zaza26
Fanka BB :)
heloł
Sergiusz znowu się przesikał :/ chyba kupię mu te pampersy 4+ do spania
hahahaha ale masz sklerozę sama jej gazelę sprzedalaś, a teraz zpytasz co to?
mlodak ja wstałam chwilkę później! fajnie, że Szymek zaczął pić mleczko znowu
Sergiusz znowu się przesikał :/ chyba kupię mu te pampersy 4+ do spania
taki stosunek do pracy to ja mam co poniedzialekDziś w pracy zachowywałam się jak prawdziwy leser za co będę zapewne płacić do końca tygodnia albo i dłużej ale miałam dziś całkowicie seksualny stosunek do pracy i nic się z tym nie dało zrobić
Co do znalezisk naszych dzieci- mój ostatnio znalazł na kaloryferze suchą kromkę chleba (nie umiem wyrzucić chleba to odkładam dla wron i wróbelków), siedział koło tego kaloryfera jadł ten chleb i płakał w niebo głosy bo go kuł w podniebienie i dziąsła ale nie przestawał go rzuć, a matka co robiła? leżała ze śmiechu na podłodze
fajowo!!! S tez gada jakby w swoim języku i też go naśladuję, więc bardzo mnie cieszy, że nie jestem sam, bo myślałam, że nienormalna jestem ;-) ale jest nas dwie ;-)Moja Gabi zaczyna tak śmiesznie gadać. Pisałam już, że czasem mam wrażenie jakby zdaniami mówiła, ale w innym języku no bosko to brzmi!! Po kąpieli wychodziło jej coś w stylu: Bozie bozie bje bozie I najfajniejsze jest to, że zaczynam wtedy podobnie do niej mówić i tak sobie "rozmawiamy".
Aylin co to gazela?
hahahaha ale masz sklerozę sama jej gazelę sprzedalaś, a teraz zpytasz co to?
mlodak ja wstałam chwilkę później! fajnie, że Szymek zaczął pić mleczko znowu