Jak mogłyście pić beze mnie ?????????????????? Wybaczam, bo piłam na mieście i zjadłam zajeb**** pizzę na ryneczku
Do nadrabiania dużo, ale dzięki temu, że piłyście to posty krótkie
Ale niestety zawsze jak mam wyjście z tą samą ekipą to dostaję złe wiadomości z rodzinnych stron :-( Ostatnio jak wyszłam to dowiedziałam się o teściu, a wczoraj zadzwoniła siorka, że ich Filipek zadławił się kawałkiem jabłka do tego stopnia, że musieli złapać go za nogi, żeby był głową w dół.... wtedy jabłko wypadło, ale potem cały czas im wymiotował, był ospały, więc zadzwonili po pogotowie. Wymiotował dlatego, że przy ząbkowaniu dzieciaki mają dużo śliny i widocznie zgromadziła się w dużej ilości w żołądku. Zbadali go osłuchali i powiedzieli, żeby w nocy budzić go na picie. Dziś na szczęście jest wszystko ok !!! dostałam niedawno fotkę śmiejącego się Filipka i od razu radość na sercu!!!!!!!!!!!!!
Sunshine - rysuneczek pierwsza klasa!!!!! ;-):-)
Coooooo??? prasowałaś ???? myślałam, że miałaś poważniejsze sprawy na głowie, ale w takim razie następnym razem zbombarduję Cię smsami i będziesz zmuszona pić z nami
Gosiak daje czadu!!!:-) kiedy się widzimy? panny G muszą pogadać ;-)
oooo kurczaki, przegapiłam... No, ale nie było mnie w domu. Skoro już obejrzałam część pierwszą, to muszę sobie obejrzeć innym razem tą drugą.
Spokojnej pracy ;-)
Moja Gabi czasem prawie tak na nas śpi :-) ona uwielbia się tak pokładać!
A miałam dziś pytać gdzie jesteś??:-)
Super mail!! jedziesz??
Dzieć śpi z tatą, a ja miałam zacząć pakować rzeczy do przeprowadzki....hmmm.... co ja tu robię??
Do nadrabiania dużo, ale dzięki temu, że piłyście to posty krótkie
Ale niestety zawsze jak mam wyjście z tą samą ekipą to dostaję złe wiadomości z rodzinnych stron :-( Ostatnio jak wyszłam to dowiedziałam się o teściu, a wczoraj zadzwoniła siorka, że ich Filipek zadławił się kawałkiem jabłka do tego stopnia, że musieli złapać go za nogi, żeby był głową w dół.... wtedy jabłko wypadło, ale potem cały czas im wymiotował, był ospały, więc zadzwonili po pogotowie. Wymiotował dlatego, że przy ząbkowaniu dzieciaki mają dużo śliny i widocznie zgromadziła się w dużej ilości w żołądku. Zbadali go osłuchali i powiedzieli, żeby w nocy budzić go na picie. Dziś na szczęście jest wszystko ok !!! dostałam niedawno fotkę śmiejącego się Filipka i od razu radość na sercu!!!!!!!!!!!!!
Sunshine - rysuneczek pierwsza klasa!!!!! ;-):-)
Hello Bando Pijaczek :-):-):-)
Taka impra a ja z zelazkiem wieczór wczorajszy spędziłam... no nie!:-[
No i rozwija mi się Gosiak niesamowicie:-) Już Muńka wspomniała, że wstaje:-) a dziś "mammamammammama" :-):-):-):-):-) bez odniesień osobistych jeszcze ale i tak bosko:-)
Coooooo??? prasowałaś ???? myślałam, że miałaś poważniejsze sprawy na głowie, ale w takim razie następnym razem zbombarduję Cię smsami i będziesz zmuszona pić z nami
Gosiak daje czadu!!!:-) kiedy się widzimy? panny G muszą pogadać ;-)
oglądasz Zmierzch?
oooo kurczaki, przegapiłam... No, ale nie było mnie w domu. Skoro już obejrzałam część pierwszą, to muszę sobie obejrzeć innym razem tą drugą.
No heeej,Mój zaczął się tak, że siedzę z otwartym służbowym lapkiem i .. pracuję Jutro też mnie to czeka, i w niedzielę. Ech...
Muńka cudny obrazek z wariacjami nt. spania z dzieckiem Najbardziej wymiata przedostatni, gdzie bąbel leży ojcu na twarzy
Spokojnej pracy ;-)
Moja Gabi czasem prawie tak na nas śpi :-) ona uwielbia się tak pokładać!
Właśnie dostałam maila od dobrej kumpeli
"Proszę już zacząć szukać dogodnych połączeń do mnie na weekend majowy. Czekam.
Nie interesują mnie Twoje wyjaśnienia, że Ci się nie chce
Czekam na określenie dokładnej daty przyjazdu, cały tydzień z weekendem majowym mam zarezerwowany dla Was" więc zastanawiam się co robić, to najlepsza kumpela na nocne wygadanie się z drinem w ręku i naładowanie się
A miałam dziś pytać gdzie jesteś??:-)
Super mail!! jedziesz??
Dzieć śpi z tatą, a ja miałam zacząć pakować rzeczy do przeprowadzki....hmmm.... co ja tu robię??