reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka sto lat !!!

spoznione sto lat dla 10 miesiaczniakow .... !!!

u nas pransko w vizirze plyn do plukania nasz ... tylko ze Nikos nigdy nie mial zadnych klopotow z alergiami ... zmienilismy przed pol roczkiem chyba

a dzisiaj przespal mlody caaaala noc ... szoooook :D a i tak nie jestem wyspana szczegolnie a poszlam spac kolo 21:30 zaraz po nim

a dla mezow to trzeba by bylo wymyslec jakas kare za glupie pomysly zabaw dla dzieci

reklama
Maćku ja bym ten ostatni brała, tak z wyglądu, bo żadnego niekojarzę...

Ktos w ogole jest z Ldz lub okolic?
ja nie, ale większość zycia mieszkałam w Sieradzu, ale pewnie nie kojarzysz tej mieściny... a licencjat robiłam na łodzkiej polibudzie :) i Łódź lubię na przekór innym;-)

Aylin oj bardzo niedobrze! myślę, że wywieznienie małej do babci to dobre wyjście, ale może męża wyeskmitować do jego mamusi ;)

Muńka STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na imprezkę się wpraszam :)

Witam się i ja :-D

no to mamy kolejną "zaś" dziewczynę :-) alijenka też pisze "zaś" ;-)
tutaj gdzie się przeprowadziłam (takie trochę śląskie strony) to wszystko tylko "zaś" i "ino", a "we wózyku" jest na porządku dziennym:szok: i wszyscy mówią "poszlimyby" ( w ogóle jak to się pisze:laugh2:) i najgorsze jest to, że tym idzie się zarazić:angry:

Munka - sto lat i oczywiscie na torcik wpadne chetnie, bo na % jeszcze nie moge:-(

Sunshine - moj tez kilka razy mial pretensje, ze zamiast z nim pogadac to Was podczytuje, ale woli ze mna nie zadzierac, bo ja to złośliwiec jestem.

Moj M to troche nadopiekunczy jest w stosunku do mlodego, zreszta ja tez. Ze starszym miałam wiecej luzu, nie skakałam tak przy nim. No i efekty widac - zostawic go na chwile nie moge, a jak sie chocby leciutko uderzy to ryk okropny.

Kasiek u mnie tez owocki ostatnio bleeee

Muńka starzejesz się więc zdrobnienie Ci już nie pasuje. Dziś będziesz Zygmuntą:p

No i niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy NIE zagaśnie! Nigdy NIE zagaśnie! W zdrowiu, szczęściu, pomyślności świeci coraz jaśniej! (x2) :p:p:p

Ja jestem z Łodzi:-):-):-) aktualnie nie mieszkam wprawdzie ale bywam co parę tygodni:-) i też lubię czasami;-)

Macku podaj nazwy bo widzisz, że dziewczyny Ci researchu zrobić nie mogą;-)

Ja oglądałam ten maxi cosi axiss i wg mnie jest ok. W sklepie ok 900 zł, w necie 700. Oprócz tej funkcji obracania jest to fotel z przedziału 9-18 (ok 4 lata) więc rozkłada się do tylu na drzemkę. Te z przedziału 9-36 tak nie mają. Dla mnie istotne bo trochę jeździmy. I to jest wg mnie istotne przy wyborze fotelika - potrzebujesz rozkładać czy niekoniecznie.

Muszę na poważnie zająć się szukaniem samochodu. Możecie mi pomoc? Ostatni kupiłam na giełdzie sam w Ł. Teraz chcę poszukać w necie najpierw...
- kombi
- paroletni
- na ropę lub gaz
- klima
- pierwsze typy: octavia, astra 3, bełkot 307, scenic.
- jakby był automat to zarabiscie
- ok 30 tys tak oceniam wstępnie.

Help?;-) może mężowie mechanicy się wypowiedzą? Który lepszy? Lub dziewczyny z zacięciem motoryzacyjnym? Phliiissss :-):-):-)

My po godzinnym spacerze. Zero słońca i wieje, ale na szczęście nic nie pada i 5C na plusie.

Andzia
właśnie masz super męża, bo mój też ględzi co ja widzę w tych forach, że nie mogę się od nich oderwać! :D To widzę, że nie tylko ja mam problem owockowy:) Jak zaczęłam wprowadzać w 5 mies. owoce to wszystko wypluwała i dopiero odkryłam śliwki suszone - tylko to uznaje:)

Muńka jak wrzucę do kaszki to nie chce jej jeść. Kaszka musi być bez owoców, bezsmakowa:( Działają tylko śliwki suszone. Zaproszenie na imprezę przyjęte - GRATULACJE!!!

Kifsi gratuluję 8 zębów! My mamy aż 6:) No i gratuluje chodzenia!!!

Sunshine zapomniałam, że ty nie w PL co do królika. Dobrze, że jest w słoiczkach:) Z dynią najlepszy wg mojej Polki. Co do owoców to nawet banan do rączki nie działa:(

Ostatnia edycja:
Kasiek- Mati jadl chetnie owoce (dziwilo mnie to bo Adi wogole ich nie tykal), moze oprocz banana, pzedwczoraj odmowil zupelnie. Mam nadzieje, ze przaz gardlo, bo obecnie chory.

Mati ma tylko dwa zabki i kolejnych "nie widu ni slychu". Starszemu tez wolno wychodzily, za to teraz piekne i zdrowe.:-)

Muszę na poważnie zająć się szukaniem samochodu. Możecie mi pomoc? Ostatni kupiłam na giełdzie sam w Ł. Teraz chcę poszukać w necie najpierw...
- kombi
- paroletni
- na ropę lub gaz
- klima

Help?;-) może mężowie mechanicy się wypowiedzą? Który lepszy? Lub dziewczyny z zacięciem motoryzacyjnym? Phliiissss :-):-):-)

czuję się uopwazniona bo D machanik :) Scenica na pewno by odradził, a polecił Skodę, Astra mu się podoba, ale ma awersję do Opli ;) na pewno poleciłby Audi trochę strasze, ale lepsze ;) ja zresztą też, dla mnie te samochody to bomba, ale wiadomo trzeba trochę starszego kupić niż inne modele w tej cenie :(

proszę :)
http://allegro.pl/listing/listing.p...ice_enabled=1&price_to=30000&a_enum[199][1]=1

Ostatnia edycja:
heja

Pierwsze co Muńka
W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości.

- kombi
- paroletni
- na ropę lub gaz
- klima
ja bym proponowała octavie na gaz choć na ropę też jest ok bo mało pali

Butterfly my mamy romera king plus i jesteśmy zadowoleni :-)

przepraszam że Was nie nadrobię poprostu nie mam kiedy, mała teraz ciągle wisi mi na nogawce nawet spokojnie nie mogę posiedzieć przy laptopie, a jak już K jest w domu to wtedy nadrabiam w domu, albo gdzieś jeździmy załatwiać bierzące sprawy,
dziś byli Panowie z energetyki bo przyszedł mi rachunek za prąd na kwotę 4800 zł, zabrali licznik do badania i założyli nowy, w okresie 6 miesięcy niby zużyłam 8 tys kilowatów, jak pojechałam do energetyki to zgłosić to Pani zapytała czy ja mam tartak !!!!

aaaaa i witam nowe dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
czuję się uopwazniona bo D machanik :) Scenica na pewno by odradził, a polecił Skodę, Astra mu się podoba, ale ma awersję do Opli ;) na pewno poleciłby Audi trochę strasze, ale lepsze ;) ja zresztą też, dla mnie te samochody to bomba, ale wiadomo trzeba trochę starszego kupić niż inne modele w tej cenie :(

MsMickey mój ostatnio 3 miesiące szukał auta więc jestem trochę w temacie. Proponuję jak Zaza starszy model Audi kombi, bo auto nie do zajechania, piękna blacharka na 'wieki' i w ogóle same zalety. Jeśli jednak szukasz z modeli wymienionych to mój M zachwalał Octavie. Ma jego przyjaciel i bardzo sobie chwali. Scenica odradzam...moja ciotka dostała od swojego M i po 2 miesiącach sprzedali (kupa złomu, wiecznie coś się psuło).

reklama
Do góry