reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sunshine Aurelia jest genialna!!!:-D

Jesli jest tak jak sunshine mowi ze oleja to i zostanie mi wozek to pewnie sprzedam ale za cene taka jak kupilam, bo co jak im sie nagle przypomni i kaza mi zwrocic wozek lub kase? Ale wydaje mi sie ze sie zglosza bo DHL juz ma na stronie ze przesylka dostarczona. no chyba ze nikt tego nie kontroluje

Dziewczyny powodzenia w odchudzaniu! A jak dziala ten vibra tone? moj genialny maz kupil sobie teraz w tcibo taki pas na brzuch z tymi elektrowstrzasami czy jak to nazwac:-D w nadzieji ze mu to spali tluszcz... blagalam go zeby nie kupowal bo przeciez to nie spala tluszczu tylko miesnie pobudza do ruchu, a jak on ma duzo tluszczu to pewnie te impulsy nawet do miesni nie dotra.... no ale uparl sie i kupil. zastanawiam sie czy ja tez moge tego uzyc, bo na zdjeciu na opakowaniu jest tylko facet:confused::dry:

napewno sie nie dopatrza, i tez dla swojego spokoju sprzedac w cenie kupna ale mowilas ze ta cena i tak jest nizsza nic w PL wiec napewno chetni beda :tak::-)

Munka- dobrze, ze operacja sie udala :tak:

Alijenka- a ty mnie tymi snami nie strasz,wczoraj sie tak dosiadlam do ksiazki ze o 4 nad ranem sie obudzilam i musialam napisac do Pe bo w delegacji :-p

Aaaaa jakby ktora byla chetna to mam wszystkie 3 czesci Greay na PDF :-p chetne o priv prosze :-):tak:

...]
a mi... wiem, że nie na forum nie zasłużyłam, ale to wina Agi bo się wcięła między posty :-p zazdrośnica jedna:-p
A dlaczego masz mieć więcej przyjemności od innych ?:cool2:
I mam nadzieje, ze antybiotyk szybko przegoni bakterie!!

Muńka no to dobre wieści trzymam kciuki aby tak dalej!!

Z tym siusiakiem to dziwnie ja byłam u chirurga i on powiedział w żadnym wypadku, bo rodzice robią więcej krzywdy ściągając, a teraz w szpitalu lekarka do mnie " oczywiście ściąga pani skórkę'' więc jej powiedziałam, ze już człowiek głupieje, a ona ze była na sympozjum ostatnio i teraz mówią by delikatnie ściągać w czasie kąpieli. Ale ile lekarzy tyle opinii.

Najlepszego dla Julka!!

Josie super fotelik, a pasażer jeszcze piękniejszy!!

Kasiekz faktycznie, strasznie drogo za nianię u was! U nas tak śednio 1200 no ale to "tylko" szczecin :blink:

Muńka piękna piosenka krystyny :)
Koniecznie chcę usłyszeć "I'm calling you" w Twoim wykonaniu! Daj linka!
Głupio to zabrzmi, ale o napletek muszę spytać M. bo on kąpie młodego i decyduje w "tych" sprawach :zawstydzona/y:

Sunshine właśnie kończę I-szą część Greya, a drugą już mam w torebce od koleżanki :-pTrzecia też już klepnięta ;-)

Baby ja uciekam, dzisiaj mój dyżur. Do jutra :)

Ostatnia edycja:
Witam,

nadrobilam tyle o ile ;-) Jakoś nie mam weny do pisania.

munka super wiadomość, bardzo sie cieszę.
macku i Iwon sto lat dla Waszych pociech :-)
Niespodzianka dziękuje, powoli wracam do normalności. Jest lepiej ale jeszcze nie do końca. Nerwowa jestem jak nie wiem :zawstydzona/y:
Rysica bardzo mi przykro.

Co do wagi to moj ważył juz 9.5kg ale po pobycie w szpitalu waga spadła do 8.800 ale nie ma sie co dziwić po takiej diecie, teraz apetyt mu wrócił na szczęście i nadrabia :tak:

No niestety, jak zawsze - co lekarz, to opinia, ale po takim doświadczeniu moja siorka zdecydowanie jest za ściąganiem, bo ryczała podczas tego zabiegu razem z nim, a tak pewnie obyłoby się bez takich akcji.

aaaa już wiem co chciałam. Moja G też za dużo mleka dostaje i dlatego pewnie taki klocek z niej jest :-D chciałam jej dawać coś innego zamiast mleka o 16.00, ale ona jak zje coś innego to potem marudzi i póki jej nie dam butli z mlekiem, to humor nie powraca :baffled: Muszę chyba próbować i próbować, może w końcu się oduczy.

Ostatnia edycja:
my sciagamy od malego ... teraz jeszcze cos tam jest przyklejone ale ladnie ponad polowa zeszla ... i powolutku odkleja sie reszta ... mysle ze warto sciagac jesli nie ma stulejki ... o potem takie moga byc efekty ... ale tylko w kapieli czystymi rekoma i jak dziec rozluzniony bo tez krzywde mozna zrobic

Kasienka - masz rację, lekarka mówiła im, że tylko w kąpieli.

No dobra, idę spać, bo moja G nadal budzi się po 5.00 :crazy:

reklama
Iwon- ja tez koncze 1 a tesciowa pochlonela wlasnie ostatnio czesc i powie mi ze sie dzieckiem zajmuje jak mnie nie ma :-D:-D:-D:-D a tak powanie to nocki zarywala a potem po 9 wstawala :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Uciekam spac :-)

Do góry