reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Atinka to ty nas juz pol roku czytasz, wszystko o nas wiesz!!!:))) opowiadaj tu zaraz o sobie i dzieciu!!

A żebyś wiedziała, że wszyyyystko o Was wiem :-):-), np. która już pracuje, a która jescze nie albo która idzie do pracy po macierzyńskim w pn (Rysica:-D) itp.
Wpisałam się na wątku poznajmy się.

reklama
atinka- witaj i nie wstydz sie !

Ide budzic meza i jakis filmik obejrzec razem, bo biedak czekal na mnie a ja jak zwylke na lapku siedze zamiast na nim echhhh.....

josie macie z mężem wesoło ;-) tylko się tam nie pozabijać, znaczy ty jego :-p i zdrówka dla Jasia!!! no i dla ciebie też ;)

atinka o ile dobrze pamiętam to już kiedyś nam pisałaś, że nie masz odwagi się wtrącić... a może to nie ty... w każdym bądź razie WITAJ!!! i pisz nam coś o sobie!

a u mnie dzisiaj znowu akcja z drzemką - młody padł o 17.30, tylko pól godz później niż zwykle, i spał do 18.30, potem był histeryczny płacz, więc go utuliłam i zaczęłam śpiewać "stary niedźwiedź .." i młody zasnął, usiadłam z nim wtulonym w mnie na fotelu, żeby jeszcze chwilę podrzemał i zasnęliśmy oboje :-D potem na kanapie spał aż do 21.30:szok: już jest wykąpany i po mleczku, a tata husta go w huśtawce i liczy na to, że się dziecko zrobi senne:-D

OJedna strona od poludnia :))))
Ja juz wiem czemu moj tak dlugo spal. Wzielo go to co mnie :/ straszny katar ma leci mu ciurkiem a do tego goraczka. On nigdy nie mial goraczki..... Jestem troszke przerazona noca...
Do tego z mezem poszlo dzis na noze. Zmienilam mu haslo na kompie do grania bo chyba by caly weekend przy nim spedzil. No to on mi odcial internet. To ja odpielam router i schowalam w tajemnej skrytce. Jeszcze nie wie bo po odcieciu mi neta poszedl zadowolony spac....
Wiec pisze z komorki... Modlcie sie zebysmy ta noc przezyli

Zdrówka dla Jasia i spokojnej nocy :) a z mężusiem mnie rozbawiłaś :D :D

Agaundpestka - JEDŹ DO KOLEŻANKI!!!!!!!! :-D Zobaczysz, że będzie super :)
Oj będzie bo tam zawsze jest fajnie, kurcze jak ja lubię podróżować :D gdyby nie ta kasa :nerd:
No i 3h w dzien Monia spi to pewnie jej wystarcza jedna drzemka, rosną nam dzieci :)

Ja się położyłam z młodym o 16:30 na pół godzinki o obudziliśmy się o 19tej :-D:-D
Myślę jak jechać z młodym pociągiem w tak daleką drogę czy w dzien czy na noc?

No i jak mam dziś karmi to nikt nie pije:no::wściekła/y:

josie witam w klubie mężów 'groholików'. Mój o 22.00 pobiegł do sąsiada na piweczko i Xbox czy jak to się nazywa:D Ostatnio grali do 3.00 nad ranem!

zaza :D:D to się mąż musi w cierpliwość uzbroić:p

agaundpestka ja piję wodę z cytryną:D Więc zdrówko.

atinka o ile dobrze pamiętam to już kiedyś nam pisałaś, że nie masz odwagi się wtrącić... a może to nie ty... w każdym bądź razie WITAJ!!! i pisz nam coś o sobie!
No dobrą masz pamięć. Ale to było dawno , mala miała kolki, problemy ze spaniem, a ja jeszcze na głowie kilka innych spraw, no i nie było czasu na pisanie. Ale teraz to już całkiem coś innego. Właśnie skończyłam studia (w sumie to dopiero), mała już fajnie śpi w nocy i tak jakoś lepiej, więc może się wciągnę tu do Was:-)

reklama
aga- ja pije bo mezus na kanapie chrapie wiec zdrowko :-D

Wpadlam na chwilke powiedziec, ze nie udalo mi sie meza dobudzic wiec ide do Greya :-D a co ten przynajmniej mnie zaspokoji :-D:-D:-D

Do jutra ;-)

Do góry