reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

My właśnie ze spaceru wróciliśmy. Pogoda super. Zaraz młodemu zupke zapodam.

Aylin sto lat dla Martynki i współczuję nocki.

Josie sto lat dla Jasia.

Rysica trzym się. Myślami z Tobą jestem.

Ostatnio brak mi weny na pisanie ale czytam regularnie.

Atinka ja teżCiebie pamietam, pewnie przez imię Twego synka :)

Szymuś znów wczoraj zaliczył fryzjera-
DSC_0416.jpg

Załączniki

• DSC_0416.jpg
    DSC_0416.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Idąc śładem atinki postanowiłam się ujawnić. Podglądam Was od listopada 2011:sorry2::zawstydzona/y:. Wolę raczej słuchać niż mówić, może dlatego tyle czasu zajęlo mi odezwanie się na forum. Zaraz napiszę coś o sobie w odpowiednim wątku (mam nadzieję, że nie będą to moje pierwsze i ostatnie posty):-D

dzien dobry

munka mamy taka sama chusteczke w gwiazdki juz chyba od pol roku :) oraz dwie inne z kappahl, sprawdzaja sie super, a jak sie slinil czy jak mial body ze zbyt duzym dekoltem to mu zakladalam i w domu :)
a teraz kupilam trzy kolejne w tchibo, ale wieksze i wiazane, mozna tez na glowke zalozyc :)

oooo, a jak byłam jakiś czas temu w Kappahl, to ich nie było :-)

powodzenia w pertraktacjach!! oby poszły po Twojej myśli ;-)

Muńka nie daj sie ... jak masz oplacony kwiecien to czemy masz sie wyprowadzic 28??

przychodzi do nas 15-tego to z nią pogadamy. Jest spoko babką więc nie powinna problemu robić. Myślę, że będziemy się starać jednak przenieść jak najszybciej.

Właśnie zaczęłam pakować książki - ja wkładam, G wyjmuje :-D
Chyba skorzystam z pomocy szwagierki, która zapowiedziała, że może po pracy przychodzić do Gabi, żebym mogła nas pakować.

Idąc śładem atinki postanowiłam się ujawnić. Podglądam Was od listopada 2011:sorry2::zawstydzona/y:. Wolę raczej słuchać niż mówić, może dlatego tyle czasu zajęlo mi odezwanie się na forum. Zaraz napiszę coś o sobie w odpowiednim wątku (mam nadzieję, że nie będą to moje pierwsze i ostatnie posty):-D

nnnooo proszę :-) hej, hej !!!

Cała reszta nieujawnionych czytających!! odezwijcie się !!!!! :-D

Muńka u nas we Wrocku są te chustki w Kaaphalu.

Andzia kolejna, która podglądała. Ja też jestem tu od niedawna i czuje się jakbym wszystkie dziewczyny znała:) To forum jest wspaniałe, a czerwcówek the best!

Najlepszego dla 10-miesięczniaków!!!

Właśnie wróciłam z 2,5 godz pobytu na dworze. A to trochę moda 'sama' chodziła (za ręce psa goniła), a to kaczki karmiłyśmy, psu patyka rzucałyśmy, koniom zdjęcia robiłyśmy i w końcu na zupkę wróciłyśmy, ale coś młodej średnio smakowała (chyba za dużo pietruszki wrzuciłam, a ona średnio lubi:p)

kasiekz - w Wawie już też są ;-)

A ja gotuję zupę dla młodej i wyjdziemy pospacerować dopiero jak zjemy, a słoneczko kusi kusi!!!

Witaj i dołączaj śmiało.

Muńka to powodzenia w pakowaniu. U mnie tak wygląda sprzątanie zabawek :)))))

Dzięki za przyjęcie.
Zbyt wylewna to ja nie jestem (chyba, że za dużo wypiję ), ale mam nadzieję, że tak jak Kasiek, szybko się wdrożę.
U nas też piękne słońce, ale ja w pracy, młody chory, więc na spacer nie pójdziemy.
Aylin z takim zapałem jak ja to pewnie nie wiele. Mój M się śmieje, że ja nie zasnę dopóki nie sprawdzę co u Was. Nie raz już groził, że mnie zdemaskuje przed Wami.;-) To się chłopak zdziwi, jak sie dowie, że sama to zrobiłam. :szok:

Dzięki za przyjęcie.
Zbyt wylewna to ja nie jestem (chyba, że za dużo wypiję ), ale mam nadzieję, że tak jak Kasiek, szybko się wdrożę.
U nas też piękne słońce, ale ja w pracy, młody chory, więc na spacer nie pójdziemy.
Aylin z takim zapałem jak ja to pewnie nie wiele. Mój M się śmieje, że ja nie zasnę dopóki nie sprawdzę co u Was. Nie raz już groził, że mnie zdemaskuje przed Wami.;-) To się chłopak zdziwi, jak sie dowie, że sama to zrobiłam. :szok:

Witaj i trzeba bylo wczesniej sie odezwac :-p nie gryziemy :-D Niooo jestem ciekawa reakcji meza:-p
:-D

A swoja droga to takie dziwne odkryc,ze ktos nas podczytuje z ukrycie, bo jak sie tak pisze to sie o tym nie mysli, ze ktos inny moze to wlasnie czytac :sorry2:

Josie- powodzenia w pertraktacjach, moze sie chlopak ogarnie :-D oby tak bylo &&&&&&&&&
Munka- powodzenia w pakowaniu a G Ci pomaga na swoj sposob :tak:

reklama
Sunshine - hehe ja sie zastanawiam czy koleżanka mnie nie podczytuje - bo jej forum pokazałam - ale twierdzi ze jeszcze nie opanowała co i jak :) W razie czego pozdrawiam mame Zosi :p

Dziewczyny - dopadłam królika w wersji eko. No i mam dwa kg go - dajcie jakieś inspiracje dla dziecia. Bo ja go nie tkne. Mój T. skutecznie mi go obrzydził (rozmowa przy obiedzie o uszkach i różowych noskach). Dzieciowi jeszcze dam puki nie kojarzy ze to fajne zwierzątko ....

Do góry