reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

He, he, he zaza przynajmniej wyspana jesteś.

Atinka- helloł :-)

Muńka- normalnie szok z F jak to dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. Nie włócz się po barach, albo miej trochę przyzwoitości i nie pisz o tym bo inni (JA na ten przykład) zazdroszczą okrutnie i aż skręca ich (mnie) w środku z tej zazdrości:-D:-D:-D

Dziewczyny temat niań babć itp. moj KJ babci się boi :-), niania ostatnio była niefajna, bo jak KJ miał katar to ona mu nos dużo czyściła :-D a teraz już niechętnie wypuszcza ją do domu. U nas się utarło, że D jest od zabawy i wariacji z dzieckiem ale on mu dużo nie pozwala, np. nie wszędzie KJ może pójść i D się denerwuje ciągle, że on sobie krzywdę zrobi- skutkiem tego JA jestem ten fajniejszy rodzic, ale wiem, że gdyby D nie był aż taki przejmujący to sytuacja wyglądała by zupełnie inaczej...

Rysica- jak to jest w ogóle możliwe by przy dwojgu dzieci spać do 10:no: ?? Nawet gdy drugie pół idzie się dziećmi zajmować to przecież nie jest możliwością tak spać... ZAZDROSZCZĘ

reklama
Atinka - weź mi nic nie mów, już powinnam neospazminę brać przed powrotem do pracy... :-D

Pamka - jak ja wiem, że mam spać i że mąż na posterunku, to mnie armaty nie obudzą! :-D

Sunshine enjoy:p

Atinka, dobrze, ze kolki minęły... źle było?
No źle. Przed jedzenie płakała że głodna, w trakcie cycka bo za szybko chyba leciało , no i po jedzeniu też. Z kupkami też był problem i tak w kółko. Ale dobrze ze to już za nami.

Rysica - no właśnie coś tam czytałam, ze masz nieciekawą chyba atmosferę w pracy czy coś ... ?:-(

Moje dziecie ktore samo odrzucilo smoczek pol roku temu wlasnie spi ze smoczkiem i ssie zapamietale o_O
za nmami godzina histerii juz muslalam ze go nie uspie bo nawet w tuli sie rozrykiwal co chwile na nowo i tak patrze co on mi tam gmera a ten moj guzik od swetra ssie. Wiec w akcie desperacji polecialam po jedyny smoczek jaki nam zostal i prosze, spi.... Goraczki nie ma,katar tez jakos go nie meczy...

No tak wcześniej winne byly skoki rozwojowe a teraz zęby. Za jakiś czas będzie bunt :p

A w ogóle to dzień dobry. Wstalismy o 6:30 i rozpoczęła się calodniowa impreza.

reklama
Pamka ja wstalam ok 7 ale G w nocy spać nie chciała. Gdzieś pośrodku nie wiem, o której. Padalam na pysk dosłownie. I cyc i noszenie (to Pe) ... teraz lazi po pokoju i bawi się, ja leze ... cierpliwości nie miałam już do niej...
mam szczwany plan iść spać razem z G na drzemkę;-)

Ostatnia edycja:
Do góry