Noooo!! w końcu udało mi się dziś zapanować nad rytmem dnia Gabioszki. Drzemka pierwsza z tatą, druga na spacerze do 17.00 i padło mi dziecko chwilkę przed 20.00!!! dawno tak wcześnie nie zasnęła, no, ale jak drzemała do 18.30, to nie ma się co dziwić.
hnmmm... przekręca się przodem do drzwi kierowcy?? czyli dziecko gdzie siedzi?
Domyślam się jaka to opcja i baaaaardzo by mi się przydała, bo u nas siedzenia są wysoko i bardzo niewygodnie wsadza mi się Gabi. Nie wiem jednak nic o tym foteliku.
No to wstępnie poniedziałek :-)
Ale jazda!!!! :-)
Lecę na seans filmowy z mężulkiem - dziś - "Poradnik pozytywnego myślenia" :-) bye
Rysica dzięki za podpowiedz w sprawie hurtowni:-):-):-)
Byłam, powsadzalam G w foteliki samochod i padło wstępnie na maxi cosi axiss. Ma zarabiste rozwiązanie - przekreca się przodem do drzwi kierowcy więc wsadzenie dziecka czy okutanie w szalik i czapkę jest łatwiejsze. Bardzo nam się spodobał.
Macie jakieś opinie, sądy?
Muńka czekałam aż G dojdzie do siebie a ze już doszła i jest zdrowa i wesoła to poniedziałek nawet:-):-):-):-):-) bier brykę i przyjezdzajcie:-):-):-):-):-)
hnmmm... przekręca się przodem do drzwi kierowcy?? czyli dziecko gdzie siedzi?
Domyślam się jaka to opcja i baaaaardzo by mi się przydała, bo u nas siedzenia są wysoko i bardzo niewygodnie wsadza mi się Gabi. Nie wiem jednak nic o tym foteliku.
No to wstępnie poniedziałek :-)
OJedna strona od poludnia )))
Ja juz wiem czemu moj tak dlugo spal. Wzielo go to co mnie :/ straszny katar ma leci mu ciurkiem a do tego goraczka. On nigdy nie mial goraczki..... Jestem troszke przerazona noca...
Do tego z mezem poszlo dzis na noze. Zmienilam mu haslo na kompie do grania bo chyba by caly weekend przy nim spedzil. No to on mi odcial internet. To ja odpielam router i schowalam w tajemnej skrytce. Jeszcze nie wie bo po odcieciu mi neta poszedl zadowolony spac....
Wiec pisze z komorki... Modlcie sie zebysmy ta noc przezyli
Ale jazda!!!! :-)
Lecę na seans filmowy z mężulkiem - dziś - "Poradnik pozytywnego myślenia" :-) bye