reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka przykre, a nie może poszukać pracy w jakims podobnym fachu na miejscu? Tiry to jedyna opcja?
Wrzuć fotkę z chrzcin małej jak się ogarniesz.

można znależć pracę na miejscu ale za 2500 a niestety nie stać nas na to bo ja nie pracuję, a wiadomo jak się zarabia na tirach, do tego musimy wziąć kredyt a przy takich zarobkach jak 2500 mój K nie dostanie nic

reklama
Muńka Janis twierdzi, że taka chusteczka to bandana :p

http://m.youtube.com/watch?v=sfjon-ZTqzU&feature=related

Dziewczyny robię dziś przegląd starych płyt z mp3 i natrafiłam na tę piosenkę... akurat a'propos rozowosci ;-)

http://m.youtube.com/watch?v=nrfBWiFDaNk

Ostatnia edycja:
hej

w nocy spal jak aniołek, ale się przesikał masakrycznie i przebierałam go na śpiocha:szok: potem został u nas bo łóżeczko zasiakne:wściekła/y:
a dopiero co zdjęłam ceratkę, bo przecież się nie przesikuje:wściekła/y:

dzisiaj D zawozi mocz młodego na posiew, a ja bym już chciała znać wyniki:sorry2:

ciekawe co u Rysicy??

Hej dziewczęta - ledwo żyje.
Młoda całą noc płakała przez sen. I to tak strasznie. Nie wiem o co lata. Rano obudziła sie z takim płaczem ze nie wiedzielismy co z nią robić. Po chwili sie uspokoiła, 40 minut ja głaskałam az znów zasneła. A ja ledwo monitor widze.... ach szkoda gadać.

Rysica - nie napisałam wczoraj - ale bedzie ok. Wszystkie tak miałysmy. Prace da się przeżyc. A tej 5.30 współczuje - ja 6.30 wstaje. No chyba ze tak jak dziś.....

Atinka - witaj. Podziwiam za ciche czytanie :)

I nie wiem co komu ale miłego dnia wszystkim życzę.

Aaaaaaa
Josie - 100 lat :) 10 msc za nami :) a za 2 impreza

Hej Gwiazdy :cool2:

Aylin, współczuje nocy :/ a jak Mała teraz? Masz jakieś wieści?

Rysica, sciskam Kochana!!! Bedzie dobrze! Ja wstaje o 6.00, a jeszcze u nas noce nieciekawe i mimo to jest ok! Poza tym Ty młódka jesteś ;-) wiec dasz radę z palcem w nosie ;-) Daj znac jak atmosfera w pracy!

Uciekam...bo z pracy piszę i muszę wracać do mojego ukochanego ppointa...wrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

Munka- sliczne te chustki/bandany :-) :tak:
MsMickey- tez myslalam o szyciu tych bandan ale nie wiem kiedy bym miala czas na dziecko :sorry2: wiec smialo pokaz swoj talent :tak::-)

Rysica- powodzenia i daj znac jak juz zainstaluja Cie do konca :-D:tak:

No i widzisz ja durna cały dzień się dziś zastanawiam, co mój taki sfochowany na jedzenie i tylko cyc i cyc, a przy kąpieli wyszło, że cichaczem kolejny ząb wyszedł... Gratuluję Jasiowi ząbka

Gratuluje kolejnego zabka :tak: i zgadzam sie ten czas przynie w zawrotnym tepie :szok:

hej

w nocy spal jak aniołek, ale się przesikał masakrycznie i przebierałam go na śpiocha:szok: potem został u nas bo łóżeczko zasiakne:wściekła/y:
a dopiero co zdjęłam ceratkę, bo przecież się nie przesikuje:wściekła/y:

dzisiaj D zawozi mocz młodego na posiew, a ja bym już chciała znać wyniki:sorry2:

u nas to samo bylo wczoraj 2 razy przepuscila pieluszka, raz po nocy cala mokra i potem po drzemce :szok:
:dry: i to ja ja ubieralam wiec nie moge zgonic na Pe ze zle pieluszke zapial :-D:-D:-D A kupilam teraz Pampers Active Baby i moze ona nie nadaja sie do lezenia tylko do chodzenia :confused::dry:

Aylin- wspolczuje nocki, ja nie wiem jak Ty funkcjonujesz :sorry2:
Hatszept- witaj :-) ochhhhh ppointa tez nie lubie... any way milej pracki :tak:

Sto lat dla Martynki i Janka :-):tak:

Sto latki dla Janka i Martynki!! :-)

Właśnie dzwoniła do mnie właścicielka mieszkania, że będzie kontaktował się ze mną pośrednik w sprawie oglądania mieszkania przez ewentualnych nowych lokatorów :baffled: kuźwa niezła masakra, bo mam tu coraz większy rozpierdziel !! A najlepsze jest to, że znalazłam ogłoszenie wynajmu tego mieszkania i jest napisane,że do zamieszkania od 28-go kwietnia :szok: A mówiliśmy jej, że od początku maja.... No to pora spiąć tyłek.... Chyba powinnam ograniczyć BB wieczorami :baffled:

Aylin- wspolczuje nocki, ja nie wiem jak Ty funkcjonujesz :sorry2:

na rezerwie...

Hatszept - dzwoniłam do mamy. Mała wstała o 7.30 z rykiem. Do 9.30 wypiła 120 mleka, zjadła 3 łyzeczki kaszki i marudzi. Pewnie sie nie wyspała... Mama mówiła ze idzie na spacer - moze młoda padnie i się prześpi chodz chwile. U nas słoneczko wiec pogoda w końcu spacerowa...

dzien dobry

munka mamy taka sama chusteczke w gwiazdki juz chyba od pol roku :) oraz dwie inne z kappahl, sprawdzaja sie super, a jak sie slinil czy jak mial body ze zbyt duzym dekoltem to mu zakladalam i w domu :)
a teraz kupilam trzy kolejne w tchibo, ale wieksze i wiazane, mozna tez na glowke zalozyc :)

rysica kciuki za pierwszy dzien

aylin buzi dla martynki, moze ksiezniczka placze bo nie chce sie starzec jeszcze?

alijenka wywolywalam cei ze 3 razy! wspolczuje sytuacji z praca meza... mam nadzieje ze wam sie wszystko ulozy!

tyle na razie laski bo mam duzo pracy

ps. chyba do meza dotarlo. dzis po pracy pertraktacje

reklama
Muńka nie daj sie ... jak masz oplacony kwiecien to czemy masz sie wyprowadzic 28??

Josie moze katar byl na wychodzacego zeba ??

Alijenka wspolczuje i zycze szybkiego znalezienia pracy przez meza

Rysica powodzenia w pracy

sorki ze nie wszystkim ale slonce swieci a ja znowu sie ogarnac nie moge

Ostatnia edycja:
Do góry