reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zaza - no coś Ty, nic się nie poprawiło, mam info na bieżąco :p niestety jest coraz gorzej! chociaż jutrzejszy dzień będzie lajtowy, bo pewnie zanim mi podłączą komputer, zanim mi podłączą telefon, to będzie 10 albo 11 :p bo chyba na 9 przychodzi spec do IT, zanim mi zresetują hasło ;P no a później zaległe szkolenia on-line, które się nagromadziły podczas mojej nieobecności...
ale mam stresa coraz większego...

Muńka - a to się nie nazywa bandamka, taka chustka? tylko ta jest malutka, ale chyba moja mama ją tak nazywa

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba jednak akcja zeby, tzn da druga gorna jedynka ktora niby si przebila ale tylko kropeczka jest od tygodnia no i teraz patrze ze cale dziaslo nad nia jest czerwone... Nic nie je lyzeczka od wczoraj. Tylko mleko by pil...

No i widzisz ja durna cały dzień się dziś zastanawiam, co mój taki sfochowany na jedzenie i tylko cyc i cyc, a przy kąpieli wyszło, że cichaczem kolejny ząb wyszedł... Gratuluję Jasiowi ząbka:tak:

Kasiek- proszę o info na temat tych butków co kupiłaś- namiar na sklep lub sprzedawcę potrzebny koniecznie bo jestem na etapie kupna butów KJ.

Rysica-
tulaski będzie dobrze nie łam się:tak:

Moje drogie za 3 tygodnie robię IMPREZĘ URODZINOWĄ dla KJ :tak::tak:

ALe ten czas zapyzia...

Hejka!!

My dziś byliśmy na USG nereczek Gabi i wsio oki, bez zmian. Miedniczka nadal lekko powiększona, ale raczej na 100% to taka jej uroda. Zobaczymy co powie jeszcze nefrolog na wizycie, ale coś czuję, że mimo wszystko będzie chciał nas wysłać na cystografię (oby nie).
Supcio! :tak:
tak szuka pracy z tym u niego nie problem ale problem z tym że zmieniły się przepisy i aby mógł być kierowcą zawodowym musi odświeżyć jakiś tam kurs i od nowa prawko wyrobić, a trwa to około miesiąca :-:)szok::-(

tylko że teraz to już w ogóle go w domu nie będzie jak pójdzie na tiry !!!!!!
To może instruktor na tiry?

Macku hmmm to może usune ...

edek: Macku jakie wrzucilas? Mojego chłopa na otwarty - neva !:p
Hę? :confused:

a "szaliczki"/ chustki ( nie wiem jak to nazwać) takie:

Zobacz załącznik 550600
Ile takie cosio kosztuje? Bo się zastanawiam, czy nie szyć ;-)

ALe ten czas zapyzia...
:szok:

maćku - ok.16zł

Pamka - to ja dołączę do maćku - :szok::szok:

uciekam sleeeeep - muszę się w końcu trochę wyspać!

Ostatnia edycja:
Muńka ja kupiłam wczoraj w Kappahlu takie chustko-szaliki w gwiazdki. Mięciutkie, świetne zapinanie...rewelacja! :)) U nas też była lekka zamiana, ale skoro mocz i posiew czysty to obyło się bez cystografii! Powodzenia u nefrologa:)

Rysica boshe jak ja ci współczuję:((( Miałam wracać od marca i na szczęście wyszło jak wyszło, że zostaje z małą jeszcze do grudnia w domku. Tobie dochodzi jeszcze pobudka o 5.30 i pociągi! Trzymam kciuki i trzymaj się, będzie dobrze!!!

Pamka wybacz zapomniałam, że już o nie pytałaś...SKLEROZA! Kupiłam na Zalando.pl Jeszcze tydzień temu były po 119zł (przesyłka u nich zawsze gratis), a teraz już 209zł! Absorba CHARA - Obuwie do raczkowania - beżowy - Zalando.pl Podają, że buty do raczkowania, ale wg mnie są bardziej do nauki chodzenia (odpowiednia sztuczna, ale mięciutka podeszwa, w środku wyprofilowane, wysokie, porządnie trzymają się na nóżce). Mają też inne piękne buty za 119zł i szczerze polecam, teraz już zamówiłam drugie takie bardziej wiosenno-letnie. W sklepie ceny butów dziecięcy 130-250zł, więc myślę że nie mają cen wygórowanych. Dodam, że zdjęcia idealnie odzwierciedlają prawdziwą rzecz. Rozmiar nie jest zawyżony ani zaniżony.

Ostatnia edycja:
wkleję linka z netu :-D rajtki białe, więc bez szału, a "szaliczki"/ chustki ( nie wiem jak to nazwać) takie:

Zobacz załącznik 550600
Chusteczka na szyje, mamy taką samą od jesieni i super się spisuje.

ALe ten czas zapyzia...
Gratulacje zęba i szok, ze te nasze maluchy roczek kończą :) i co do butów to myślisz jeszcze o takich do raczkowania ja się zastanawiam o pierwszych już normalnych.

Rysica trzymaj się i && za jutro!!

Kasiekz- wlasnie kupilam je w Kappahlu ;-) podobaly mi sie tez takie z motywem marynarskim,ale mąż na mnie spojrzał z miną - po co jej trzy chustki??? :-D Chcialabym jeszcze jedna taką,ale jaśniejszą. Tam była tylko różowa:-/
U Gabi tez mocz i posiewy oki,dlatego licze,ze obędzie sie bez cysto.

Dobra,teraz juz spie.

Atinka czytasz nas od października 2012 i ani razu się nie odezwałaś? :szok:Wow! Ja bym nie dała rady ;-) Miło Cię gościć w naszych skromnych prograch :)

Rysica pewnie już chrapiesz, a zatem spóźnione powodzenia!!! :-)

Baby padam. Więcej nie ogarnę. Cmoki, kocham!

reklama
Ja tez dziś zauważyłam, że cichaczem wyszedł Kubie następny ząbek, jedynym symptomem, ze mogło tak być były 2 lub 3 dni temu specyficzne kupki, ale nic poza tym. Następne mogłyby tez tak wychodzić, nie mam nic przeciwko temu.

Pisałam Wam kiedyś, że kilka domów od nas mieszka kuzyn mojego męża z rodziną> Jego zona była w ciąży i dwa dni temu urodziła SN - dziewczynka miała 58cm i 4430g!!!!!

Do góry