reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynki ja tak na szybko, pochwalic sie jakiego mam wspanialego chlopa :D
Poszedl dzis na zakupy z kolega (chcial jakies spodnie, t-shirty), zanim wyszedl powiedzialam mu zeby mi kupil jakas niespodzianke. I kupil :-):-):-) W ramach romantycznego prezenciku dostalam cwiartke wodki :-D:-D:-D

reklama
Josie przychodzi, przychodzi ale On sie uparł na Mikołaja jak nie wiem, az doszedł do wniosku, ze zajączek jest pomocnikiem Mikołaja i przyjdą razem :-D Jak On wymyśla, szok.

Niespodzianka super masz męża :-D Podobała sie niespodzianka?

Niespodzianka maz geniusz!!! :-D :-D :-D
MsMickey u mnie dzis typowy lunch w ikea ale na wieczor zrobilam racuchy z jablkami wiec nie jest zle :-)
A co ten twoj maz licytowal? Mojemu wlasnie zajrzalam przez ramie i wiecie co przeglada na allegro??? Uzywane buty oficerskie o_O wtf?! Nie chce nawet pytac po co mu to

Dziewczynki ja tak na szybko, pochwalic sie jakiego mam wspanialego chlopa :D
Poszedl dzis na zakupy z kolega (chcial jakies spodnie, t-shirty), zanim wyszedl powiedzialam mu zeby mi kupil jakas niespodzianke. I kupil :-):-):-) W ramach romantycznego prezenciku dostalam cwiartke wodki :-D:-D:-D

Dobry jest :)
przebił mojego - ja dostalm kiedyś w ramach niespodzianki vibovit :)

Polaa dobry agent :D

Niespodzianka wazne ze pomyslam o Tobie i sobie :p

MsMickey bedzie nastepna i przejdzie mu :)

Josie Rysica zazdroszcze bezgoraczkowego i bezbiegunkowego wyzynania zabkow :(:(:(:(:(:(

Waris daj znac jutro czy wystapila wysypka

Nikodem dzisiaj tak jak wczoraj ... goraczka na poziomie 38 schodzi po lekach ale podwyzsza sie po ok 3/4 godzinach i tak wkolo macieja ... widac ze boli go strasznie ... paluszki chodzily w budzi ale jak czasem sobie czyms zawaddzil nie tak to jek i ryk straszny ... marudny markotny bez humoru ... moze godzine lacznie calego dnia byl weselszy ... nie chce jesc pol dnia nie chcial pic :| dopiero na wieczor ... na szczescie nawodnil sie odpowiednio ... no i teraz przed spaniem zjadl ok 200 kleiku ryzowego na wodzie ... bo caly dzien powietrzem zyl ... ciagle biegunkowo tylko ranna kupka normalna a pozostale wodniste ... jutro lekarza z rana ... tyle

Josie taki zestaw J. Tuwima. Generalnie teraz nic nie wydają więc trzeba szukać starych wydań. I są rzadko bo akurat ten chyba z 56 r. Napisałam raz do sprzedającej z propozycją, odpisala negatywnie. I zapomnialam o licytacji a poszło taniutko...

Aylin, Niespodzianka - mają faceci pomysły nie ma co...

Na zdjęciu wieczorne zajęcie Małgorzaty;-)

Ostatnia edycja:
Josie - właśnie ma się już robić ciepło w okolicach świąt, też się nie mogę doczekać wiosny!!! ahhh
buty oficerskie?! co on chce się do armii zaciągnąć? :D :p

Niespodzianka - hahahahahahahahaha PADŁAM!!!!!!!!!!! ćwiartkę wódki, też mi romantyzm :p mój mi ostatnio ajerkoniaczek zrobił :D bo wódkę jeszcze mieliśmy ;P

Aylin - pokazałam mężowi, aż zapiszczał :D ale niestety nie kupimy, ale pingwiny bardzo mu się podobały - mnie też oczywiście! :D
VIBOVIT? hahahahahahaha dobre :)

Waris - współczuję choroby, ZDRÓWKA!!!

Waris, MsMickey - z przepisami to przecież jest wątek kulinarny ;P

MsMickey - taaaki fochmistrz z Twojego męża? :p no wiesz co :p
a ciasto francuskie robisz czy kupujesz gotowe?

Polaa - hahahaha zajączek pomocnik Mikołaja?! DOBRY!!!!

Kasieńka - współczuję!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że jutro lekarz coś poradzi. Ja radzę nifuroksazyd i probiotyki, nawet jak to nie od brzuszka to przynajmniej nie będzie się tymi begunkami męczył!

u nas dzień ok, Monika lekko marudna, cały dzień coś gryzła i efekt tego taki, że rano były małe dziurki na górnych dziąsłach a wieczorem już całe kreski na całej szerokości, więc oficjalnie mamy 8 ząbków a przez ostatnie 3 dni może 4 razy posmarowałam Bobodentem także szok, że tak gładko poszło! :)

Ostatnia edycja:
Gotowe. Z biedry.

Czasami jest... Niby tragedii nie ma ale mogło być przyjemniej dziś:-(

Kciuki za Niko &&&&

Rysica gratki dla Moni :-):-):-)

Nie chodzi mi o przepisy co o pomysły:-)

Załączniki

• 2013-03-24 18.50.58.jpg
    2013-03-24 18.50.58.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 45
Dziewczyny - była jakiś czas temu mowa o skarpetkach z ABSami - już wiem jakie Szymkowi kupowałam, bo znalazłąm takie dla Moniki i kupiłam! firma EWERS collection STOPPI - Made in Europe. są IDEALNE! Całe podgumowane, ale mają dziurki-wywietrzniki, są grube - więc na KAŻDEJ powierzchni nie ma szans na poślizg i nóżka nie zmarznie :)
Szymek się na nich wychował :p jako kapcie. No i jak się ściągacz wywinie na zewnątrz, żeby ściągacz był na poziomie kostki, to cały dzień ich nie trzeba poprawiać, trzymają się idealnie, ale nie uciskają :)
o takie:

DSCF0080.jpg
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=skarpety+ewers

Załączniki

• DSCF0080.jpg
    DSCF0080.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
o fuck a co ona robi??? Jak ty to wyzbieralas pozniej?
i mamy identyczne rajtki :)

Kasienka czyli to wszystko przez zabki? o matko wspolczuje... a widac cos te zeby juz?

Do góry