reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam się i ja :-D

Na początku chciałabym Was wszystkie i każdą z osobna ZAPROSIĆ na wieczorne uczczenie rozpoczęcia dziś przeze mnie ostatniego roku z 2-ką na przodzie :-D:-D Bedą:

Zobacz załącznik 550929

oraz najpyszniejszejszy i najsłodszy tort pod słońcem:

Zobacz załącznik 550930 (tak, tym opychamy się na warszawskich spotkaniach ;-))
łaaaaaa a odchudzac sie miałam....

Sto lat sto lat :)

Aylin oj bardzo niedobrze! myślę, że wywieznienie małej do babci to dobre wyjście, ale może męża wyeskmitować do jego mamusi ;)
sam to zaproponował - ale u jego mamy jest chłodno to raz, a dwa - nie usiedzi w domu tylko bedzie do pieca latał itp - wiec moze się gorzej załatwić. A do poniedziałku MUSI wyzdrowieć bo do MsMickey i Muńki jade :)

Muszę na poważnie zająć się szukaniem samochodu. Możecie mi pomoc? Ostatni kupiłam na giełdzie sam w Ł. Teraz chcę poszukać w necie najpierw...
- kombi
- paroletni
- na ropę lub gaz
- klima
- pierwsze typy: octavia, astra 3, bełkot 307, scenic.
- jakby był automat to zarabiscie
- ok 30 tys tak oceniam wstępnie.

Help?;-) może mężowie mechanicy się wypowiedzą? Który lepszy? Lub dziewczyny z zacięciem motoryzacyjnym? Phliiissss :-):-):-)

SEAT :)

reklama
MsMickey w trące się jeszcze. Octavia jest w środku bardzo obszerna i ma wielki bagażnik. Mój M sam już chciał taki kupować, ale dostaliśmy od rodziców ich Audi. Także faktycznie octavia jest super pod każdym względem.

MsMickey moj wprawdzie mechnikiem nie jest, ale w czesciach siedzi. Wiec napewno odradzilby 307 i scenica bo bardzo awaryjne. Octavia prawdopodobie super - sasiad mial (jest mechanikiem), zamienil na mercedesa w kombi i zaluje. Z tego co wiem to rozglada sie za jakas skoda.
Kasiek my mamy audi a6 i niestety szalu nie ma (albo my nie mamy szczęscia do samochodów):-(

Hej babki ;)

Wpadam jak po ogień - M. chory (na zwolnieniu), w pracy nadal bajzel, dzieć ząbkuje, więc generalnie Aaaaaaaaaaa :angry:

Sorrki, że nie wszystkim odpowiem, tak na szybko:

Muńka

Zobacz załącznik 550978

Zobacz załącznik 550979

Zaza, aylin
nic nie kumacie, chciałam tym pytaniem o gazelę zbić z tropu męża aylin (że niby nic nie wygadałam). Przecież podczytuje :-p;-);-);-)

Atinka u nas póki co między braćmi kwitnie miłość ;) Mam nadzieję, że tak zostanie. Starszak się sprawdza i jest troskliwy, dużo pomaga. A bąbel go uwielbia i dużo śmieje do niego :)

MsMickey moj tylko potwierdzil wczesniejsze wypowiedzi octavia, a ja jesli chodzi o czesci moge powiedziec ze jest tani w utrzymaniu bo czesci sa dosc tanie do grupy vw ... czasem zdarza sie jakas rzecz ktora jest drozsza ale ogolnie rzecz biorac jest to dosc tani samochod w utrzymaniu .

ale jak to0 bywa ze wszystkimi samochodami ... zdarzaja sie wpadki nawet w tych nieawaryjnych i tych najfajniejszych ... jedyna rada ocena mechanika przed zakupem ale nie takiego ktory bedzie polecony przez sprzedajacego tylko mechanika ktory jest albo w ogole bezstronny ... albo jakis Wasz ... tak zeby ocenil realnie

ja pracujac na Warsztacie mialam takie fenomeny ze samochody sprawdzane niby przy zakupie przez mechanika poleconego przez komis okazywaly sie kompletnymi zlomami ... byl i taki co po powodzi gosc wlozyl w niego pozniej ok 15000 a myslal ze zlapal Boga za nogi ...

Ostatnia edycja:
Zaza Twoj maz jest mechanikiem ??]
z zawodu, teraz sobie spawa konstrukcje, ale co rusz ktoś go prosi wymianę tego czy owego ;)

sam to zaproponował - ale u jego mamy jest chłodno to raz, a dwa - nie usiedzi w domu tylko bedzie do pieca latał itp - wiec moze się gorzej załatwić. A do poniedziałku MUSI wyzdrowieć bo do MsMickey i Muńki jade :)
a to rzeczywiście MUSI sie wykurować ;)

Kasiek my mamy audi a6 i niestety szalu nie ma (albo my nie mamy szczęscia do samochodów):-(
niech zgadnę silnik 2,5 TDi?

Wpadam jak po ogień - M. chory (na zwolnieniu), w pracy nadal bajzel, dzieć ząbkuje, więc generalnie Aaaaaaaaaaa :angry:
przesyłam mnóstwo dobrej energii!!!!!!!!!!!!

Zaza widze ze Ty tez zajawiona na samochody :p moj jest mechanikiem

Andzia jesli macie 2,5 to Zaza ma racje 2,5 tdiw audicach i passatach .... bleeee :D choc jeszcze zalezy ktory to silnik :)

Ostatnia edycja:
Zaza, Kasienka - 1,9 w dieslu. Moj m wymienil wszystko co sie dało a i takl problem z odpaleniem przy -10. A prosilam zeby nie kupowal diesla. Ale poza tym samochod spoko, no moze troche za dlugi jak dla mnie.;-)

Iwon duzo sily

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia no coz diesle maja to do siebie ze nie lubia niskich temperatur ...a to powinniscie sie cieszyc ze na 2,5 nie trafiliscie bo tam problemy duzo wieksze niz z odpalaniem

Do góry