? Wspolczuje strachu.
No i melduje sie na dzampreze:
Moze zaczne :
Niech jej gwiazdka pomyslnosciiii, nigdyyyy nieee zagasnieee! A ktooo z nami nie wypije niech pod stolem zasnie
Niesmialo poprosze o dolewke Jacka
Zaza gartuluje zebolka
Munka Tobie gratuluje postepow z pchaczkiem - piekny prezent na urodzinki
Sunshine a nie uderzyla sie w nic? Wspolczuje strachu.
No i melduje sie na dzampreze:
Moze zaczne :
Niech jej gwiazdka pomyslnosciiii, nigdyyyy nieee zagasnieee! A ktooo z nami nie wypije niech pod stolem zasnie
Niesmialo poprosze o dolewke Jacka
Iwon
Lipcowe Mamy '05
No i będzie karny
Maćku mamy po prostu maxi cosi priori, wiem że jest jeszcze maxi cosi priori xp. My mamy ten (czarny)
Maxi Cosi Priori
Maćku mamy po prostu maxi cosi priori, wiem że jest jeszcze maxi cosi priori xp. My mamy ten (czarny)
Maxi Cosi Priori
reklama
zaza26
bawcie się dobrze, ja uciekam, wypiłam drina na szybko i ścięło mnie z nóg a tak serio to jutro na 7 do roboty, a przeczuwam katastrofę w nocy
Sunshine o mamuniu nie zazdroszczę i strasznie współczuję! a powiedziała coś więcej ta pielęgniarka? dlaczego tak się porobiło?
Sunshine o mamuniu nie zazdroszczę i strasznie współczuję! a powiedziała coś więcej ta pielęgniarka? dlaczego tak się porobiło?