reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Maćku - oj to skoro ja mam wybrać, to mój ulubiony Cuba Libre, który też piję ;-)

proszę!

cuba_libre.jpg

Załączniki

• cuba_libre.jpg
    cuba_libre.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Muńka, mmmmmm, jakie klimaty :cool2: Super fotka, to mężuś tak ładnie przygotował? ;-)
Ja poproszę lampkę czerwonego wina z Toskanii albo martini bianco z oliwką i lodem :-p

Maćku no to w takim razie brałabym to quatro lili :cool2:

Pe dostal emergancy call jak byl w pracy i wlasnie dzwonil, ze mooozeee bedzie na 1 w nocy z powrotem a jutro na rano spowrotem do pracy :crazy:
Ide mu kanapki na jutro przygotowac :tak:

MsMickey-
co do samochodu to ja jezdze Renault Megan w diesel i jestem mega zadowolona, bagaznik duzy miesci sie wozek i zakupy :tak:
Josie- a moze janek juz nie chce lyzeczka byc karmiony i woli sam jesc :eek:

Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką:D Potem spała 2,5 godz.:D

no pieknie :tak: i nic sie nie zaksztusila?

Munka- to ja poprosze to co ostatnio czyli Martini Rosso z sokiem jakbkowym :-) aaa i fajnie u Ciebie :-D

Dziewczyny dzis mnie mloda na maksa przestraszyla przez pol dnia, z przerwami leciala jej krew z noska :-( przez 12 jak wyciagalam gilaski to byla niteczka krwi a potem jak jej polecialo to nie wiedzialam co robic, bylam akurat na playgrupie i poszlam do pielegniarki ale kazala obserwowac teraz juz sie uspokoilo ale co sie wystraszylam to moje :confused2::zawstydzona/y:

Josie oby szybko przeszlo. Moze banana do obiadkow dodaj ;) Kurczak z bananem :D Mniamiii

Zaza gartuluje zebolka :)

Munka Tobie gratuluje postepow z pchaczkiem - piekny prezent na urodzinki :)

Sunshine a nie uderzyla sie w nic? Wspolczuje strachu.

No i melduje sie na dzampreze:

Moze zaczne :

Niech jej gwiazdka pomyslnosciiii, nigdyyyy nieee zagasnieee! A ktooo z nami nie wypije niech pod stolem zasnie :D

Niesmialo poprosze o dolewke Jacka :D

Maćku tak patrzę jeszcze raz i to chicco też fajowe, ale ja mam słabość do tych wózków ;-) Tak więc chicco albo lili :)

reklama
bawcie się dobrze, ja uciekam, wypiłam drina na szybko i ścięło mnie z nóg:-D a tak serio to jutro na 7 do roboty, a przeczuwam katastrofę w nocy :(

Sunshine o mamuniu:szok: nie zazdroszczę i strasznie współczuję! a powiedziała coś więcej ta pielęgniarka? dlaczego tak się porobiło?

Do góry