reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Noooo!! w końcu udało mi się dziś zapanować nad rytmem dnia Gabioszki. Drzemka pierwsza z tatą, druga na spacerze do 17.00 i padło mi dziecko chwilkę przed 20.00!!! dawno tak wcześnie nie zasnęła, no, ale jak drzemała do 18.30, to nie ma się co dziwić.

Rysica dzięki za podpowiedz w sprawie hurtowni:-):-):-)
Byłam, powsadzalam G w foteliki samochod i padło wstępnie na maxi cosi axiss. Ma zarabiste rozwiązanie - przekreca się przodem do drzwi kierowcy więc wsadzenie dziecka czy okutanie w szalik i czapkę jest łatwiejsze. Bardzo nam się spodobał.
Macie jakieś opinie, sądy?

Muńka czekałam aż G dojdzie do siebie a ze już doszła i jest zdrowa i wesoła to poniedziałek nawet:-):-):-):-):-) bier brykę i przyjezdzajcie:-):-):-):-):-)

hnmmm... przekręca się przodem do drzwi kierowcy?? czyli dziecko gdzie siedzi?
Domyślam się jaka to opcja i baaaaardzo by mi się przydała, bo u nas siedzenia są wysoko i bardzo niewygodnie wsadza mi się Gabi. Nie wiem jednak nic o tym foteliku.

No to wstępnie poniedziałek :-)

OJedna strona od poludnia :))))
Ja juz wiem czemu moj tak dlugo spal. Wzielo go to co mnie :/ straszny katar ma leci mu ciurkiem a do tego goraczka. On nigdy nie mial goraczki..... Jestem troszke przerazona noca...
Do tego z mezem poszlo dzis na noze. Zmienilam mu haslo na kompie do grania bo chyba by caly weekend przy nim spedzil. No to on mi odcial internet. To ja odpielam router i schowalam w tajemnej skrytce. Jeszcze nie wie bo po odcieciu mi neta poszedl zadowolony spac....
Wiec pisze z komorki... Modlcie sie zebysmy ta noc przezyli

Ale jazda!!!! :-)

Lecę na seans filmowy z mężulkiem - dziś - "Poradnik pozytywnego myślenia" :-) bye

reklama
Josie trzymam kciuki:-):-):-)
Po Twojej prośbie... ;-) wyobrazilam sobie, ze noża szuka...:p

Muńka fotelik ma plecy taki plastik. I to się mocuje do kanapy. A potem można sam fotelik obrócić o 90stopni w kierunki drzwi. Zarabiste.

Iwon, Zaza - jutro mąż do pracy, więc max do 8 będę mogła pospać... To już nie to samo co pospanie do 10 na przykład... No ale właśnie sobie uświadomiłam, że w weekendy będę w sobotę JA się wysypiała a w niedzielę mąż, przez kwiecień, jak będzie w domu. Albo w ogóle w weekend ja ;P a on wcale :p niech wie jak ot jest hahahahaha wredna jestem :p

Josie - oooooooooooooostro... będzie dobrze ;)

Muńka - o rany co za historia z Filipkiem! :szok: całe szczęście, że się wszystko dobrze skończyło!!! No i super, że piłaś na mieście :D fajnie mieć taki wieczorek, zdecydowanie wygrywa ze "Zmierzchem" ;P
Fajnie, że udało się zapanować nad rytmem dnia Gabi... Monika chyba przymierza się do spania raz dziennie, bo za chiny nie chce spać po 10... pada o 12:30 i śpi do 15:30 a potem obiad i zabawa, kolacja, kąpanie.... A zwykle spała o 10 do 11:30 i potem ok 16-17. No i teraz tylko raz od kilku dni.................
miłego seansu :)

Aylin - szacun za drinki!!! a ja mam znajomego barmana najlepszego w Warszawie :D kiedyś pracował w Bristolu ale otworzył własny biznes i teraz robi pokazy i drinki na imprezach i pracuje gdzieś dorwczo też.
ZDRÓWKA DLA CÓRECZKI!!!!!!!

Agaundpestka - JEDŹ DO KOLEŻANKI!!!!!!!! :-D Zobaczysz, że będzie super :)

MsMickey - nie ma sprawy :D cieszę się, że pomogłam :) fajny patent z tym przekręcaniem :) Ja to nie patrzyłam na mniejsze, ja chciałam od razu 9-36 więc w tym nie pomogę...

ja oglądam X-factor ;)
a mąż dzwoni i umawia prezentacje :D

Rysica dzięki za podpowiedz w sprawie hurtowni:-):-):-)
Byłam, powsadzalam G w foteliki samochod i padło wstępnie na maxi cosi axiss. Ma zarabiste rozwiązanie - przekreca się przodem do drzwi kierowcy więc wsadzenie dziecka czy okutanie w szalik i czapkę jest łatwiejsze. Bardzo nam się spodobał.
Macie jakieś opinie, sądy?

Witam. Przepraszam, że się tak wcinam, ni z gruszki, ni z pietruszki, ale nie mogłam się powstrzymać, bo właśnie też się zastanawiam nad tym fotelikiem i dziś tak buszuję po necie i czytam co nie co o nim. Tak na szybko :

Fotelik Maxi-Cosi Axiss - reklama z montażem - YouTube

A tak w ogóle to czytam Was CODZIENNIE od chyba października 2012, ale nie mam za bardzo odwagi do Was dołączyć:-D

Atinka dzięki:-):-):-)
wcinaj się i dolaczaj;-)
znalazłas coś ciekawego o nim? Coś na nie?

Muńka:
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0063PWUEK/ref=mw_dp_img_11?in=11&is=300

http://www.youtube.com/watch?v=LSpy7UWyOTw&feature=youtube_gdata_player

no i rezerwuję poniedziałek :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Atinka dawaj dawaj podglądaczu:)

Rysica widzę, że mamy coś wspólnego oprócz dzieci z czerwca - 'Zmierzch':D:D Poza tym moja śpi dwa razy dziennie w tych godzinach co spała twoja Monia:) Wiesz skoro tak długo śpi raz dziennie to może jej wystarcza.

reklama
Atinka to ty nas juz pol roku czytasz, wszystko o nas wiesz!!!:))) opowiadaj tu zaraz o sobie i dzieciu!!

Durna baba ze mnie bo zapomnialam ze mamy w domu jeszcze stary router. Wiec gra:( ale w koncu bedzie musial isc na siku :p

Ostatnia edycja:
Do góry